ORGANIZATIILE „SECRETE” MONDIALE

 

Exista trei organizatii puternice cu o influenta foarte mare in Statele Unite, Europa Occidentala si Japonia. Council on Foreign Relations, Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg.

 

Aceste organizatii sunt oficiale, nu sunt secrete, se stie despre existenta lor, insa sedintele lor sunt tinute in secret, nu sunt mentionate in presa sau la stiri.

 

Council on Foreign Relations (CFR) a fost fondat la Londra in 1921 de Nelson Rockefeller si Colonelul Edward Mandell House, eminenta cenusie din spatele Presedintelui Woodrow Wilson. Wilson a spus despre colonelul House, „El este un fel de alter ego al meu; gandurile lui si ale mele sunt in acord”. Colonelul House il admira foarte mult pe Marx si ii citise toate cartile. Council on Foreign Relations are in jur de 3000 de membri din toate sectoarele societatii americane. Politicieni, directori de canale de televiziune, bancheri, directori de sindicate muncitoresti, redactori sefi de ziare si reviste, decani de la universitati renumite, presedinti si actionari de corporatii. Printre membri ii amintesc pe Oochs, Sulzberg si Dryfoos, redactori la ziarul „The New York Times”, Katharine Graham, redactor-sef la ziarul „The Washington Post”, Dwayne Andreas, presedinte si proprietar al corporatiei agro-industriale ADM -Archer Daniels Midland, Bill Clinton, fost Presedinte al Statelor Unite, George Bush Sr., fost Presedinte al Statelor Unite. Mai sunt si altii.

 

 

1. COMITETUL CELOR 300

 

A fost infiintat in 1729 de BEIMC (BritishEast India Merchant Company) pentru a se ocupa de problemele bancare si comerciale internationale, pentru a sprijini comertul cu opium si este condus de coroana britanica. Reprezinta intregul sistem bancar mondial si cuprinde si reprezentantii cei mai importanti ai natiunilor vestice. Prin „Comitetul celor 300” toate bancile au legatura cu Rothschild. DR. John Coleman publica in cartea sa „Conspirators Hierarchy” : „Comitetul celor 300” alaturi de 290 de organizatii si 125 de banci, chiar 341 de nume de fosti si actuali membri ai comitetului, din care vom enumera doar cateva nume cu rezonanta :

– Bush, George

– Carrington, Lord

– Constanti, Casa de Orania

– Delano, familia ; Frederic Delano a fost membru in Consiliul Rezervelor Federale

– Du Pont

– Frederik IX, regele Danemarcei

– George, Lloyd

– Grey, Sir Edward

Hohenzollern, Casa

– House, Colonnel Mandel

– Kissinger, Henry

– Morgan, J.P.

– Oppenheimer, Sir Harry

– Rainier, Print

– Rockefeller, David

– Rothschild, Baron Edmond de

– Schultz, George

– Warburg, S.G.

 

2. Council on Foreign Relations (C.F.R)

 

A fost fondat in 1921 de gruparea „Round Table si mai este denumit si „Establishment”, „guvernul nevazut” sau „ministerul pentru afaceri externe al lui Rockefeller”. Aceasta organizatie semi-secreta este cea mai influenta din SUA, iar membri sai sunt exclusiv cetateni americani.CFR-ul exercita astazi un control strans asupra natiunilor din Occident, fie direct prin legatura cu organizatii de acelasi fel sau prin institutii ca „Banca Mondiala” in care prezideaza. De la formarea CFR toti presedintii americani, pana la Ronald Reagan, erau deja membrii inainte de alegeri. Vicepresedintele lui Reagan a fost George Bush, membru in CFR. In 1977, Bush a fost chiar director CFR. Aceasta organizatie este controlata prin sindicatul Rockefeller si realizeaza telul acestuia (constituirea unui „guvern mondial”). Cercul cel mai restrans din CFR este ordinul „Skull and Bones” (Craniu si oase), numit si „The Order” (Ordinul). Altii il numesc si „Brotherhood of death” (Fratia Mortii). Cercul cel mai restrans al ordinul este „Janson – Society”. Din 1933, Skull and Bones e dominat de urmatoarele clanuri :

– Rockefeller (Standard Oil);

– Harriman (cale ferata);

– Weyerhaeuser (forestier);

– Sloane (comertul cu amanuntul);

– Pillsbury (mori de faina);

– Davinson (J.P.Morgan);

– Payne (Standard Oil).

 

„The main purpose of the Council on Foreign Relations is promoting the disarmament of US. the undermining of sovereignty and national independence and submergence into an all powerful, one world government”. Chester Ward, Rear Admiral and former Navy Judge Advocate 1956 – 1960 and CFR member for 15 years

 

„Principalul scop al Consiliului de Relatii Externe (CFR) este promovarea dezarmarii Statelor Unite ale Americii, subminarea suveranitatii si independentei nationale si integrarea tarii intr-un guvern mondial.” – Chester Ward, Fost Amiral al Marinei militare americane si fost judecator in Marina intre 1956 si 1960 si membru CFR timp de 15 ani.

 

 

 

3. The Round Table

 

A aparut in Anglia la 5 februarie 1891, prin Cecil Rhodes. Membrii fondatori au fost printre altii : Stead, lord Esher, lord Alfred Milner, lord Rothschild, lord Arthur Balfour. Telul principal al gruparii era extinderea dominatiei britanice in intreaga lume si a englezei ca limba universala. Prin Rothschild, „The Round Table” a intrat in legatura cu sionistii si in acelasi timp cu familiile Schiff, Warburg, Guggenheim, Rockefeller si Carnegie din SUA. Lordul Milner a preluat mai tarziu conducerea gruparii, din care au rezultat : Royal Institut of International Affairs (RIIA) si CFR. Robert Oppenheiner si Albert Einstein s-au ocupat de „Institut for Advanced Study” (AS) porvenit tot din „The Round Table” si pentru care au dezvoltat mai tarziu prima bomba nucleara.

 

4. BILDERBERG

 

A fost infiintata in 1954 la hotelul Bilderberg din Oasterbeek Olanda, prin printul Bernhard al Olandei. Este compusa din cca. 120 de capete din inaltele finante ale Europei Occidentale, SUA si Canadei. Telurile principale sunt : un guvern mondial pana in anul 2000 (se pare ca scopurile lor nu au putut fi realizate pana azi, 2001) si o armata globala prin ONU. Un comitet de consfatuire, compus dintr-o comisie de conducere (24 europeni si 15 americani), decide cine e invitat la intalniri. Johannes Rothkranz scrie ca sunt invitate numai acele persoane care si-au dovedit loialitatea nestramutata pentru interesele Rockefeller – Rothschild. Totusi nu toti cei prezenti sunt „initiati”, ci pot fi doar reprezentanti ai comunitatilor de interese sau alte persoane.

Cativa dintre cei mai importanti reprezentati :

– Agnelli, Giovanni (sef FIAT);

– Brzezinski, Zbigniew (presedinte al Comisiei Trilaterale si important agent Rockefeller);

– Bush, George (fost sef CIA, fost sef CFR, fost presedinte SUA, Comitetul celor 300);

– Carrington, Lord (G.B.) (Comisia celor 300, Kissinger Associates, fost presedinte NATO);

– Dulles, Allen (fost sef CIA);

– Clinton, Bill (fost presedinte SUA, CFR, Comisia Trilaterala);

– Ford, Henry II;

– Gonzales, Felipe (secretar general al Partidului Socialist spaniol si mai tarziu prim ministru);

– Kissinger, Henry (si membru al lojei italiene P2);

– Mc Namara, Robert (Banca Mondiala);

– Reuther, Wlter P.;

– Rockefeller, David;

– Rockefeller, John D.;

– Rockefeller, Nelson;

– Rothschild, Baron Edmund de;

– Tindemanno (fost prim ministru al Belgiei);

– Warburg, Eric D.;

– Worner, Manfred (NATO).

(*aceste nume au fost preluate de la diferiti autori si nu au fost cercetate)

 

5. COMISIA TRILATERALA

 

Aceasta organizatie secreta a fost fondata in iunie 1973 de David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski si a inceput sa realizeze „un guvern mondial”. Avea ca scop sa urneasca fortele de varf ale gigantilor industriali si economici, adica ale SUA, Japoniei si Europei Occidentale si sa forteze crearea definitiva a „noii ordini mondiale”. Ea ofera elitei venite din diferite directii ale masoneriei posibilitati de intalnire in toata lumea pentru colaborare secreta si trebuie sa creeze o baza politica extinsa influentei organizatiei Bilderberg. Cei mai multi membri europeni au avut ani de zile contacte cu Rockefeller. Spre deosebire de Bilderberg, aceasta organizatie are cca. 200 membri constanti. Cu membrii CFR, „Comisia Trilaterala” are sub control intreaga economie, politica, armata, energie si mass-media americane. Membrii sunt printre altii directori ai concernelor, bancheri, economisti, politologi, avocati, editori, politicieni, sefi de sindicate, presedinti de fundatii si gazetari.

Cei mai importanti membri sunt :

– Brzezinski, Zbigniew – consilier de securitate al presedintelui SUA;

– Bush, George – fost presedinte SUA, fost presedinte CFR;

– Kissinger, Henry – fost ministru de interne al SUA;

– Mc Namara, Robert – Banca Mondiala

– Rockefeller, david – Chase Manhattan Bank, EXXON;

– Rockefeller, John D.

– Rockefeller, Edmund de – Royal Dutch, Shell

 

6. CLUBUL DE LA ROMA

 

Este conform spuselor lui Ovin Demaris ( „Dirty Business”) o grypare de membri internationali ai „Establishment” – ului din 25 de tari (cca. 50 de persoane). A fost fondat de clanul Rockefeller (pe proprietatea sa particulara din Bellago, Italia) si este sinantat de el. Ca scop principal a fost declarat un guvern mondial. „Club of Rome” a elaborat o religie mondiala si a raspandit prin mass-media ideea „crizei de energie” si a suprapopulatiei „Pamantului”. Conform spuselor lui William Cooper si virusul HIV a fost dezvoltat de ei (cu posibilitati de insanatosire, bineinteles) si raspandit in randul populatiei pentru a pregati marele program de asanare a raselor in vederea instalarii guvernului mondial al Elitei. Fapte concrete si nume legat de subiectul SIDA pot fi gasite in cartea „Behold a pale horse” a lui William Cooper.

 

7. O.N.U.

 

La congresul masonilor din 28-30 iunie 1917 de la Paris s-au adoptat si s-au votat tezele pentru Societatea Natiunilor. Acesta a fost momentul nasterii Societatii Natiunilor fondata la Geneva in 1919. Din aceasta a aparut O.N.U. la San Francisco, in 1945. Ea este institutia creata de Iluminati, cea mai mare loja a lumii in care se unesc toate natiunile. Ea este cea ai carei sfatuitori au cauzat razboaiele ultimelor doua secole iar acum, ironia Sortii, natiunile se roaga de O.N.U. pentru aplanarea razboiaelor si pentru a le pune capat.

Cel putin 47 de membri CFR s-au aflat printre delegatii americani la fondare. Intre ei si David Rockefeller.

 

C.F.R. – ul si relatiile de subordonare/coordonare cu alte organizatii/grupuri

 

– C.F.R. –

 

1. The Round Table (sustinuta de Rhodes, Rotschild si Milner);

 

2. Corporatiile : Standard Oil, IBM, Exrox, Pan American, Eastman Kodak, Firestone, U.S.Steel;

 

3. Fundatiile : Rockefeller, Carnegie, Ford;

 

4. Bancile : Banca Schiff, Banca Warburg, Banca Vanderlip, Banca Baruch, Banca Morgan;

 

5. Publicatiile : NBC, CBC, Time, Fortune, Look, Newsweek, New York Times, Washington Post, Simon&Schuster, Saturday Review, Business Week.

 

6. Institute : Rand, Hudson Institute, Brookings Institute, Fund for Republic;

 

7. Lovestone, Dubinsky, Reuther

 

8. Executive Departament

 

9. Kun Loeb, Lazard Brothers, Read Dillon, Bros Lehman, Sachs Goldman, Chase Manhatan, Rockefeller

 

Acum intelegeti din aceasta structura simplista puterea pe care o dezvolta acest grup C.F.R. in America si in lume. Acum intelegeti ce bani se invart la mijloc.

 

 

CUM PUTEM SA-I INFRANGEM PE STAPANII DIN UMBRA?

 

Omenirea secolului nostru se confrunta actual cu un fenomen politico-economic negativ, cunoscut de foarte putini oameni : dezvoltarea fara precedent a unui grup ocult bazat pe forta financiara, infiltrarea acestuia in organismele nationale si internationale, in scop de stapanire a intregii lumi, prin metode foarte perverse : santaj economic, politic, militar, informativ; manipularea unor intregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj) dai si prin tehnici de razboi prishologic : intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea unor natiuni si popoare in directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii intre cetatenii aceleasi natiuni sau inre popoare diferite etc.

Directii de actiune pentru infrangerea lor :

 

1. ei se tem de spirite puternice, ocrotite de stramosi si Adevaratul Dumnezeu, incoruptibile, cutezatoare, intelepte, in care salbaticul este dominat de celest. Trebui sa-i infrangem in domeniul in care ei sunt slabi : spiritul, zestrea celesta!

 

2. se tem de oamenii bogati material, deoarece acestia nu pot fi corupti, manipulati, santajati, inrobiti prin foame.

 

3. se tem de oamenii intrebi, cu spiritul si trupul calit, imposibil de manevrat in directiile dorite de ei.

 

4. se tem de natiunile unite, in care dezbinarea nu are efect.

 

5. ei folosesc confuzia, falsul minciuna, misticismul, dezinformarea, intoxicarea cu informatii false, lozinci si slogane aparent umanitare. Noi trebuie sa gandim logic, pentru a le distruge metodele de lupta. Trebui sa luptam pentru impunerea adevarului, claritatii, limpezimii, dreptatii!

 

6. ei se tem de unirea popoarelor si natiunilor a caror inrobire o viseaza. Pentru a le dezbina si stapani, folosesc motive etnice, religioase, teritoriale etc. Sa distrugem aceste motive.

 

7. ei si-ai fondat puterea pe conventii omenesti, pe formalism, pe hartii cu valoare conventionala, numite diferit : bani, cecuri etc. Adevarata putere se fondeaza pe legile vietii, expresie a vointei Adevaratului Dumnezeu, pe continutul concret, pe valori concret produse sau mostenite, pe inalta zestre spirituala a oamenilor, pe realitate.

 

8. Respectati realitatea Universului in care traiti si n-o confundadti niciodata cu fictiunile sau conventiile omenesti! Stapanii din umbra si-au fondat puterea pe fictiuni si false conventii pentru a suplini lipsa unui echilibru de forte (ei niciodata nu vor avea de partea lor legile vietii).