Stan Patitu
1.052 aprobate
stanpatitu1963@gmail.com
120.148.96.56

schimbarea climei e o manipulare. E un fenomen natural. Activitatea umană care zice-se ar produce mai mult bioxid de carbon, e o teorie falsă, o manipulare politică practicată de stînga democrată. Nu bioxidul de carbon determină încălzirea zis globală, deoarece nu e globală, pentru că în emisfera de sud clima se răcește. Încălzirea globală atrage de la sine creșterea emisiei de bioxid de carbon, produs de vegetație. Analizele geologice au demonstrat acest fenomen.
modul de viață al australienilor nu are nici-o legătură cu astfel de manipulari politice, iar dacă au tot ce le trebuie, e pentru că sînt muncitori și știu să se bucure de munca lor.
dacă unii tineri au demonstrat în acest sens, e numai o manipulare politică din partea stîngei ”democratice,” care organizează prin activiștii lor astfel de demonstrații, care nu au un suport științific. Global e vorba și de opoziție la politica dreptei, care nu recunoaște astfel de teorii false, cum ar fii republicanii lui Tramp, criticați intens pe glob de zișii ”democrați”. Ce facem? Ne ghidăm după știință sau după manipularea politică a democraților?
problema cea mai acută e poluarea, pe care o producem la scară globală fără precedent. Asta e cea mai acută problemă, pe care sîntem obligați s-o rezolvăm fără întîrziere. Din păcate ajunge să fie uitată din cauza manipulării politice a democraților, cu încălzirea globală, care e un fals tratat de vînătoare. De ce nu urlă democrații în primul rînd la adresa poluării? Solul, aerul și apa suferă, iar cu ele suferă toate viețuitoarele pămîntului. Ca să distragi atenția de la probleme grave, inventezi o problemă falsă, pe care o propagi pe toate canalele posibile, ca lumea să uite de cele grave.