Antena trei păzește!

P.S. Declaratia PRESEDINTELUI IOHANIS pe aceasta tema este o interventie directa in actul de justitie si prin asta o incalcare grava a Constitutiei Romaniei – care ar trebui sa duca la probabilitatea inceperii procedurii de SUSPENDARE.

http://www.realitatea.net/pres…

Daca Presedintel Romaniei considera ca punerea in practica a unei hotarari judecatoresti definitive reprezinta „banale motive administrative” iar ticalosiile si hotiile din zona media trebuie sa fie acoperite de umbrela prezidentiala pentru ca „libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată” atunci asistam la cea mai grava forma de incalcare a principiului separatiei puterilor in stat.

– Decalatia/umbrela prezidentiala – facuta cu doar o zi inainte de inceperea procesului de SANTAJ al Antena Group contra sefilor de la RCS-RDS – inseamna ca acest proces trebuie urgent incchis/anulat sub presiunea „strategiilor” prezidentiale.

http://www.evz.ro/dan-voicules…

Declaratiile evazive ale lui Ponta sau Basescu au fost semnalate (si sanctionate…) de opinia publica si de clasa politica – desi interventiile lor nu au fost niciodata atat de directe in implicarea in actul de justitie – si mai ales pe o decizie finala a judecatorilor.

Apararea „magnatilor hotiei” (si ticalosiei) din media facuta de la nivelul fotoliului de la Cotroceni da liber acestei bresle sa fie in afara legii si sa poata face orice ( de la hotie la santaj ) fara frica de a fi sanctionati de LEGE – iar asta e primul pas spre anarhie, spre un STAT TOTALITAR pus la dispozitia CLIENTELEI PREZIDENTIALE – sub scuza aberanta a „libertatii de exprimare”.

– Nu la fel de grijuliu este PRESEDINTELE IOHANIS cu libertatea de exprimare a cetatenilor – si e gata sa promulge legile „Big Brother” care permit violarea corespondentei electronice si nu numai ( o varianta moderna a violarii corespondentei din perioada „tiranului si a sinistrei sale sotzii” ). Evident, tot pentru SECURITATEA TARII … numai ca atunci de asta se ocupa SECURITATEA – azi va fi denumita altfel, cu moguli media proveniti din SECURITATE, moguli ce vor fi singurii ce vor avea dreptul (si umbrela prezidentiala …) de a fi „formatori de opinie” ( unde nu merge, vor practica hotia, santajul … ca e voie si e nepedepsita).

Cine va gandi altfel – la Canal, pardon, la BECI.
Si nu cu drept de eliberare conditionata pentru “munca intelectuala” – ca munca intelectuala nu mai e recunoscuta din cauza unor “banalitati administrative” (gest pe care nici comunistii nu l-au intraznit …).

Deci BECIUL e deschis domnilor intelectuali care va permiteti sa ganditi altfel decat dicteaza “umbrella Prezidentiala” .
PAS cu PAS lucrurile “se aseaza” in Romania, se aseaza spre o dictatura directa a “magnatilor hotiei” sub protectie IOHANIS-ta.

– De aceasta data pentru punerea in discutie a SUSPENDARII PRESEDINTELUI e nevoie de barbati de stat care sa analizeze situatia dincolo de …propaganda antenista.

Numai ca in Parlamentul Romaniei „barbatia” si-a pierdut virilitatea. Atunci cand a fost voprba sa o „aresteze preventiv” pe Elena Udrea pentru ca a cheltuit ceva bani in plus pentru aducerea unui mare campion in tara la „Gala BUTE” imediat „barbatii de stat” si-au gasit barbatia in pantaloni si au venit toti, dar absolut toti, sa voteze pentru asta (chiar daca „acuzatiile” se bazau pe aberante denunturi cu „sacoshe de bani” )

Azi, cand exista probe cu salarii babane (2-3.000 euro/luna/persoana), state de plata, virari de bani prin conturi, date unor persoane fictive, pe servicii fictive (de integrare a romilor/tiganilor) … barbatii de stat din Parlamentul Romaniei si-au pierdut „barbatia” si n-au intrunit plenul ( adica au fugit de la locul de munca platit de cetateanul roman).

Acum nu se mai pune problema pericolului „influentarii martorilor”, a amaratilor care apar pe state de plata cu salarii enorme… in timp ce ei abia au bani pentru o coaja de paine. Acum nu se mai pune problema „deturnarii continutuilui dosarului” si „necesitatii ca acuzatul sa nu ia contact cu martorii”.

Acum e OK faptul ca acuzatii „sunt judecati in libertate” chiar daca e vb de deturnari de FONDURI EUROPENE dovedite in acte si nu …venite cu sacosha fara ai vedea nimeni, fara a le dovedi nimeni existenta …nici macar procurorii.

Si atunci e normal sa ne intrebam : cine vor fi barbatii de stat care sa semnaleze INCALCAREA CONSTITUTIEI si sa puna problema SUSPENDARII PRESEDINTELUI ?

Spuneam cu ceva timp in urma ca IOHANIS a fost adus pe fotoliul de la Cotroceni pentru a creea o criza majora in Romania, criza de care nu vom „scapa” decat daca cedem bogatiile subsolului Romaniei companiilor transnationale care deja si-au facut de lucru pe la noi ( gazele de sist si Rosia Montana)
– Iata ca Presedintele IOHANIS a declansat o criza politica prin interventia directa in actul de justitie…

Oricum am privi lucrurile PRESEDINTELE IOHANIS si-a pus prima pioneza pe scaunul de la Cotroceni prin aceasta declaratie. Iar romanii vad ca pe fotoliul de la Cotroceni se contureaza – daca nu umbra lui STALIN – macar sosia lui PUTIN.

P.S.S.

PRESEDINTELE IOHANIS nu a fost tot atat de ingrijorat de faptul ca „libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata” atunci cand acelasi ANAF – fara o hotarare judecatoreasca definitiva – a blocat in 20 IULIE 2015 conturile Televiziunii Romane :

„În timpul desfăşurării şedinţei de marţi a Consiliului de Administraţie al TVR, aproximativ 150 de angajaţi ai Televiziunii Române s-au adunat în curtea instituţiei, fiind îngrijoraţi de situaţia în care se află SRTv, căreia, pe 20 iulie, i-au fost blocate conturile de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), având în vedere datoriile pe care TVR le are la bugetul de stat.”

http://webcache.googleusercont…

Asta DA democratie IOHANIS-eiana.