CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
SPUMA INCEPE SA IASA LA SUPRAFATA
De CD

Conducerea superioară a Rusiei pledează în mod deschis pentru „încălcarea semnificativă a drepturilor celor nevaccinați”
Dmitri Medvedev lansează un apel pentru a aduce război împotriva “paraziților nevaccinati”.
Toate cele 85 de regiuni federale ai Rusiei au acum vaccinare obligatorie pentru menținerea sănătății pentru anumite segmente ale societății; 75 de regiuni necesită în prezent ID-uri de sănătate bazate pe coduri QR pentru activitățile de bază.

Vaccinarea în Rusia este încă teoretic 100% voluntară, dar dacă nu ați primit vaccinul, sunteți o amenințare pentru societate, iar guvernul trebuie să vă sechestreze salariile pentru a proteja sănătatea publică.
Acesta este de fapt ceea ce Dmitri Medvedev – stimat fost prim-ministru/președinte și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei – a argumentat cu pricepere într-un eseu lung și foarte illuminator.

Sunt multe de despachetat aici. În primul rând, felicitări lui Medvedev pentru că a lovit elefantul în trompă: cei nevaxați ucid copii – adesea intenționat și pentru distracție.
Probabil că ați văzut deja videoclipurile dezgustătoare TikTok de pe Dark Web care arată “dăunători” liberi care se grăbesc prin Moscova, infectând mortal sugarii în timp ce râd și râd și râd? Acești „oameni” sunt foarte ciudați.
De asemenea, trebuie să-l aplaudăm pe Medvedev pentru că a protejat minoritatea rușilor care au fost vaccinați (mulți dintre ei după ce au fost constrânși și amenințați) de majoritatea celor care rămân nevaxați – cei peste 55% dintre ruși care „reprezintă o amenințare pentru societate”.
Guvernul rus se angajează să protejeze „minoritatea”, motiv pentru care Medvedev pledează pentru tratarea majorității ca suboameni de clasa a doua. Acesta este un principiu fundamental al democrației, nu’i asa?!

De asemenea, ne place ideea de a segrega majoritatea rușilor de societate – și suntem de acord cu Medvedev, această politică va fi, fără îndoială, întâmpinată cu înțelegere și sprijin…
Din “fericire”, platforma Make Russia Great Again a lui Medvedev pare să aibă sprijin în cadrul guvernului.
Medvedev are, de asemenea, aliați în cadrul renumitului legislativ competent și plin de resurse al Rusiei.

Medveev, casatorit din interese politice cu o evreica, ca o garantie in plus a legaturii cu mafia evreiasco-ukraino-rusa, pionul de schimburi de pozitii a lui Putin, care a demisionat si din functia de prim ministru al Rusiei in 2020 cand popularitatea lui Putin si a partidului sau au atins cote joase si Putin a vrut sa schimbe “palaria”.
La 15 ianuarie 2020, după ce președintele Vladimir Putin a rostit discursul prezidențial la Adunarea Federală, în care a propus mai multe amendamente la constituție. Medvedev a declarat că își dă demisia pentru a-i permite președintelui Putin să facă schimbările constituționale semnificative sugerate de Putin cu privire la președinție.
Bunicii săi materni erau ucraineni/evrei, al căror nume de familie era Kovalev, inițial Koval.

Colegul lui Medveev, Yuri Kokov, si el secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, casatorit cu o evreica ca si Medveev a sugerat recent că oricine se opune vaccinarii voluntare obligatorie este foarte probabil un fel de atacator sinucigaș al Statului Islamic.

Săptămâna trecută, deputatul Dumei de Stat Anatoly Aleksandrovich Wasserman născut la 9 decembrie 1952, în Odesa, URSS, este un politician, jurnalist și expert politic rus/evreu, care a câștigat emisiuni de “cine stie castiga” la televiziune. A se observa tactica talmudica de a promova pe cineva in pozitii ce il fac popular si vizibil, pentru ca apoi sa fie votat unde trebuie, in Duma ruseasca si in Consiliul de Securitate unde Medveev este vice presedinte. Anatoly Wasserman i-a îndemnat pe colegi, oficialii din Consiliul de Securitate să reprime extremiștii „anti-vaccinare”, adăugând că cei care refuză vaccinarea voluntară „vor trebui să accepte că drepturile lor vor fi limitate din punct de vedere legal”.

Colegul lui Wasserman in Duma, liderul LDPR Vladimir Zhirinovsky, a propus pedepse penale pentru cei care se opun vaccinării voluntare împotriva COVID:
Vladimir Volfovich Zhirinovsky, născut Eidelstein, la 25 aprilie 1946, este un politician rus/evreu și lider al Partidului Liberal Democrat al Rusiei. Injura pe occidentali si americani doar sa fie provocativ si pe placul populimii.

În aprilie 1991 Jirinovski, împreună cu Vladimir Bogachev, au luat inițiative care au dus la înființarea Partidului Liberal Democrat al Uniunii Sovietice, al doilea partid înregistrat în Uniunea Sovietică și, prin urmare, primul partid de opoziție sancționat oficial. Potrivit fostului membru al Biroului Politic al PCUS, Alexander Nikolaevich Yakovlev, acest partid a început ca un proiect comun al conducerii Partidului Comunist al Uniunii Sovietice (PCUS), aprobat de Gorbacev și KGB, numele partidului a fost ales de generalul KGB Philipp Bobkov.

„Dacă cineva ia atitudine împotriva vaccinării – până la pedeapsa penală!” – spuse Jirinovski.
Potrivit politicianului, “o încălcare a regulilor sanitare și epidemiologice ar trebui pedepsită pentru încălcarea regulilor sanitare și epidemiologice, care din greșeală a dus sau ar putea duce la o îmbolnăvire masivă a oamenilor.”
Jirinovski a cerut, de asemenea, o creștere a regimului de autoizolare [al bătrânilor] și i-a criticat pe cei care au cumpărat tichete turistice pentru o săptămână nelucrătoare. În plus, în opinia sa, armata poate fi folosită pentru a lupta împotriva pandemiei…
Acesta este același tip care s-ar fi injectat cu 6 – da, sase – vaccinuri COVID (până acum). Unde’i FRICA nu’i tocmeala; va mai mirati cum Israelul este vaccinat si busstat la maximum?

Rusia are cel mai sigur și mai dovedit vaccin împotriva COVID-19, finanțat de un bancher afiliat JP Morgan și creat în cele mai avansate laboratoare din lume.
Literal, nu există niciun motiv să nu fii dublu și triplu vaccinat, decât dacă îți place NATO sau cam așa ceva.

Institutul Gamaleya din Moscova este unul dintre cele mai vechi și mai performante laboratoare de cercetare a vaccinurilor din Rusia. Dar în graba de a crea Sputnik V, a ocolit practicile științifice normale.
Rezultatele primelor teste umane ale Sputnik V au fost publicate în The Lancet luna trecută. Important este că doar 76 de persoane au fost implicate în proces. Experții spun că este prea mic pentru a determina dacă vaccinul rusesc a fost sigur și eficient. Dar, Lancet a raportat că datele clinice revizuite de colegi au fost în cea mai mare parte pozitive, cu doar putine efecte adverse ușoare raportate și au declanșat un răspuns imun la participanții la studiu.

Alexander Leonidovich Gintsburg, născut la 10 noiembrie 1951, este un microbiolog rus/evreu. Din 1997, el este directorul Institutului de Cercetare de Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya.
Averea familiei Gintsburg a provenit in epoca tarista din profiturile generate de administrarea monopolului de stat profitabil asupra producției și vânzării de băuturi spirtoase distilate și din aprovizionarea armatei ruse în anii 1840 și 1850. Capitalul astfel dobândit a făcut posibilă înființarea la Sankt Petersburg a Băncii I. E. Gintsburg, care a fost una dintre primele bănci private din Rusia, în 1859.

În mai 2020, a fost creată o filială a Sberbank – „Immunotechnology LLC” – care a lucrat cu Ministerul Sănătății și alte instituții pentru a „transfera tehnologia” legată de Sputnik V. Vaccinul de renume mondial al Rusiei a fost creat în facilitățile de ultimă oră ale Centrului Gamaleya, folosind o formulă verificatată deja, așa că nu suntem siguri de ce a fost chiar necesar ajutorul lui Gref. Dar in fine Gref a jucat un rol proeminent în dezvoltarea și producția Sputnik V. El susține că a primit vaccinul în aprilie 2020, ceea ce l-ar face unul dintre primii oameni din lume caruia i s-a injectat medicamentul.
În 2011, Herman Gref – CEO al celei mai mari bănci din Rusia SBERBANK și membru al Consiliului Internațional al JP Morgan – s-a alăturat consiliului de administrație al Forumului Economic Mondial.
Sberbank a lui Gref (care este deținută în majoritate de guvernul rus) este un partener strategic al Forumului Economic Mondial din 2008 și promovează în mod agresiv agenda „schimbărilor climatice” în Rusia. (!)
Pur întâmplător, Sberbank lucrează și la implementarea unui sistem de plată bazat pe coduri QR în Rusia. O previziune impresionantă, acum că ID-urile digitale de sănătate bazate pe coduri QR au devenit dintr-o dată necesare pentru activități aparent normale, cum ar fi „mersul la magazin” și „intrarea în Sevastopol”.
Hermann Gräf, născut la 8 februarie 1964, cunoscut sub numele de Herman Oskarovich Gref, este un politician și om de afaceri rus/german(?).

Gata cu maimuțarelele antivaxx, este timpul să curățăm murdăria nevaxată, care sta în calea Paradisului multipolar și anti-globalist al Rusiei.