„SPANIA, FRANȚA și ROMÂNIA sunt primele 3 state care au acceptat NWO și se vor reconfigura pe modelul neomarxist din CHINA, preluând aproape ad-literram modelul social de acolo.
După o „pandemie” care NU A EXISTAT și NU EXISTĂ, adevărul începe să iasă la suprafață: spitale care au fost goale în „urgență” și se mențin încă goale, morți în spitale din alte boli declarați ca decedați de „covid”, sume uriașe plătite de spitale pentru a declara pe cei morți acasă ca decedați de „covid”, lipsa nejustificată a autopsiilor, declarațiile filmate ale medicilor ieșiți din sistem care nu au mai suportat minciuna, declaratiile a numeroși oameni de știință care nu au mai vrut să-și păteze reputația, testele fals-pozitive pentru a se menține isteria „infectarilor”, oameni omorâți în spitale de ventilatoare, manechine filmate ca și „victime” etc.
Până și OMS s-a săturat de acest circ și a declarat că nu va mai exista valul 2…
Dar scopul a fost atins, INSTAURAREA FRICII, iar NWO își va continuă planul prin următorii pași.
De această „pandemie” vor profita din plin guvernele controlate de ocultă mondială (vezi regimul Iohannis) care sunt disperate să mențină starea de alertă cât mai mult posibil pentru a-și continua afacerile extra-bănoase cu termoscanere, mășți, izolete, dezinfectante etc.
Oculta mondiala și-a atins scopul deoarece prin acest EXPERIMENT GLOBAL a observat cât de ușor ne pot controla prin inducerea FRICII având acel instrument supus care se numește mass-media care a isterizat prin propagarea PANICII și va continua să facă acest lucru.
Efectele acestui PRIM experiment global rămân ireversibile. PURTAREA MĂȘTILOR va fi NOUA NORMALITATE, la fel și DISTANȚAREA SOCIALĂ, aceste 2 lucruri vor rămâne definitive în configurarea NOII LUMII.
Ce a mai câștigat NWO în acest PRIM EXPERIMENT GLOBAL? Certificatele sau pașapoartele de sănătate vor fi implementate OBLIGATORIU în toate statele ca și CONDIȚIE de a putea circula liber. Testările vor deveni OBLIGATORII în scurt timp dacă vrei să mai mergi în vacanță. Ele sunt deja OBLIGATORII dacă vrei să beneficiezi de un serviciu medical sau vrei să îți susții bacalaureatul sau licența.
NWO a mai câștigat ceva. Telemunca și Teleșcoala va fi implementată în majoritatea statelor. În afară de Spania care a acceptat NWO, pe modelul China (sistemul neocomunist sau neomarxist) se vor reconfigura Franța și România! Italia nu e sigur încă…
NWO a mai câștigat și crearea STATELOR POLIȚIENEȘTI (poliția sanitară există deja în Spania, Franța și România).
Dar „cireașa de pe tort” este VACCINAREA OBLIGATORIE care va fi indusă definitiv după ce NWO va proceda la testarea celui de-al doilea și celui de-al treilea experiment global. Deocamdată mass-media vorbește OBSESIV despre vaccinuri că singura modalitate de a fi „sănătoși”. Dar după următoarele „valuri” care pot fi „pandemice” sau prin testarea în masă a tehnologiei 5G antrenate de sateliți ori prin scoaterea „de la naftalină” a extratereștrilor, întreagă omenire va cere lui Bill Gates și nu numai, „vaccinul miraculos”.
În acest PRIM EXPERIMENT GLOBAL am pierdut ireversibil MAI MULTE DREPTURI ȘI LIBERTĂȚi (eșți condiționat să primești servicii, să cumperi sau să ai dreptul la muncă doar dacă porți botnitza și ești termoscanat, vei circula în afară doar dacă ești testat sau deții certificate ori pașapoarte de sănătate, vei circula în țară doar dacă ai motive întemeiate).
La URMĂTORUL EXPERIMENT GLOBAL vom mai pierde și ALTE DREPTURI ȘI LIBERTĂȚi deoarece PANICA sau FRICA va fi cu mult mai mare, iar mass-media (toate TV și presă) este instrumentul perfect al ocultei mondiale.
Există POSIBILITATEA că marionetele vechi (guverne, șefi de instituții mondiale etc) să fie sacrificate și înlocuite cu marionete noi pentru a ne păcăli mai ușor (de exemplu, așa-zisul plan Q). Tensiuni sociale, război civil, prăbușiri de guverne, conflicte regionale…dar despre asta vom mai vorbi…”
(Vladimir Munteanu)