Misu Croitor

17:21 (acum 2 ore)

către euIon
Încet-încet scăpăm de zgardă
Am un uriaș respect pentru cei care au curajul, omenia și generozitatea să-și sacrifice parte din confort, parte din venituri și parte din viață pentru a înfia un copil orfan. A transforma familia româno-americană într-o familie de monștri fără suflet este total nedrept, cum la fel de nedrept este să iei copilul familiei care l-a crescut. Toată această brambureală a fost generată de niște funcționari imbecili și profund imorali, funcționari care au pus cele două minunate familii într-o stare de ură, într-o stare de război, nedemn pentru ele. Singura soluție morală și umană este ca fetița să rămână la familia care a crescut-o până acum, iar familia româno-americană să i se dea posibilitatea să-și aleagă un alt copil dintre miile de orfani care își așteaptă cu sufletul la gură șansa de a fi adoptați.
În ceea ce o privește pe hidoșenia aia care a târât un copil ca pe un câine prins de un hingher, excluderea din magistratură este cea mai blână pedeapsă pe care o poate primi. Hidoasa este o sechelă a statului mafiot, securistic și polițienesc creat de incalificabilul personaj Traian Băsescu. Cu acest episod, epoca în care, pentru a instaura teroarea, te trezeai la 6 dimineața cu câteva zeci de mascați tăbărând peste tine în casa, sper că s-a încheiat.
P.S. Atenție mare! România profundă a început să se trezească. Nu aia manipulată de securiști, ci aia în care câteva sute de români au rupt porțile ferecate de unguri la Valea Uzului și ai altor câteva sute plecate cu mașinile și bâtele personale spre locul incidentului. România în care alte sute au mărșăluit spre Craiova revoltați de abuzul comis asupra Sorinei. România în care căpitanul superbei echipei de tineret a fotbalului românesc și-a invitat coechipierii să-i “calce pe cap” pe fotbaliștii englezi (lucru pe care l-au și făcut).
România profundă a început să se lepede de spaima indusă de securiști, să se lepede de complexe avute în fața vestului și să fie mult mai refractară la manipulările cărora a căzut pradă mare parte din tânăra generație.
Încet-încet, România profundă a început lupta pentru recâștigarea propriei demnități.
N-ai cum să nu-ți scoți pălăria în fața acestei nații, care a găsit resurse de a nu se prăbuși sub povara propriei uri, povară care, de-a lungul timpului, a prăbușit nații întregi.
Sursa: