SOLIDARI CU MIHNEA CODRESCU

Difuzarea masivă a articolului “Nu se deschid bisericile! Un arab decide pentru ortodocșii din România” a generat valuri de reacții și presiuni îndreptate împotriva autorului, Mihnea Codrescu. Acesta a fost acuzat că răspândește “ura religioasă” și chiar “instigare la violență”. Cuvintele sunt cuvinte, bastoanele bastoane. Să nu le confundăm.
Ideea că dacă te exprimi liber vei genera violențe este același pretext folosit de cenzorii și inchizitorii lumii contemporane, “nu te putem lăsa să te exprimi liber pe internet, pentru că de la cuvânt la faptă violentă este doar un pas“. (Vezi răspunsul la articolul defăimător scris de William Totok în România Liberă.)

În realitate, dacă îi iei omului acest drept la liberă exprimare, s-ar putea să te trezești că omul se va refula altundeva, poate în stradă, poate prin violență. Dacă nu vrem să se ajungă acolo, libera exprimare trebuie apărată, inclusiv “limbajul de ură”. – Sterie Ciumetti

* * *
În vederea susținerii și solidarizării față de colegul de gândire, Mihnea Codrescu, care observ cu plăcere că a integrat dialectica din „Manifest. Cartea Neagră a României”, aș dori să atrag atenția colegilor și cititorilor de presă independentă asupra următoarelor aspecte:

Toleranța sau acuzația de „instigare la ură”, folosit ca argument de atac, alături de rasism (de fapt, coeziune etnică), xenofobie (de fapt, rezistența față de agresiunea demografică, vezi Marea Înlocuire din Vest), islamofobie (de fapt, coeziune Ortodoxă și apărarea Dreptei Credințe), homofobie (de fapt, anti-sodomism epistemologic și, mai pe larg, anti-sidaism instituționalizat obligatoriu – vezi subversiunea LGBTQ), antisemitism (de fapt, anti-iudaism sionisto-globalisto-talmudico-satanist), sunt doar elemente de comunicare ofensivă patentate și  folosite de mass media și de activiștii cosmopoliți fals-progresiști de extremă Stânga pentru a anihila din fașă orice revendicare protecționistă în fața tiraniei ideologice și politice de ocupație din România.

Tiranie care trebuie să amintim, nu permite concurența dialectică și nici opoziția ideologică! Orice om, intelectual organic sau jurnalist onest care are curajul să numească cu precizie patologia virusului injectat și dușmanul națiunii, este imediat acuzat de intoleranță, conservatorism arhaic, Rusism, neo-legionarism ș.a.m.d.

Bine, dar unde-i problema lor, de fapt?

Corporația transnațională fals-progresistă, adică dușmanul de moarte al națiunilor suverane și al tuturor neamurilor de drept, care după ce au lăsat țara noastră în curul gol și care acum își bagă Penisul pedo-criminal transnațional în școlile din România, au hotărât fără nici un drept de apel că trecutul existențial, fibra organică și neamul nu mai există! Colegii de „breaslă” din tabăra controlată a „presei libere”, urmașii GDS-Soroș, aceeași care promovează astăzi cenzura ANCOM, performanțele Covid-19, închiderea bisericilor și  vaccinul minune a lui Bill Gates, s-au străduit să creeze ravagii în creierul colectiv prin campanile succesive de balcanizare (ProTV) și falsificare istorică, lăsându-i pe români fără referințe de care să se mai agațe.

Oricât de criminal a fost regimul comunist din România, proiectul omului nou a eșuat, dar a triumfat în U.E. prin simpla folosire a șantajului intelectual. Codurile impuse în România și în  majoritatea țărilor din U.E, de către mass media atotputernice, care prin intermediul aparatului legislativ represiv și cel judiciar penal, prin legi scelerate au ajuns să practice o cenzură legală a tuturor realităților, devenind un tribunal corecțional angajat într-o luptă feroce împotriva memoriei, gândirii și a rațiunii autohtone. Prin acest abuz, în acord cu toate departamentale de formatare a opiniei publice, regimul de ocupație autoproclamat democratic împiedică orice fel de dizidență intelectuală față de linia oficială dictată de regim.

Prin această omogenizare ideologică, care ascunde, de fapt, diluarea și anularea în timp a tuturor reperelor din trecut (rațiunea trans-generațională de neam și memoria istorică) se urmărește, în final, ca toți oameni să creadă la fel, să voteze la fel, să se comporte la fel, să se sperie la fel, să citească la fel, să gândească la fel, să producă la fel, să mănânce de la Kaufland… etc. În definitiv, să fie cât mai ușor de manipulați, marele colhoz uman devenind o entitate goală și anonimă, care integrează orice informație la comandă!

Promovarea toleranței față de tot ceea ce este străin în societățile autohtone este, pe scurt, ideea că toate reperele tradiționale nu mai contează și trebuie să fie șterse din memoria colectivă, facilitând astfel drumul spre robie la toate nivelele.

Dacă nu numim dușmanul și strategia lui cu precizie chirurgicală, după letalitate, apucături și origini, lăsând uitării peri-frazele încărcate de lașitate și neputință, nu există nici rezistență organizată și nici contraatac viabil. Dacă jurnaliștii sau autorii din fibra lui Mihnea Codrescu deranjează și se cere interzicerea lor pe bloguri, este un semn foarte bun pentru toți patrioții și oamenii de bine din România. Înseamnă că dialectica organică începe să prindă, iar războiul argumentelor reale – pericolul sistemic de care se ferește sistemul ! –, în sfârșit, a început și în România!

Mihai Șerban

*****

Nota redacției – Nu cunosc textul care i-a stârnit pe năuci. Poate mi-l trimiteți să-l pun pe site