EDITORIAL AGERO

La Camera Deputaţilor, o lege satanică impusă de Oculta Mondială

Maria Diana Popescu, Agero

Încă un institut de importanţă naţională – fanion al cercetării româneşti, de mare tradiţie ştiinţifică, va cădea răpus de clasa politică incompetentă, indisciplinată şi iresponsabilă. Mircea Ţicleanu, directorul ştiinţific al Institutului Geologic Român, cercetător de elită şi om de ştiinţă remarcabil, a fost demis mişeleşte pentru că a avut curajul să spună adevărul cu privire la pericolul exploatării gazelor de şist, a avut curajul să apere cu argumente ştiinţifice dreptul la viaţă al cetăţenilor din zonele propuse pentru exploatare, dreptul la sănătate şi libertate. Altfel, ei ar fi devenit victime ale unor tehnologii criminale, ce se preconizau a fi utilizate în exploatarea din mediul subteran a unor substanţe minerale utile. Pin demiterea sa se urmăreşte, de fapt, o ţintă dublă: punerea pe butuci a institutului, asemenea cazului „Cantacuzino”, şi astuparea unei voci care spune adevărul, se opune nedreptăţilor şi deranjează.„Institutul Geologic Român se află în prezent la discreţia unui grup de interese de tip mafiot, care deocamdată a prădat pe faţă instituţia de funcţiile sale vitale şi care o va parazita în viitorul apropiat la modul agresiv şi pe care o va deturna de la menirea sa, fie prin incompetenţă profesională, fie din rea credinţă”, a declarat Mircea Ţicleanu.

 

Legea „parteneriatului civil indiferent de sexe”, un real pericol pentru următoarele noastre generaţii

 

Să revenim la găştile catilinare din foaierul confortabil al politicii de la Bucureşti. Parlamentul României s-a transformat într-un infractor de rînd, care face legi în perioada cînd nu stă la închisoare pentru vreo crimă de drept comun. Cu mici modificări, Mark Twain a afirmat aceasta şi se potriveşte la mustaţă Comisiei deputaţilor pentru muncă şi protecţie socială, care a avizat hoţeşte proiectul de lege numiteufemistic și dubios „parteneriatul civil indiferent de sexe”, care urmează să intre la vot în plenul Camerei Deputaţilor. Legea va fi un real pericol pentru unele categorii de tineri, lobotomizate de fascinaţia libertăţii şi distanţate prin manipulări agresive de sentimentul fiinţei creştine, care vor înghiţi frivolitatea tîrgului satanic ca pe o şaorma, tîrg mascat de cuvîntul „parteneriat”. Îşi vor pîngări sufletele şi existenţa şi vor purta toată viaţa cicatricea dureroasă a unui cancer care, altfel, poate fi evitat. De cînd s-au înmulţit medicamentele şi ne-au inundat farmaciile, cam toţi politicienii au luat-o pe arătură şi sînt o ruşine pentru România. Un exemplu cras este hominidul Remus Cernea, cel care a ratat intrarea în P.E., candidatura sa fiind respinsă de B.E.C. pe motiv că nu şi-a numerotat listele cu semnături. Bruxelles-ul fiind salvat, astfel, de invazia unui măscărici, în permanenţă în miezul scandalurilor, înaintînd în Senat, în repetate rînduri, printre neroziile sale, proiectul de lege privind căsătoria civilă indiferent de sexe, scoaterea religiei din şcoli… Curat antiromânesc păgînismul său, manifestat în declaraţii publice oribile precum: „România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie rromă, lesbiană şi atee, pentru că atunci oamenii înseamnă că vor alege un preşedinte trecând peste prejudecăţile lor”. Un astfel de politician n-ar mai trebui tolerat sub nicio formă şi sub niciun motiv în politica poporului român creştin. Aprobînd proiectul unei legi satanice, Comisia deputaţilor a deschis uşa unui curent de totală decădere morală – o decădere din firea creştină a următoarelor noastre generaţii.

 

Nu pot fi nicicum consideraţi un alt gen de normalitate într-o societate eminamente creştină şi normală

 

Este tot mai evidentă şi alarmantă o crudă realitate mondială: Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.) agresează ostentativ şi discriminează (paradoxal!) o majoritate normală, indulgentă şi paşnică, pentru obţinerea unor recunoaşteri şi privilegii anormale,  care să le înlesnească comiterea unor abuzuri şi eludarea legilor statului sub protecţia unor legi aberante, votate pe scara de incendiu. Aceştia şi-au găsit aliaţi în păgînii democraţiei, nimeni alţii decît politicienii şi partidele demagogice – adică cei/cele din afara gîndirii şi acţiunii raţionale.  Adaptarea la o societate profund bolnavă este un simptom evident de deteriorare mintală.   Iată ce îmi trimite Contraamiralul de flotilă (r) Marian Ioan: „Eu ştiam că parteneriatul este o chestiune specifică domeniului business, care mai de care mai profitabile sau mai păguboase, unde nu se pune problema unei delimitări în funcţie de sex. Căci, nu-i aşa, parteneriatele alea nu sunt constituite pentru … partide de sex, chiar dacă sub umbrela lor, uneori, se desfăşoară şi asemenea acţiuni filantropice. Am întrebat în stânga şi-n dreapta ce e cu parteneriatul ăla civil indiferent de sex, de pe masa Senatului. Aşa am aflat că urmează să se legifereze, sub masca acestei denumiri de-a dreptul tâmpite, căsătoria între fiinţe umane de acelaşi sex. Atunci m-am lămurit că nu e vorba de niciun business, ci este o bişniţă ordinară. O bişniţă cu tineri atraşi spre homosexualitate/lesbianism, bişniţă care urmează să primească umbrela apărătoare a legii. De ce? Ca să nu mai procreeze. Iar dacă doresc să aibă şi ei copii, îi pot înfia. Copiii înfiaţi pot fi mult mai uşor vânduţi pentru organe, decât cei proprii, nu? Nu ar fi normal ca celor care optează pentru mizeria numită homosexualitate să li se interzică a înfia copii? Păi, din moment ce aleg singuri să nu procreeze, de ce să înfieze copiii procreaţi de alţii. De-abia acuma îmi dau seama de ce răcneau ăia „Jos comunismu” în 2014. Pentru că, în comunism nu era permis aşa ceva.” Este vocea unui intelectual şi patriot român, care ar putea da lecţii multor senatori. Dacă dezaxaţii şi impostorii, buni de trimis în spaţiu doar cu bilet de dus, ar fi legalizat un climat de moralitate strictă, nu haosul, corupţia, sodomismul şi prostituţia, sub toate aspectele, nenorocirile de tot felul n-ar fi existat. Homosexualii şi lesbienele n-ar fi îndrăznit să iasă din bîrlog pe străzi. Niciodată heterosexualii, în deplinătatea facultăţilor mintale, n-au ieşit la parade publice ca să-şi unduiască dosurile ostentativ în faţa  publicului. LGBT a devenit o problemă, membrii ei au invadat şi poluat agresiv spaţiul privat al celorlalţi, şi oricît de mult s-ar strădui specialiştii să adapteze teoriile şi definiţiile bolilor psihice pe fundurile lor, aceştia nu pot fi nicicum consideraţi un alt gen de normalitate într-o societate eminamente creştină. 

 

Dreptul de a aproba copierea articolelor prezentate în AGERO aparţine deţinătorilor de copy-right (autorul/autoarea) care trebuie contactaţi şi informaţi în timp util. Orice preluare de texte din AGERO (presă, televiziune, radio, net) fără aprobarea autorilor și precizarea sursei AGERO intră sub incidenţa legii dreptului de autor. Redifuzarea preluării prin alte medii (presă, televiziune, radio, net), trebuie să indice pe mai departe autorul şi AGERO ca sursă originală.

Ar trebui scoşi cu mătura din Parlament, împreună cu zoile şi mizeriile aduse de ei în România

 

„Aleşii Neamului”, aproape în totalitate nişte mercenarii psihopaţi şi corupţi, dar şi dereglaţii care şi-au dat votul pentru o lege satanică impusă de Oculta Mondială, ar trebui scoşi cu mătura din Parlament, împreună cu zoile şi mizeriile aduse de ei în România. Puii aceştia de monştri doresc – absolut inconştient şi condamnabil! -, degenerarea fiinţei naţionale şi transformarea ei într-o cireadă uşor de dus spre pierzanie. De fapt, cum se înmulţesc ei, cînd sînt anormali? Sînt un fel de rîie mergătoare, care contaminează naivii. N-ai cum să-i mai tratezi. Poate doar un preot să mai scoată diavolul din ei, prin exorcizare. Dacă îi duci la psiholog, îi dă şi acesta cu libertăţile lor, multe la număr, cîştigate, cică, la lovitura de stat din ’89. Şi o parte a presei suflă cu sîrg în dosul acestor posedaţi, împerecheaţi în buzunarele de la spate, care au maculat România. Toate manifestările publice ale rătăciţilor cu duhul sînt un atac mizerabil şi o sfidare la adresa creştinismului şi cetăţenilor! În curînd, pedofilii şi zoofilii îşi vor cere şi ei dreptul la un marş al lor. Apropo, Frau Merkel a dat curs nemulţumirii generale pricinuită de reziduurile umane, iar Zoofilia legiferată în Germania, în 1969, va fi scoasă în afara legii.  

 

În calitate de creştin şi cetăţean român al acestor timpuri blestemate, nu recunosc acel proiect de lege de pe masa Senatului României

 

Occidentul şi-a aruncat gunoaiele toxice şi urît mirositoare în curtea noastră, iar patriotismul, religia şi moralitatea, au ajuns cele mai urîte vise pentru capitaliştii noştri, înfruptaţi din bogăţie şi putere de un sfert de veac. Ei consideră că nu merită să mai fim educaţi în spirit românesc, pentru că decadenţa occidentală face toţi banii. Cu dispreţ evident faţă de lege, faţă de valorile românismului, faţă de toate preceptele morale, într-un dezmăț nerușinat, reprezentanţii Puterii politice şi de stat sînt autorii de drept și de fapt ai distrugerii României. Că au avut de executat un ordin sau de intermediat un blat cu infractorii mondiali, toate guvernele postdecembriste au asasinat, pas cu pas, România Economică, România Spirituală, România Socială, România Culturală, România Demnă, România Morală, România Mare. Cum zidul de la Târgovişte e prea mic pentru aceste imense hoarde de mişei, sînt indicate în regim de urgenţă – ca fiind imperios necesare! – munca silnică pe viaţă pentru resuscitarea României şi confiscarea uriaşelor lor averi, obţinute fraudulos. După ani grei de capitalism sălbatic curg sudorile de pe noi, cei înjugaţi la carul unor robii străine – un car dezaxat, care intră mereu cu oiştea în gard! În calitate de creştin şi cetăţean român al acestor timpuri blestemate, nu recunosc acel proiect de lege de pe masa Camerei Deputaţilor. Pot recunoaşte, însă, că în România se poate orice: Preşedinţia e privată, Senatul e privat, Camera Deputaţilor e privată, Guvernul e privat, toate organismele şi instituţiile statului sînt private, organizate anume după neuronii degenerativi ai hoţilor şi agresorilor care le-au umplut pînă la refuz. Vorbesc de nişte maidanezi dăunători care şi-au plătit funcţiile pentru a le ocupa cît mai mult timp. În acest mod unii borfaşi şi interlopii oraşelor şi satelor  s-au angajat pînă la moarte în politică, administraţie, economie…, ca să gîtuie România, creştinătatea şi spiritualitatea noastră de două ori milenară…

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de