Sloganuri naziste preluate de Johanis și propagandiștii săi

    Expresia Ciuma roşie“ („Die Rote Pest“)  a fost readusa in spatiul public romanesc de catre, sotzul d.nei vicepres, Turcan – consilier prezidential – cu articolul „Despre «ciuma roșie», cu pedanterie“, publicat…evident   pe site-ul contributors.ro,Dar dacă ipochimen-ul nu ştia istoria expresiei „ciuma roşie“ din Germania lui Hitler, si poate  nici manifestanţii din Piatza Victoriei , iminoritarul nostru presedinte, sasul Werner Johanis – si el in geaca rosie …o stia f.f. bine !! Din cate cunoaste toata lumea din politica Folosirea expresiilor de sorginte nazistă este pedepsită de legile în vigoare De ce  protestele faţă de PSD , glazurate cu aceleasi expresii fasciste, nu au?

La fel ca şi la Goebbels pe vremuri, acest slogan este însoţit de solicitarea arestărilor în masă, căci dupa lozinca „PSD – ciuma roşie“, se adaugă imediat „DNA să vină să vă ia“!  Iar faptul ca insasi Presedintele Johannis  readuce  în spaţiul public  mesaje de tip nazist folosite de ­Goebbels şi Hitler, pentru un german , mai ales , este efectiv INADMISIBIL !!.  

La sectorul 1,de exemplu , ordinul a fost să iasă neapărat Clotilde Armand. Zbaterile isteroide ale acestei cucoane au fost fenomenale.  Ce-o mână în luptă pe această femeie, care pleacă de la 15.000 euro pe lună la Bruxelles , sa ia o lefusoara de numai 2.000 si ceva de euro, salariul unui primar de Sector? Ce-ar urma să facă ea, musai în această primărie a Sectorului 1, de o vânează cu inversunare de trei rânduri de alegeri? Urmează să aflăm, dar când va fi prea târziu…

Asistăm la lucruri fără precedent în această țară și rar de întâlnit prin lume… Nici în Belarus nu credem să existe atâta grosolănie, agresivitate, minciună, tupeu și nesimțire. La noi s-a ajuns până acolo încât un comando de 3 membri ai USR ghidonați de însuși șeful biroului electoral de sector – un procuror haștagist notoriu !! – a pătruns  noaptea , mai rau ca hotzii! , în camera unde erau sacii cu buletinele de vot, punând deoparte, cum s-a văzut, voturile de la anumite secții. Mai mult nu se poate imagina intr-un spectacol al fraudei, pus la cale dupa acoperirea cu ziare a camerelor de luat vederi – decât să vedem un comando de USR-eii,  cărând la fereala sacul cu voturi în spinare.

 Propaganda de tip nazist a turat motoarele liberale încă din urmă cu un an. Între „Germania fără evrei” și … „România fără pesediști” nu e nicio diferență de conținut, ci doar de spațiu și de timp. Noul Goebbels al vremurilor noastre si recitatorii în spume ale versetelor despre „ciuma roșie”, au fost parașutați alaturi de chichirăi, năsui, fritzi, și clocotilde, conservele pitulate  pe coridoarele  de la Bruxelles , reactivate și aduse în lumină.

Liderul politic al PNL a amenintzat: „Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate!” Ca orice ficior de securist adevarat, si-a indemnat detașamentele de asalt ale partidului. „Știu bine satrapii din județele din sud. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale!”, țipa la un miting din Teleorman același Orban, teoretic „urmaș al brătienilor”, dar ajuns un jalnic prim-ministru…

(Ambidextru)