Dumitru Buta
96 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.12
Aezamantul Elisei
23 martie 2020 ·
DAVID ICKE – SIONISMUL ROTHSCHILD

Un articol preluat si tradus de pe http://www.davidicke.com
16. timpul fostului război din Iugoslavia; ca Ambasador al ONU; ca om responsabil cu promovarea planului SIDA şi multe, multe altele.

Duelul dintre America şi Israel este controlat de Rothschild, ceea ce a condus la sume uimitoare de dolari americani, proveniţi din taxe şi impozite, transferate în Israel pentru armată şi domeniul ajutorului financiar. Un braţ al cabalei sioniste Rothschild îi oferă celuilalt braţ. John J. Mearsheimer şi Stephen M. Walt au scris în cartea lor, Influenţa Israelului şi politica externă SUA:
Israelul primeşte aproximativ 3 miliarde USD sub formă de ajutor străin direct în fiecare an, care reprezintă, în mare, cam o cincime din bugetul American alocat ajutorului străin. Raportat pe cap de locuitor, SUA oferă fiecărui israelian o subvenţie anuală de aproximativ 500 USD. Această largheţe este şocantă, mai ales atunci când î i dai seama deș faptul că Israel este în prezent un stat industrial bogat, cu un venit pe cap de locuitor aproximativ egal cu cel din Coreea de Sud sau Spania.
Casa Reprezentanţilor SUA (US House of Representatives) a aprobat recent un ajutor militar în valoare de 205 milioane USD pentru un sistem anti-rachetă. „Când vine vorba de cooperare pentru apărare, armată şi spionaj, relaţia dintre SUA şi Israel este mai puternică ca oricând”, a declarat reprezentantul democrat Steve Rothman (sionist Rothschild), membru al Subcomitetului de Fonduri Naţionale pentru Apărare (House Appropriations Defense Subcommittee).

În timpul declaraţiei de mai sus, autorităţile israeliene îşi foloseau puterea militară aprovizionată de americani pentru continuarea blocadei din Fâşia Gaza, care a oprit din 2007 furnizarea de alimente, combustibil şi necesităţi de bază pentru 1,5 milioane de palestinieni. Mi-am propus să expun aici adevărata faţă a Sionismului – Clanul Rothschild şi reţelele sale – şi modul prin care agenţii săi din Marele Guvern SUA, marile bănci, concerne farmaceutice, biotehnologie, afaceri, mass-media etc. lucrează ca un tot pentru a impune o dictatură globala de tip Orwell asupra populaţiei umane – incluzând şi poporul evreu. Sionismul este un subiect despre care cei mai mulţi sunt fie prea ignoranţi, fie prea înspăimântaţi ca să-l abordeze şi să-l expună, dar el trebuie făcut public, demascat iar reţeaua demontată dacă tirania globală poate fi evitată în viitorul apropiat. De fapt, nu este vorba despre niciun viitor; tirania este deja prezentă şi este vorba doar de cât de mult acceptăm să fim înrobiţi de ea.

Clanul Rothschild şi sioniştii săi au sacrificat un secol ascunzând adevăratele şi ramificatele proporţii ale controlului lor global iar acest văl trebuie ridicat pentru ca masele de oameni să vadă adevărul. De asemenea, ar trebui să subliniez că, atunci când spun Rothschild, nu mă refer la toţi cei din neamul Rothschild, nici măcar la cei care poartă acest nume. Sunt extrem de mulţi din familia Rothschild şi din ramurile sale care habar n-au de ceea ce înfăptuieşte ierarhia şi sunt mulţi Rothschilzi care nu au acest nume, dar care fac parte din cabala sionistă. Când spun Rothschild, mă refer la linia de sânge Rothschild, deoarece, aşa cum am detaliat în cărţile mele, ei urmează, de timp îndelungat, programe de reproducere care produc urmaşi prezentaţi sub alte nume. Aşadar, când aceşti oameni vin la putere, ei poartă genele Rothschild şi răspund la sistemul lor de control, dar nu se numesc oficial „Rothschild” şi astfel, rata de infiltrare a liniei de sânge Rothschild la nivelul guvernelor, finanţelor ş.a.m.d. rămâne tăinuită în spatele unei armate de progenituri cunoscute sub diferite alte nume. Este vremea ca sioniştii Rothschild să fie aduşi în atenţia publicului, deoarece exact acesta este ultimul loc în care ar dori ei să fie. Au operat din umbră de prea mult timp şi trebuie să ne asigurăm urgent că aceste zile au luat sfârşit.