Dumitru Buta
110 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.119
Nicholas Dima
Către:
corvin lupu

joi, 13 iul. la 18:12

Thanks. Worth reading. (Multumesc. Merita citit si difuzat)

On Thursday, July 13, 2023 at 02:17:28 AM PDT, corvin lupu wrote:

Iată realități din partea de lume controlată de evrei.

Subject: Fw: https://www.unz.com/article/america-the-first-true-global-talmudic-empire/

America: Primul Imperiu

Talmudic Global adevărat

RICHARD SOLOMON • 4 IULIE 2023

RICHARD SOLOMON – DECI UN INSIDER – NE EXPLICA CUM ESTE APLICATA POLITICA DE SANGERARE A GAZDEI, DE CATRE „BIG JEW”(evreul putred de bogat), NU DOAR FATA DE NEEVREI – ZISI GOY – CI SI ASUPRA LUI „LITTLE JEW” (evreul sarac).
TOTI SUNT SACRIFICATI IMPREUNA, DE CATRE „BIG JEW”, IN GOANA LUI DE ABRUTIZAT AL BANULUI SI AL PUTERII FARA NOIMA, ACUMULATA FARA DISCERNAMANT .
ARTICOL SINTETIC DE FORMIDABILA ACUITATE ASUPRA FENOMENELOR CARE NE MACINA IN CLIPA ACEASTA.


GRATIE LUI CD
https://www.unz.com/article/america-the-first-true-global-talmudic-empire/

America: Primul Imperiu Talmudic Global adevărat
RICHARD SOLOMON • 4 IULIE 2023

RICHARD SOLOMON ARCHIVE – THE UNZ REVIEW

• 2.800 DE CUVINTE • 228 COMMENTS • RĂSPUNDE

De-a lungul istoriei, fiecare segment evolutiv al imperiului liniar și-a încorporat propriile simboluri, arhetipuri și mituri pentru a-și vinde mesajele și a-și justifica acțiunile.. Sioniștii Rothschild conduc în prezent imperiul anglo-sionist al SUA, nu doar la fel de finanțatori din culise precum erau obișnuiti în trecut, dar ca manageri „mâinile pe volan” / „la vedere publică”.
Drept urmare, mesajele metafizice de masă ale imperiului folosesc „vorbirea minții” a evreilor internaționali:
Talmudul* încurajează furtul, trucul, duplicitatea, exploatarea financiară, tortura, crima, sclavia și supremacismul evreiesc, făcând din aceste trăsături lipiciul ideologic care ține America unită. Ideologia talmudică combinată cu poliția de înaltă tehnologie, corporații lacome, o mașină militară râvnită și un cartel bancar internațional atotputernic au transformat SUA în primul adevărat imperiu talmudic global.
Imperiile globale sângerează națiunile străine pe care le subjuga și, în cele din urmă, le provoacă aceeași soartă cetățenilor lor. După cum a subliniat economistul Michael Hudson, Imperiul Roman a adunat o mare bogăție pentru clasele sale de oligarhi și creditori/rentier, în timp ce cetățeanul roman obișnuit trăia într-o stare de sărăcie „pâine și circ”. Soarele nu apunea niciodată asupra Imperiului Britanic, deoarece a absorbit bogăția din statele sale vasale, totuși închisorile și casele de muncă ale debitorilor abundau în Londra lui Dickens. Problema era atât de gravă încât economistul Robert Malthus a propus folosirea austerității pentru a elimina „clasa nenorocită” a Angliei. Sună ca neoliberalismul de la Davos.

Fiind cea mai recentă iterație de șir cosmic a imperiului, Statele Unite suferă de aceleași patologii ca și predecesorii săi, doar mai mult. Odată ce republica americană anglo-saxonă hipercapitalistă a trecut în imperiul anglo-saxon hipercapitalist al SUA (Doctrina Monroe?), imperiul talmudic a devenit posibil și mai târziu inevitabil. Așa cum a repetat Philip K. Dick în romanul său „Valis”, „Imperiul nu se termină”.

Înainte de a continua, o scurtă declinare a răspunderii. Nu practic intimidarea evreilor(„Jew-bashing”) fără discernământ . Eu sap direct intre evrei! Unii dintre principalii oponenți ai sionismului Rothschild sunt evrei. „Micii evrei” trebuie să se trezească la realitate ca sa recunoasca agenda adevarata a „Marilor evrei”. Programele de „pogrom” sunt o componentă integrală de închidere a modelului de afaceri „Big Jewry” -„sângerează-ti gazda”. Este grozav să fii evreu, până când nu mai este. „Sinagoga lui Satan” se împuternicește folosind karma de distrugere a „micului evreu”. După 109 programe „pogrom”, finanțele internaționale evreiești sunt mai puternice ca niciodată. Capitalismul în faza finală a „lipsurilor controlate” îi devorează în cele din urmă pe toți cei de sub oligarhi și clasa lor managerială. A se concentra pur și simplu asupra evreilor fără a evalua sistemele înrădăcinate pierde ideea. Familiile criminale evreiești care controlează finanțele globale nu au nevoie de „evrei” fizici pentru a rula programul automat trucat „Wall Street” sau starea de supraveghere biometrică de identificare. Ei pot la fel de ușor să introducă tehnicieni brahmani, WASP-uri cu sânge albastru sau le-au trezit pe latine în pozițiile roților de păun. Cu excepția cazului în care locuiți „sub cupolă” sau scăpați (unde?), fie sunteți gătit lent într-un ciorba fierbinte de broaște, fie sunteti aruncați într-o orgie de cult cu ultraviolență și ultraviolență.

În timp ce familiile băncilor mafiei evreiești au preluat controlul asupra sistemului financiar american în 1913, nu cred că America a devenit oficial un imperiu talmudic cu spectru complet până la 11 septembrie. Atunci, evreimea organizată a preluat controlul asupra aparatului de elaborare a politicilor interne și internaționale, împreună cu mass-media, finanțe, armată, agenții de informații, tehnologie, educație, asistență medicală, poliție, închisori, industrie, narațiuni societale și aproape orice altceva.

Pentru a-mi susține teoria Rubiconului 9/11, susțin că cel mai bun mod de a determina cine controlează un imperiu este prin războaiele sale discreționare. Înainte ca Deep State israeliano-american să orchestreze atacurile din 11 septembrie, războaiele americane au beneficiat mai multor clicuri de elită. În timp ce războiul aduce întotdeauna beneficii finanțelor evreiești, Vietnam, Grenada, Nicaragua, Panama, Irak I, au servit altor grupuri de interese speciale. În timp ce războaiele din SUA încă îmbogățesc aceste grupuri, țintele sunt acum alese de sioniștii Rothschild. Cu excepția Afganistanului ca punct de intrare, Irakul, Libia și Siria au fost văzute ca blocaje către hegemonia israeliană din Orientul Mijlociu. Iranul este, de asemenea, pe lista de succese a lui Israel Firsters. Ucraina este un război total evreiesc. Președintele evreu Zelensky și-a declarat planurile de a transforma Ucraina în „Marele Israel”. Zelensky a fost pus la putere de oligarhul israelian/ucrainean Igor Kolomoisky. ONG-urile George Soros au pus bazele pentru neoliberal BlackRock-Ucraina. Războiul din Ucraina este gestionat de departamentul de stat evreiesc al lui Biden. Operațiunea de spălare a banilor din Ucraina este condusă de agenții financiari BlackRock și Sam Bankman-Fried, cu profituri sănătoase direcționate către sioniști non-evrei precum familiile criminale Biden și Clinton. La un nivel primordial, sângerarea ruso-ucraineană este o răzbunare pentru Nuland, Blinken și alți neoconservatori evrei care îi consideră pe slavi la răspundere colectivă pentru expulzările familiei.

Cum se leagă escaladarea conflictului din China cu evreimea organizată? În anii 1990, managerii bancari evrei ai lui Bill Clinton au externalizat baza industrială a SUA către China, deși acest plan ar fi putut fi în lucru deja pe când Kissinger s-a întâlnit cu președintele Mao. În timp ce ascensiunea Chinei la puterea globală a fost inevitabilă, făcând-o centrul de producție al lumii a accelerat considerabil procesul. China avea o datorie de recunoștință față de finanțele evreiești și, probabil, i-ar fi acordat acces liberal la sistemul bancar al Chinei. Problema era că sioniștii Rothschild doreau controlul total asupra economiei și guvernului Chinei ca răscumpărare. China a spus nu și iată-ne.

Deci, care sunt unele dintre caracteristicile unice ale imperiului talmudic?

Din câte știu, Imperiul Talmudic derulează primul program global de genocid alb. Deoarece evreimea organizată consideră societățile majoritare albe ca pe niște blocatoare de tragaci in calea dominatiei lumii, albii trebuie să fie neutralizați psihologic, spiritual și fizic. Acest lucru necesită dezmembrarea civilizației occidentale clasice, păstrând în același timp capabilitățile tehnologice create de europenii albi. Acest lucru a fost realizat în primul rând prin deschiderea granițelor și imigrația înarmată.

De asemenea, trebuie luat în considerare rolul pe care „micii albi” l-au jucat ca mușchi pentru finanțele internaționale evreiești și programul de prădare, genocid și sclavie al „Big Whites” din Sudul Global în ultimele cinci secole și ceva. Recentele revolte franceze demonstrează pericolele acestei politici. Istoria îndelungată a guvernului francez de a orchestra lovituri de stat, asasinate și războaie în Africa și Orientul Mijlociu a adus acasă puii. Franța a jucat un rol în distrugerea Libiei, o țară care avea cel mai înalt nivel de trai din Africa și a acționat ca dop pentru imigrația africană necontrolată în Europa. Desigur, o populație supusă nu are niciun cuvânt de spus în politicile guvernului său tiranic, dar se ocupă de consecințe. Vestele galbene franceze au încercat să lupte cu sistemul și au fost zdrobite fără milă. Acum blocul islamic/african ia o criză. În mod ironic (sau nu), aceleași agenții de poliție care au scos vestele galbene se luptă cu revoltații musulmani. Un sistem „câștig-pierde” necesită violență sau amenințarea violenței pentru a-și alimenta motorul. În general, statul prevalează, deoarece deține cel mai mortal arsenal. Când armele pe care NATO le-a expediat în Ucraina ajung pe piața neagră a teatrului european și CIA-ISIS intră în amestec, Europa s-ar putea transforma într-un „Test de acid Kool-aid electric” Ted Bundy. Uraganul karmic de întoarcere din colonialism/globalizare are suficientă forță pentru a dărâma edificiul civilizației occidentale. „Intră sânge, iese sânge”, așa cum spun gangbangerii. întrucât deține cel mai mortal arsenal.

Din punctul meu de vedere, la fel cum Africa aparține africanilor, teritoriile continentului „european” sunt dreptul de naștere cosmic al omului Alb. Orice națiune „albă” din afara acelei zone se încadrează sub regulile de cucerire/construire a națiunii, iar acele reguli au fost încălcate. Dacă imperiul SUA intră vreodată în faliment rapid și își retrage armata de pe teritoriul european și presupunând că Europa rezistă valului de șoc, își conduce propriul program, abandonează aspirațiile colonialiste și caută o cooperare „câștig-câștig” cu Rusia și China, cred că există o șansă de „civilizație occidentală” să supraviețuiască, deși nu ca influență globală principală.

Din moment ce suntem în cursă, să trecem la mașina neagră a Americii, deoarece are un rol important în politica internă a Imperiului Talmudic.

După cum au documentat uimitorii savanți de la Nation of Islam Research Group, finanțele evreiești au jucat un rol monumental în comerțul cu sclavi din Atlantic. Asta nu pentru a minimiza implicarea clasei conducătoare anglo-saxone. Proprietarii de plantații și-au dat numele de familie sclavilor lor, iar majoritatea negrilor din SUA au nume de familie anglo.

Cu toate acestea, marea majoritate a albilor din sud nu au deținut niciodată sclavi. Sclavia a sărăcit albul mediu din sud, deoarece a scăzut dramatic salariile. Dacă evreimea organizată vrea ca albii din clasa muncitoare să plătească pentru sclavie, atunci evreii „liberali” bogați trebuie să-și dea partea lor. Și dacă mergem pe acest drum, cum rămâne cu sutele de trilioane de dolari furate de cartelurile băncilor evreiești și războaiele și genocidele lor? Poate că este timpul pentru reparațiile sioniste Rothschild.

La fel ca „Holocaust” Reparations, Black Reparations este o înșelătorie sionistă Rothschild, concepută pentru a îmbogăți evreimea organizată și corporațiile sale afro-americane. De asemenea, oferă aprindere uscată pentru conflagrația rasială „împărțiți și cuceriți”.

Toate organizațiile negre principale, de la NAACP la #BLM, sunt finanțate și controlate de evreii organizați și de aliații săi corporativi. Un judecător sionist Rothschild a fost cel care a făcut parte din consiliul de administrație al NAACP care ia dat pe eliberaționistul negru Marcus Garvey cu pedeapsa maximă cu închisoarea. Ori de câte ori negrii încep organizații independente, sioniștii Rothschild și aliații lor anglo încearcă să-i zdrobească. Uitați-vă la atacul complet asupra Black Panthers și recentul raid FBI asupra Partidului Socialist al Poporului African pentru presupusa „amestecare în alegeri” din partea Rusiei.

Un alt aspect unic al imperiului talmudic este agenda drapelului curcubeu. La nivel de suprafață, se încadrează în politica identitară. „Liberal-democrații” erau în mod tradițional anti-război, pro-muncă, anti-corporații și anti-cenzură. Acum că au ajuns la 180 de ani în aceste probleme, tot ce pot face este să-și fluture steagurile curcubeului Lockheed Martin.

Înainte de a aprofunda, permiteți-mi să spun că nu port rea voință împotriva comunităților gay și trans. Oamenii gay au produs artă și literatură uimitoare, precum și alte contribuții valoroase. În Tao, este considerată o etichetă proastă să bagi nasul în viețile sexuale private ale adulților consimțitori. Dimpotrivă, este nepoliticos să-ți împingi viața sexuală pe petreceri neinteresate. Pe măsură ce Imperiul anglo-sionist al SUA impune sexul gay și transgenderismul asupra lumii sub amenințarea armei și a făcut din steagul curcubeu simbolul său oficial, subiectul merită dezbătut. Mai ales că acea agendă vizează copiii. A transforma copiii unei națiuni în homosexuali sau trans echivalează cu pedofilie la scară industrială și experimente medicale cu „crime împotriva umanității”. Imperiul știe că acest lucru va duce în cele din urmă la o reacție severă împotriva persoanelor gay și trans neimplicate, dar nu-i pasă.

De ce ar vrea Deep State să-i transforme pe toți gay sau trans? În primul rând, feminizarea populației masculine. Bărbații* feminini sunt mai ușor de controlat. În al doilea rând, agenda trans a înmuiat publicul față de viitoarea experimentare transumanistă. În al treilea rând, pedofilia există în Talmud,** așa cum o demonstrează anumite secte de rabini ultra-ortodocși care copulează oral copii de sex masculin după circumcizie, ca parte a ritualului lor religios.

(*Nu spun că toți bărbații gay sunt feminini. Unii bărbați gay sunt pisici foarte aspri. Nici nu subestimați femeile regine, deoarece pot fi destul de vicioase atunci când sunt provocate. Ca regulă generală, încercați din greu să evitați luptele cu gay, pentru că dacă câștigi pierzi, iar dacă pierzi chiar pierzi. **Nu spun că toate sectele evreiești care folosesc Talmudul sunt rele. Secta ortodoxă Neturei Karta care s-a întâlnit cu președintele Iranului și se prezintă la Mitingurile „Palestina liberă” par în regulă. Secta ortodoxă „Adevărata Torah evrei” arată, de asemenea, rezonabil. Cu textul religios, modul în care scenariul este interpretat și acționat asupra chestiunilor contează cel mai mult.)

În ceea ce privește transsexualii, precum hermafroditismul, cred că este un lucru real. În rare ocazii, în uter, se formează un creier feminin în interiorul unui făt extern masculin. Nativii americani i-au numit pe acești indivizi „spirite duale”. În Thailanda , sunt cunoscuți ca ladyboys. Ayatollahul Khomeini a recunoscut această anomalie congenitală, motiv pentru care transgenderismul este legal în Republica Islamică Iran. Cu toate acestea, milioanele de Fred Flintstone cu peruci care apar brusc numindu-se femei, în cea mai mare parte nu sunt transgenri organici, ci mai degrabă indivizi instabili din punct de vedere psihologic care au căzut victimele unui psiop fără precedent în starea profundă. Cu excepția celor care au comis infracțiuni împotriva copiilor, aceștia au nevoie de tratament, nu de pedeapsă.

Imperiul talmudic dobândește putere prin dezlegarea populației supuse de fundamentele sale culturale. Cineva care schimbă genul sau orientarea din cauza unui psiop poate fi, de asemenea, făcut să creadă că pomparea a sute de miliarde de dolari de trezorerie în proiectul de spălare a banilor din Ucraina este „democrație”. Sau primirea săptămânală de mRNA covid-maimuță-variola-realocare de gen-docilitate este asistență medicală.

„Israel First” este un alt element cheie al Imperiului Talmudic al SUA. Lobby-ul Sionist a mituit și șantajat ambele părți ale unipartidului. De asemenea, au introdus agenți Mossad cu două naționalități în poziții cheie ale guvernului. Mulți recunosc Palestina ocupată sionistă, dar ignoră America ocupată sionistă. Remedierea celui din urmă atenuează primul. Dacă asta se întâmplă înainte de prăbușirea imperiului este o altă poveste. Cât despre Rothschild Israel, are 200 de arme nucleare în buzunarul din spate. Odată ce SUA sunt scoase din ecuație, doar China are clești suficient de mari pentru a dezgheța acel tigru. Având în vedere succesul Chinei în negocierea acordului de pace dintre Arabia Saudită și Iran, cred că este posibilă o soluție cu două state mediată de China, împreună cu o potențială dezarmare nucleară israeliană în stil sud-african. Bate opțiunea Samson.

Niciun Imperiu Talmudic nu ar fi complet fără sclavia datoriei și o economie de FOC parazită însoțitoare. Capitalismul prădător este destul de rău, dar cu sioniştii Rothschild care conduceau programul, lucrurile au intrat într-o uriaşă suprafaţă a mutanţilor radioactivi.

Talmudul babilonian a apărut cam în aceeași perioadă în care familiile de bănci evrei babilonieni au început să-și flexeze mușchii de aur. Bănuiesc cu tărie că acești bancheri evrei babilonieni au finanțat și promovat Talmudul babilonian. America este într-adevăr Curva Babilonului.

Voi încheia cu „Holocaustul”, deoarece este o parte importantă a narațiunii imperiului talmudic. Este atât de sacrosfânt, încât poți ajunge la închisoare pentru că ai pus sub semnul întrebării orice parte a poveștii oficiale. Cenzura „Holocaustului” ADL se armonizează frumos cu cenzura politică Deep State, deoarece ambele închid libertatea de exprimare. De la cenzura „Holocaust” vine cenzura antisemitismului, ceea ce înseamnă că oricine critică Israelul sau puterea evreiască este un nazist care mănâncă bebeluși care merită tratament cu gulag.

Orice discuție despre „Holocaust” trebuie să recunoască faptul că bancherii evrei au jefuit Germania de la Weimar și rolul lor în înfrângerea Germaniei din Primul Război Mondial. Oamenii trebuie să recunoască, de asemenea, că în urma celui de-al Doilea Război Mondial, milioane de germani au fost exterminați de aliați și de comandanții și paznicii lagărelor de concentrare evrei bolșevici. 2023 Dezindustrializarea germană pare o continuare a Planului Morgenthau. Mai mult, conform profesorului Norman Finkelstein, reparațiile „Holocaustului” au fost o operațiune uriașă de grefă care a adus evreilor organizați sute de miliarde (trilioane?) de dolari, iar supraviețuitorii celebri ai „Holocaustului”, precum Elie Wiesel, care a ajutat la vânzarea acestuia, s-au dovedit a fi fraude. . În ceea ce privește genocidul, evreia internațională deține recordul mondial pentru numărarea cadavrelor. Implicarea lor în mandatele vaccinului împotriva armelor biologice covid/ARNm reprezintă actul suprem de otrăvire globală a puțurilor.

Acestea fiind spuse, cred că a avut loc un genocid evreiesc din cel de-al doilea război mondial. „Numărul” îi înnebunește pe oamenii de ambele părți ale culoarului. O să mă ocup de „număr”, dar tot ce pot face este să folosesc datele care plutesc și să formulez o estimare. Nu zburam peste Europa celui de-al Doilea Război Mondial într-o navă spațială bifând casete de fiecare dată când un evreu era irosit – așa că relaxează-te Holmes.

În cartea sa „Războiul lui Hitler”, istoricul David Irving oferă dovezi convingătoare ale lichidărilor evreilor orchestrate de SS pe Frontul de Est după Operațiunea Barbarossa. După ce a devenit evident că Palestina, Madagascarul și Rusia nu mai erau locuri viabile pentru o viitoare colonie evreiască și Germania a început să piardă războiul, cred că Himmler (căruia Hitler i-a delegat JQ) a decis să folosească măsuri mai extreme. De asemenea, este de la sine înțeles că, odată ce lumina a devenit verde, ucrainenii, letonii și alții care și-au pierdut membri ai familiei din cauza genocidului evrei-bolșevic au sărit cu șansa unei răscumpărări colective, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre autorii au părăsit de mult Dodge. În timp ce povestea celor 6 milioane de evrei gazați într-o cabină de duș de la Auschwitz este falsă, aceasta a produs o reacție de revendicări la fel de neistorice. Cercetătorii dinainte de 1967, precum Raul Hilberg, au estimat numărul la aproximativ 5 milioane. Gerald Reitlinger a stabilit-o la aproximativ 4 milioane, iar în „Rise and Fall of the Third Reich”, Shirer a fost dispus să coboare până la 3 milioane, deși a întreținut cu jumătate de inimă 6 milioane ca o posibilitate, cel mai probabil pentru a-și publica cartea și promovat. Deoarece dezbaterea istorică rațională este acum ilegală, am dezvoltat o „formulă de genocid” universală pentru numerele morților, care funcționează pentru evrei, armeni, cambodgieni, nativi americani, ucraineni etc. Pentru a folosi „formula mea de genocid” trebuie doar să luați numărul oficial al victimelor. si imparti la doi. În cazul evreilor, șase milioane împărțite la doi înseamnă trei milioane. Presupun că va trebui să așteptăm o analiză istorică obiectivă viitoare pentru a determina dacă formula mea de genocid rezistă. Așa cum a spus Stalin, „O singură moarte este o tragedie, un milion de decese sunt o statistică.” Sunt desensibilizat. Sau Zen. Eu o prefer pe cea din urmă.

Dacă „Muzeul Holocaustului” ar dori să ofere o adevărată lecție de învățare, ei s-ar concentra mai puțin pe „numărul” lor și mai mult pe educarea „evreilor mici” despre pericolele depășirii „evreului cel mare”. Toată lumea ar putea beneficia de această clasă.

„Niciodată”, spun ei. „Nu se va întâmpla de data asta”, spun ei. Totuși, într-un fel o face întotdeauna.

Dumitru Buta
Către:
Nicholas Dima

vin., 14 iul. la 09:19

MAREA MANIPULARE EVREEASCĂ: HOLOCAUSTUL și Antisemitismul.
Antisemitismul este incompatibil cu valorile fundamentale ale Europei și reprezintă o amenințare nu numai pentru comunitățile evreiești și pentru viața evreiască, ci și pentru o societate deschisă și diversă, pentru democrație și pentru modul de viață european.

UniuneaEuropeană este hotărâtă să îi pună capăt.

Un european din doi consideră că antisemitismul este o

problemă.

Nouă din zece evrei consideră că antisemitismul a crescut în

țara lor.

85 % din evrei consideră că antisemitismul este o problemă.

În deschiderea ceremoniei de comemorare, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a numit Holocaustul „cea mai mare crimă din istorie. O crimă menită să șteargă un popor de pe fața pământului. O crimă menită să provoace groază unor generații întregi. O crimă care a modelat proiectul nostru european modern, într-o întruchipare a promisiunii atemporale: să nu se mai întâmple niciodată”.Frumos zis ! Dar documentele din istoria nazismului și comunismului prezintă fapte genocidare realizate de evrei.

În comunism.Bolșevicii (majoritatea evrei) au înfințat poliția CEKA care în fruntea acesteia au stat comandanți de origine evrei, au ucis prin glonț peste 20.milioane de ruși. Mai târziu s-au format gulagurile de muncă forțată și de eliminare a țărănimii ruse.Holodomorul din Ukraina (moartea țărănimii prin înfometare). CEKA s-a transformat în NKVD și a urmat KGB,

conduse în special de comandanți de origine kazai-evrei,amintim pe Lavrenti Beria și mulți alții. În românia Securitatea statului a fost condusă de evrei instruiți de KGB al URSS, care au ucis prin arestări,închisori și așa zisele echipe de rezistență la comunism din munții carpați. A eliminat elitele politice,culturale,stințifice și militarii care au venit din prizioneratul URSS.

Au pus mâna pe conducerile statelor asociate forțat la comunism, și au aplicat frica prin uciderea burgheziei și chiaburimii.

Bucovina de Nord după ocuparea de către Ukrain, comisari ukraineni de origine kazari au pornit o campanie de ucidere a populației româneși folosind împușcarea prin ceafă.

În Basarabia bande de evrei – kazari au produs acte reprobabile populației românești;ucideri,au atacat armata în retragere,au dezertat apoi în URSS.

După 64 ani s-a trezit că ce au făcut ei în zona de război cu românii, au inventat un holocaust făcut de români împotriva evreilor “nevinovați”. Holocaustul a fost impus și apoi evaluat la

50 miliarde roni, cei din statul Israel fără nici-un comentariu,apoi a înfințat I.N.S.H.R, unde finanțat de români pentru: Eiliminarea din patrimoniul cultural și istoric,dărâmarea statuilor personalităților culturale,politice și de stat. Cu ce scop?

Degradarea memoriei și a identității poporului român.

A început o cursă de propagandă pe tema holocaustului cu fel de fel de mijloace zise de educare a populației să nu se mai întâmple și a lansat lozinca : “ Cum a fost posibil omenește!”

Păi tot ce face omul se cheamă omenești. Orice fenomen care apare este determinat de cauze. Fumul iese numai dacă ai aprins focul.

Au mai lansat ca principiu de bază în strategia lor de disculpare clișeul: “A fost ucis numai din vina că se cheamă evreu ! “

Oare chiar așa s-a întâmplat ?

Reacția GOY-milor a fost ca o forță la forța de acțiune a evreilor.

Eu zic pentru stingerea acestui fenomen violent și al antisemitismului, trebuesc educați mai întâi evreii și apoi acuzații.

Altfel nu numai că antisemitismul va crește dar și noi violențe vor apărea. Păi elitele globaliste a propus genocidul planetar

Atunci lumea mai suportă strategia lor de manipulare cu holocaustul și antisemitismul ?

Războaiele se spun că elitele lor le au creat prin tote organizațiile malefice.

Mai ar fi de atenționat că HOLOCAUSTU a fost făcut pentu evrei ? Dar în cele două războaie câți dintre neevrei au murit ?

Aceștia nu trebuiesc vârâți în actul violent al holocaustului ?

Ei nu sunt tot ființe umane ? După Talmud aceștia sunt animale de povară,care au fost creeați pentru a sluji pe evrei.

În cursa lor de dominare a lumii neevreilor, ei au devenit provocatori pentru ai face pe neevrei să reacționeze pentru a avea motiv că antisemitismul crește și iară-și evreii se vor revolta și acuza pe cei provocați. NU se va putea rezolva problema evreească tocmai din cauza lor.

Mă închin dacă cineva va reuși o pace între evrei și neevrei. Va fi într-adevăr minunea lumii.

Ei în propaganda lor strigă ȘALOM ! Dar și neevreii își doresc pacea. Dar nu s-a realizat nimic în acest sens până în prezent. Când va sosi Doamne această pace dintre cele două lumi ?

Pe joi, 13 iulie 2023 la 18:12:29 EEST, Nicholas Dima a scris:

Afișare mesaj original

Virus-free.www.avast.com
Răspuns, Se răspunde tuturor sau Redirecționare

Nicholas Dima

drnickdima@yahoo.com
+ Adăugare la persoane de contact