Tăriceanu?
Contains Link

radu Stefan2 hours ago

Excelent articol, multumim distinsului domn Dan Cristian Ionescu si speram ca nu se va retrage din lupta.!

PENTRU INFORMAREA ROMANILOR ASUPRA ZIONISTILOR,

Pentru ca romanii sa-l poata urmari mai bine in avertismentele sale asupra zionistilor din tara , pe valorosul Dan Cristian Ionescu, am tradus declaratiile unui rabin palestinian schingiuit de zionisti pentru ca vrea pace in locul beligerentei cumplite a Zionului!

DEDIC ACEASTA SUCCINTA TRADUCERE LUPTATORULUI NEINFRICAT DAN CRISTIAN IONESCU:

RABINUL JOSEF ANTEBI CATRE INTREAGA OMENIRE:

TREBUIE SA LUMINAM OMENIREA PANA NU ESTE PREA TARZIU!
SPER CA VA VENI ZIUA IN CARE NE VOM PUTEA SALUTA CU TOATA OMENIREA IN PACE:
SHALOM!
Rabbi stellt den Zionismus bloß
https://www.youtube.com/watch?…

Josef Antebi, torturat de zionisti pentru pacifismul sau in numele “adevaratului iudaism “, este un rabin adept al cultului iudaic orthodox Neturei Karta.
Acest om a trait in Palestina impreuna cu arabi de diferite religii, unde si el si familia sa se intelegeau perfect cu bastinasii de pe teritoriu, traind cu ei in cea mai perfecta armonie.
Terorizat de violenta zionistilor, el sustine ca in Scriptura iudaismului orthodox nu Izraelul trebuie desfiintat ci statul Izrael ca instanta politica trebuie sa dispara pentru a fi dezarmat, caci azi statul Izrael este o problema pentru intreaga lume datorita beligerentei sale perpetue orientate in multiple directii, cee ace-l defineste drept stat terrorist indiscutabil..
Desi multa lume gandeste astfel, si este clar tuturor ca acest rabin vorbeste doar din punct de vedere religios atunci cand declara Izraelul stat terrorist, totusi zionistii il acuza ca prin pretextul religios el vrea sa desfiinteze Izraelul, lucru inexact caci rabinul NU VREA DESFIINTAREA IZRAELULUI CI DOAR STOPAREA BELIGERENTEI SALE CA FORMATIUNE STATALA, adica politica. Beligerenta fiind interzisa de religia lui, coreligionarilor sai, caci religia gruparii Neturei Karta interzice iudeilor sa preia teritorii prin agresiune si despotism !!!
Deci le interzice iudeilor religiosi sa faca ceea ce face Izraelul azi in diverse tari, si mai ales le interzice sa-si exercite genocidul explicit asupra unui popor spoliat de catre ei, precum este cel palestinian.
Pentru acest rabin Neturei Karta, zionistii nu sunt iudei!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nota bene, zionistii nu sunt coreligionarii lor!!!!!!!
Pentru faptul ca el se considera un iudeu palestinian iar zionistii nu vor sa auda de pace cu arabii palestinieni el a fost schingiuit de zionisti atat pe teren izraelian(unde l-au atras, bolnav fiind si l-au terorizat brutalizandu-l si cerandu-i sa taca!!! de unde a scapat doar fiindca tupilase un telefon asupra sa si a putut sa ceara ajutor dinafara) cat si in Amsterdam(unde s-a retras in urma persecutiei politice din Izrael) caci vrea pace nu razboi cu omenirea, condamnand beligerenta permanenta a zionisti lor.
Vedeti cum l-au schingiuit -ne arata plagile – dupa ce l-au scos cu forta din propria lui casa din Amsterdam – i-au injectat un somnifer ca sa-i rupa oasele, coastele si pantecele in liniste si sa-l lase fara suflare in strada, l-au batut cu cartea de telefon a Amsterdamului ca sa -i induca rani interioare nedemonstrabile drept crima intentionata, somandu-l mereu sa taca caci altfel il ruleaza intr-un covor si-l inmormanteaza in ciment de nu-l mai gaseste nimeni .L-au chinuit si cu electrosocuri, printre alte modalitati de tortura.
El a recunoscut oamenii Mossadului – ii stia pe vreo doi dintre ei . Azi are foarte multe dificultati cu sanatatea, olandezii l-au inscris drept invalid si-i dau ajutorul medical necesar , dupa ce Izraelul i-a confiscat absolut tot ce avea.
Asta-i „democratia ” si “civilizatia” zionistilor (ca doar nu degeaba ne dau lectii despre Hitler toata ziua , noua si intregului mapamond, si mai ales tarilor din care de 70 de ani tot extrag “legitime” “despagubiri” pentru persecutie.) faimoasa “democratie” si “omenie” cu care se lauda si criminalii de sorginte izreliana de pe teritoriul European(Mossadul l-a linsat – lasandu-l fara suflare – chiar in Amsterdam!!!).
El sustine ca oameni care se comporta astfel, torturand oamenii nu au fost iudei caci zionistii nu sunt iudei, deoarece un iudeu este o persoana miloasa care sustine actiuni de binefacere pentru intreaga omenire , si este o persoana fidela poporului iudeu care este un popor milos si care trebuie sa traiasca conform cartii Megillah din Talmud ! Adevaratul Dumnezeu , conform iudeilor cultului Neturei Karta, este Hashem, tatal lui Abraham, Isac si Iacob si Dumnezeul despre care vorbeste sfanta Torah, zice rabinul cel terorizat de zionisti.
Iudeii autentici trebuie sa traiasca conform preceptelor iudeilor care il asteapta pe Messiah sa vina sa reconstruiasca Templul unde vor avea loc si neiudeii daca s-au comportat frumos cu ei, si conform preceptelor iudaice. Noi trebuie sa fim loiali tuturor tarilor in care traim daca natiunile respective nu ne persecuta pentru religia noastra.
TORTURAT DE KAZARII ZIONISTII DOAR FIINDCA RABINUL ACESTA PALESTINIAN, CU O VECHE TRADITIE RABINICA IN FAMILIE, VREA SA TRAIASCA IN PACE CU TOATE POPOARELE IN MIJLOCUL CARORA TRAIESC IUDEII!
EI VOR SA NE TINA TERORIZATI IN LUMEA INTREAGA – SI PRIN TORTURA , LA NEVOIE – CA SA-SI MENTINA PUTEREA, zice rabinul Josef Antebi.
I-au scos tuburile cu perfuzii mamei sale care se afla in spital, ca sa-l constranga pe el sa renunte la lupta lui pentru pace. Dupa care mama lui a murit fara ca el sa poata sa o vada, doar vorbindu-i la telefon fapt ce l-a lasat neconsolat pana la sfarsitul vietii.
Iar pe fiul lui din Izrael nu l-a vazut de 16 ani . Si-a pierdut toata familia .
Politia Amsterdamului a inregistrat cazul drept un caz strict religios . Mossadul n-a patit absolut nimic.
Cred ca toate astea sunt pretul comportamentului zionistilor , declara rabinul.. Acesta este un caz clasic zionist .
Rabinul acesta se intreaba: „Daca mie mi-au facut asa ceva , ma intreb ce fac acesti criminali neiudeilor! Atata timp cat ei se considera iudei, cum pot sa se comporte in halul acesta cu oamenii ?!”

Eu am petrecut in halul asta 17 ani din viata ca sa luminez omenirea ca zionistii nu sunt iudei! Daca lumea intelege acest lucru si tot adevarul despre zionisti, le vom lua vantul din panze !
In Germania la Berlin ma voi duce ca sa mai gasesc si alti asociati de suferinta, si pentru a gasi organizatii iudaice care sa ma ajute sa prevenim o situatie mult mai grava in care zionistii vor prelua toata puterea TREBUIE SA LUMINAM OMENIREA PANA NU ESTE PREA TARZIU!
SPER CA VA VENI ZIUA IN CARE NE VOM PUTEA SALUTA CU TOATA OMENIREA IN PACE:
SHALOM!
Rabbi stellt den Zionismus bloß
https://www.youtube.com/watch?…