David Icke – Sionismul Rothschild

BY DEPARTAMENTUL DE INFORMAȚII ROMÂNIA (DIR) · PUBLISHED LUNI, 1 FEBRUARIE 2016 · UPDATED DUMINICĂ, 18 IUNIE 2017

Nimeni nu îndrăznește să pronunţe numele. Dar, pentru a înţelege criza financiară, evenimentele de la 11 septembrie şi multe altele, el trebuie rostit mereu. Pentru că începem un an nou în mijlocul tiraniei globale în continuă creştere, informaţiile care urmează sunt vitale pentru noi toți.

Am scris şi am vorbit în detaliu despre planul din spatele crizei financiare globale, aflată în plină desfăşurare şi voi demasca acum forţa coordonatoare sau cel puţin pe cea principală, care orchestrează acest plan şi multe altele, inclusiv evenimentele de la 11 septembrie.

Cei mai mulţi cercetători ai conspiraţiei fie nu înţeleg semnificaţia fundamentală a acestei reţele, fie, dacă o ştiu, le e prea teamă s-o divulge. Este cunoscută la nivel global ca Sionism sau, după cum îl numesc eu mult mai exact, Sionism Rothschild. Am adăugat „Rothschild” pentru a sublinia adevăraţii creatori ai Sionismului şi controlorii săi până în prezent (a se vedea Rasă umană – ridică-te în picioare!). Voi explica mai târziu legătura cu catastrofa economică. E nevoie mai întâi de o introducere, pentru a putea plasa totul în contextul în care trebuie văzut şi înţeles. Întreabă ce este Sionismul și cei mai mulţi oameni îţi vor răspunde că „aceştia sunt evreii” dar, deşi reţelele lui Rothschild din politică şi media au căutat să vândă cu succes acest concept drept ceva cunoscut de toată lumea, el nu este adevărat. El nu reprezintă decât o minoritate a evreilor şi a altora, care nu sunt evrei.

Iudaism versus sionism. Antisionism nu înseamnă antisemitism. O conversaţie urmată de întrebări puse de rabinul ortodox evreu Ahron Cohen.

Sionismul Rothschild, în accepțiunea lui publică, este o ideologie politică bazată pe constituirea unui stat evreu în Palestina şi pe credinţa că evreii sunt „rasa aleasă”, având dreptul dat de Dumnezeu la „ţara promisă” al lui Israel (din punct de vedere istoric, acesta este un nonsens, după cum am arătat şi în cărţile mele). Ei mai cred şi faptul că adevăratele graniţe ale Israelului trebuie să cuprindă ceea ce astăzi este Israelul, incluzând fâşia Gaza şi Bancul de Vest, deţinute în mod oficial de palestinieni, Liban, Irak, Siria, Egipt, Iordania sau, după cum afirmă Geneza „de la izvoarele Egiptului până la Eufrat.” Aceasta este expresia publică a Sionismului. În esenţă, Sionismul este o societate secretă, creată şi controlată de Casa Rothschild. Ne-au vândut minciuna că Sionismul înseamnă toţi evreii, ca să-i poată cataloga drept antisemiţi şi rasişti pe toţi cei care demască adevărul despre Sionismul Rothschild şi agenţii săi din guverne, finanţe, bănci, afaceri, media, forţele armate etc. Acesta este motivul pentru care cei mai mulţi cercetători nu vor atinge acest subiect, chiar dacă sunt suficient de conştienţi că ar trebui s-o facă. Pentru a dezvălui şi demasca ceea ce are loc în lume, avem nevoie de toate C-urile coloană, creier, curaj, nicicând mai necesare ca acum. Şi aş mai adăuga şi conştiinţă, dacă vrei să vezi cât de adânc coboară, dincolo de zona celor 5 simţuri.

Rasismul este ignoranţa supremă, prin faptul că face legătura dintre „eu” şi corp şi nu dintre conştiinţă și conştienţă, animată şi exprimată prin corp. E ca şi cum ai judeca un om după costum şi nu după cel ce se află în el. Aşadar, rasiştii sunt ridicoli, infantili şi naivi, dar, în niciun caz, ameninţarea de a fi catalogat drept rasist (au încercat şi au eşuat) nu mă va opri să demasc ceea ce trebuie demascat, dacă pot contribui la prăbușirea acestui Sistem de Control. Oricum, cei mai veroşi şi extremişti rasişti ai lumii sunt sioniştii lui Rothschild. Israel este un stat de tip apartheid, în aceeaşi măsură ca şi Africa de Sud şi America. Şi prin asta, nu spun doar despre răul care este aplicat minut de minut, zi de zi poporului Palestinian, ci şi despre diviziunile extraordinar de rasiste din cadrul societăţii evreieşti la adresa evreilor negri din Etiopia, de exemplu, trataţi o idee mai bine faţă de drojdia societăţii. Aşadar, hai să penetrăm dincolo de protecţia premeditată a ideii că a critica Sionismul Rothschild şi toate ororile Israelului înseamnă a fi anti-evreu şi să aruncăm o privire asupra lucrurilor simple pe care ei nu doresc ca tu să le ştii şi să le socoteşti adevărate. În primul rând, nu e necesar să fii evreu pentru a fi sionist Rothschild, aşa cum a declarat public vicepreşedintele SUA, Joe Biden, în timp ce-i pupa-n fund pe stăpânii săi la Tel Aviv – clanul Rothschild. Unii dintre cei mai vehemenţi sionişti ai lui Rothschild sunt sioniştii creştini din SUA şi din alte părţi ale lumii, conduşi “vocal” de liderul lor “spiritual”, John C. Hagee. Gândiţi-vă la ipocritul extrem de cea mai joasă speţă ce bâiguie din Biblie şi l-aţi dibuit. Hagee este fondatorul şi Preşedintele Naţional al organizaţiei creştin-sioniste Creştinii Uniţi ai Israelului. El este un vizitator frecvent al Israelului şi s-a întâlnit cu fiecare prim-ministru de la Menachem Begin încoace.

Hagee – vocea, dar nu şi creierul sioniştilor creştini.

Parohia lui John Hagee a donat peste 8,5 milioane USD pentru relocarea evreilor din fosta Uniune Sovietică în Israel iar el este fondatorul şi directorul executiv al unui eveniment numit „O noapte pentru cinstirea Israelului”, care făgăduieşte solidaritatea dintre creştini şi statul Israel. Urmăriţi povestea în expunerea intitulată „Dumnezeu – TV şterge de pe faţa pământului un sat israelian de beduini drept a doua venire a lui Isus” pentru a aprecia metoda extremă şi crudă prin care creştinii sionişti non-evrei îi sprijină pe sioniştii oficiali – sioniştii Rothschild. Dimpotrivă, un mare număr de evrei nu sunt sionişti, unii se opun chiar vehement sionismului şi sprijină palestinienii în bătălia lor de supravieţuire împotriva genocidului dus de guvernul şi armata israeliene, finanţate de SUA.

 

Evreii organizează proteste şi reclamă boicotarea Israelului ca răspuns la planul Sionismului Rothschild împotriva palestinienilor şi, totuşi, câţi ştiu care sunt cei care le spicuiesc şi le culeg “informaţiile” din canalele oficiale media Câţi oameni cunosc, după cum se arată şi în imaginea alăturată, că mulţi evrei detestă cererile sioniştilor lui Rothschild privind un atac American asupra Iranului şi că au avut întâlniri călduroase cu Preşedintele Iranului, Ahmedinejad, pentru a-şi oferi sprijinul Absolut nici unul dintre cei care urmăresc ştirile la canalele oficiale media, controlate de sioniştii Rothschild, nu are habar de asta, pentru că se vehiculează o singură idee, aceea că sionism înseamnă tot poporul evreu. Dar oricine crede că informaţia e reală, ar trebui să citească articolul scris de muzicianul şi scriitorul evreu Gilad Atzmon, intitulat Cum ucid conducătorii israelieni pentru votul poporului lor.

Clanul Rothschild deţine o reţea de organizaţii, ce include B’nai B’rith cu toate ramurile sale, Liga anti-defăimare (ADL), care lucrează împreună cu alte grupuri controlate de Rothschild pentru a depista pe oricine se apropie prea mult de miezul problemei, vede adevărul gol-goluţ şi încearcă să-l facă public. Ei îi atacă şi-i subminează prin toate mijloacele de care dispun pe cei care încearcă acest lucru, pentru a opri dezvăluirea adevărului simplu, devastator, şi anume că sioniştii Rothschild controlează canalele oficiale media, Hollywood-ul şi industria cinematografică, guvernele, nu numai pe cel din SUA şi, în lumina evenimentelor actuale, faptul că ei controlează finanţele lumii şi comerţul mondial.

Vă voi trece în revistă personalul administraţiei Obama, pe care el i-a numit după alegerea lui de la sfârşitul anului 2008, pentru a vă face o idee asupra modului în care cei puţini dictează celor mulţi prin intermediul reţelelor lui Rothschild. Să ţineţi cont, cât timp vom trece în revista numele respective, că numai 1.7% din populaţia SUA este de origine evreiască, iar un număr semnificativ din acest procent nu include sioniştii Rothschild.

Obama l-a desemnat pe Rahm Emanuel (sionist Rothschild) Şef de Personal la Casa Albă. Emanuel, care a efectuat stagiul militar în armata israeliană, e fiul unui fost spion ce a cooperat cu grupul terorist Irgun, care a ajutat la constituirea explozivă a statului israelian în 1948 şi a determinat părăsirea ţării de baştină a 800.000 de palestinieni terifiaţi. (Mulţi dintre israelienii care aveau legătură cu reţelele lui Rothschild au fost trimişi în SUA după constituirea statului Israel, pentru a procrea copii de cetăţenie americană, ce urmau a fi infiltraţi ulterior în sistemul de guvernare american.)

Consultantul Executiv al administraţiei Obama la Casa Albă este David Axelrod (sionist Rothschild), un colaborator apropiat al lui Emanuel şi omul care a condus campanile electorale ale lui Obama, sub sloganul „schimbarea în care poţi crede”, împotriva lui Hillary Clinton şi John McCain. Axelrod supraveghează discursurile lui Obama, ce apar pe monitorul prompterului, chiar şi cel mai insignifiant anunţ. Axelrod, asemeni lui Emanuel, este produsul Mafiei politice Sioniste Rothschild, care controlează Chicago, oraş în care Rahm Emanuel candidează actualmente la postul de primar. Unul dintre capii finanţatori şi controlori ai lui Obama este agentul (sionist Rothschild) George Soros, speculator financiar multimiliardar şi manipulator al multor ţări, în special în fosta Uniune Sovietică. Obama a numit o grămadă de consultanţi şi autocraţi sionişti Rothschild în diferite zone de interes, incluzând pe infamul agent sionist Rothschild, Henry Kissinger şi pe Cass Sunstein, Administratorul Biroului de Informaţii şi Afaceri de reglementare al Casei Albe, care a cerut interzicerea sau condamnarea „teoriilor conspiraţiei”. Acesta este un alt scop al lui Rothschild – de a interzice orice imagine sau cercetare care deconspiră planul Rothschild. Sunstein (sionist Rothschild) afirmă că opinia conform căreia „încălzirea globală” este o escrocherie manipulată, ar putea constitui un exemplu a ceea ce ar trebui interzis sau condamnat (a se remarca interzis), motiv pentru care, nimic mai nimerit decât numirea de către Obama a lui Carol Browner (sionist Rothschild) şi Todd Stern (sionist Rothschild), care să aibă grijă de politicile sale de „încălzire globalăschimbare a climei”.

Sioniştii Rothschild, Browner şi Stern transmiţând mesajul.

Asemănătoare e şi tactica aplicată economiei. Poziţia economică cheie în SUA este cea de Director exe-cutiv sau Preşedinte al FED, Rezerva Federală, cartel de bănci private şi controlate de Rothschild, care se numesc colectiv, în mod hilar, ‘Banca Centrală a Americii’. O bancă naţională ar trebui să răspundă în faţa cetăţenilor săi, altfel nu este decât o altă bancă privată, ce împrumută bani guvernului, împrumut pe care populaţia trebuie să-l ramburseze cu dobânda aferentă. Rezerva Federală a SUA nu este mai federală decât compania Federal Express, controlată tot de Rothschild. Rezerva Federală tipăreşte bani pentru câţiva cenţi pe dolar şi apoi îi împrumută guvernului cu dobândă şi pentru profit. Ce înşelătorie de proporţii, dacă poţi scăpa cu aşa ceva. Şi, pentru că reţelele lui Rothschild controlează şi guvernul, şi media şi băncile Rezervei Federale – ei pot.

Putem începe povestea FED cu numirea lui Paul Adolph Volcker ca director, în timpul preşedinţiilor lui Jimmy Carter şi Ronald Reagan (în fapt, George Bush senior). Volcker era fostul vice-preşedinte şi director de planificare al băncii Chase Manhattan, controlată de Rockefeller (Rothschild) şi a părăsit FED în 1987, pentru a deveni preşedintele firmei de investiţii bancare J. Rothschild, Wolfensohn & Co. din New York, condusă de James D. Wolfensohn (sionist Rothschild), care a devenit ulterior preşedintele Băncii Mondiale.

 

Următorul la rând la şefia Rezervei Federale a fost Mr. Big, Alan Greenspan (sionist Rothschild), un satanist practicant, conform spuselor anumitor persoane care ar fi participat cu el la aceste ritualuri. Greenspan a fost „desemnat” de preşedintele Reagan (preşedinţii nu „desemnează” şefii FED, li se indică cine trebuie să fie) şi a rămas la conducerea Rezervei Federale şi, prin urmare, a politicii economice americane pe toată durata mandatului lui Clinton şi o mare parte din cel al lui Bush Jr., înainte de a părăsi definitiv acest post la începutul anului 2006. În acea perioadă, el a supravegheat prăbuşirea sistematică a statutului financiar, care a permis dezlănţuirea necontrolată a lăcomiei şi corupţiei, în aceeaşi perioadă în care tandemul vicios şi josnic Tony Blair şi cancelarul lui, ulterior succesor, Gordon Brown, făceau acelaşi lucru în Marea Britanie. Greenspan a beneficiat de un sprijin necontestat pentru politica sa din partea Secretarilor trezorieri ai lui Bill Clinton, Robert Rubin (sionist Rothschild), fost copreşedinte al companiei controlate de Rothschild – Goldman Sachs, şi Larry Summers (sionist Rothschild), fost economist şef la Banca Mondială. În timpul administraţiei Clinton şi în aceeaşi perioadă cu Greenspan, asistentul special al preşedintelui pentru politica economică, economist principal şi consilier principal al Consiliului consilierilor economici a fost Peter Orszag (Si-onist Rothschild). Un alt susţinător al lui Greenspan în privinţa prăbuşirii situaţiei financiare a fost Timothy Geithner (sionist Rothschild), Preşedintele Băncii Federale din New York, cea mai puternică din cartelul Rezervei Federale. Fără demolarea colectivă a cecurilor şi balanţelor financiare prin această cabală a sioniştilor Rothschild, nu ar fi avut loc crahul financiar din septembrie 2008, cu consecinţele lui catastrofale pentru miliarde de oameni din lumea întreagă. Dar la câteva luni după eveniment, atunci când Barack Obama a devenit Preşedintele SUA, ghici cine se afla în „echipa economică” pe care el a „desemnat-o pentru a rezolva mizeria creată” Ei bine, chiar cei care au creat-o şi totul a fost făcut de către o Casă Albă controlată de Rahm Emanuel şi David Axelrod (sioniști Rothschild).

Geithner afirmaNu ştiu unde au dispărut banii,cui îi pasă

Obama l-a numit pe Timothy Geithner (sionist Rothschild) Secretar Trezorier (mama lui Obama a lucrat pentru tatăl lui Geithner, Peter F. Geithner, sionist Rothschild), directorul programului Asia din cadrul Fundaţiei Ford din New York. Larry Summers (sionist Rothschild) a fost desemnat director al Consiliului Naţional Economic de la Casa Albă iar Paul Adolph Volcker, partener de afaceri al casei Rothschild, a fost numit Preşedinte al Consiliului de Consultanţă pentru Recuperare economică.

Banda care a devastat oraşul” era din nou prezentă pentru a-l devasta şi mai tare şi chiar nu veţi ghici… ei au decis că singura metodă prin care poate fi salvată o economie îngenuncheată de acţiunile lor coroborate şi sistemul bancar pe care ei îl reprezintă ar fi să… înmâneze trilioane de dolari împrumutaţi de plătitorii de impozite (populaţie), băncilor şi companiilor de asigurări controlate de Rothschild, precum CitiGroup. Controlând toate acestea, precum şi celelalte cheltuieli ale guvernului American în calitatea sa de Director de buget al lui Obama, Peter Orszag (sionist Rothschild) a lucrat îndeaproape cu Rahm Emanuel (sionist Rothschild), pentru impunerea Acordului de Comerţ Liber pe continentul nord-american (NAFTA) care, concomitent cu politica lui Rothschild, a distrus industria americană.

Summers, Orszag şi Geithner vrea o maşină uzată careva

Summers a demisionat la sfârşitul anului 2010 şi în momentul redactării acestui material, favoriţii la post sunt Roger Altman (sionist Rothschild) şi Gene Sperling (sionist Rothschild).

Peter Orszag a fost fondatorul şi preşedintele firmei de consultanţă economică ce a sfătuit Banca centrală a Islandei în perioada anterioară falimentarii sale, precum şi Ministerul rus de finanţe pe vremea când resursele ţării au fost înmânate oligarhilor sionişti Rothschild, precum proprietarul clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovich, care a devenit instantaneu miliardar. Orszag a demisionat din funcţia de Director de buget în iulie 2010, cu treaba terminată, dar fără nici o problemă. Obama a anunţat că Jacob Lew (sionist Rothschild), subsecretar de stat sub conducerea lui Hillary Clinton, va prelua şi relua funcţia respectivă pe care a deţinut-o şi în timpul mandatului lui Bill Clinton. Înainte ca rahatul să fie împrăştiat, în septembrie 2008, Alan Greenspan (sionist Rothschild) a renunţat la postul deţinut la FED anterior crahului despre care ştia că urmează. Dar, încă o dată, nu contează. A fost înlocuit cu Bernard Bernanke (sionist Rothschild), care a tipărit şi mai mulţi bani (cu dobândă pentru plătitorii de impozite, adică populaţie), pentru a-i înmâna tovarăşilor săi sionişti Rothschild de pe Wall Street.

Între timp, Secretarul Trezoreriei SUA, Timothy Geithner (sionist Rothschild), care a fost pionul principal în înmânarea miilor de miliarde de dolari din banii publici asociaţilor săi bancari, fără niciun fel de urmări, a cerut părerea „firmei de avocatură” internaţionale sioniste Rothschild, Squire, Sanders & Dempsey, să constate dacă statele americane, aşa cum au solicitat unii, ar putea să utilizeze legal banii de evacuare a caselor sau TARP – Programul de Active Toxice – pentru a sprijini facturile legale ale persoanelor ce încearcă să-şi protejeze casele împotriva prescrierii ipotecii instituite de sistemul bancar de evacuare. Firma privată sionistă Rothschild, Squire, Sanders & Dempsey, a zis ‘nu’ şi astfel, Timothy Geithner (sionist Rothschild) a anunţat că banii nu pot fi utilizaţi pentru a proteja publicul care a plătit prescrierea ipotecii caselor proprii la aceleaşi bănci care au impus evacuarea lor.

 

David Millstone, un sionist Rothschild foarte activ, asociat la Squire, Sanders şi Dempsey şi preşedinte regional al comitetului cu probleme internaţionale al Ligii anti-defăimare. Firma sa susţine că banii publici pot fi daţi băncilor sioniste Rothschild, dar nu victimelor inocente ale acestora. Şi tot timpul în care aceste evenimente au avut loc, aceşti indivizi au fost capii majorităţii instituţiilor financiare, având puterea să impună politici economice globale

Preşedintele Băncii Mondiale este Robert Zoellick (sionist Rothschild), un mare cunoscător al dedesubturilor din timpul administraţiei Bush, care a fost un susţinător fervent al invaziei Irakului, cu mult înaintea evenimentelor din 11 septembrie. Zoellick a preluat conducerea Băncii Mondiale de la discreditatul Paul Wolfowitz (sionist Rothschild), un alt dirijor al invaziei din Irak, în calitatea sa de Secretar adjunct al Apărării.

Directorul general al Fondului International Monetar (FMI) este Dominique Strauss-Kahn (sionist Rothschild), politician francez de la care se aşteaptă să participe la următoarele alegeri prezidenţiale din Franţa şi să-l înlocuiască pe actualul preşedinte, Nicolas Sarkozy (sionist Rothschild).

Conducătorul Băncii Centrale Europene (ECB) este Jean-Claude Trichet (sionist Rothschild), un alt francez, care a preluat funcţia respectivă în 2003, ulterior achitării sale într-un proces privind „neregulile financiare” de la banca franceză Crédit Lyonnais, una dintre cele mai mari bănci ale Franţei. Date fiind aceste fapte, oare s-ar gândi cineva că clanul Rothschild ar putea controla finanţele globale şi că e posibil, oh, doar într-o măsură foarte mică, să fi dirijat cumva crahul din 2008 şi tot ceea ce a urmat În inima bailout-ului din Irlanda (solvabilitatea băncilor irlandeze şi a elitei investitorilor, precum clanul Rothschild, a fost plătită de poporul irlandez) s-a aflat Jean-Claude Trichet de la Banca Centrală Europeană şi Dominique Strauss-Kahn (sioniști Rothschild) de la FMI. Iar băncile care au provocat crahul, faţă de care sunt răspunzători doar în beneficiul propriu sioniştii Rothschild aflaţi la putere, sunt controlate invariabil, direct sau indirect, de sioniştii Rothschild. Acestea includ şi banca Goldman Sachs, condusă de Lloyd Blankfein (Sionist Rothschild) şi fondată de sioniştii Rothschild Marcus Goldman şi Samuel Sachs, care au provenit, ca cei mai mulţi dintre aceşti indivizi, din familii stabilite în America, venite din ţara originară numelui Rothschild – Germania.

Din ce în ce mai pregnant şi mai des este menţionată regiunea germană a Bavariei – zona de baştină a mârşavei grupări bavareze Illuminati, înfiinţată de Adam Weishaupt (pe care azi l-aş numi sionist Rothschild). Papa şi Henry Kissinger sunt doar două exemple de ‘născuţi în Bavaria’.

Goldman Sachs a fost principala responsabilă pentru crahul din 2008, dar până atunci, fostul ei preşedinte şi director general, Henry ‘Hank’ Paulson, a fost numit în funcţia de Secretar Trezorier al SUA pentru a iniţia politica de bailout bancar, cu beneficii enorme pentru Goldman Sachs în ultimele săptămâni ale administraţiei Bush. Goldman Sachs a mai fost utilă şi în colapsul economiei greceşti, care a generat „panica euro”, care a înghiţit ulterior şi Irlanda.

Simetria este numită Sionism Rothschild

Ei au tot drumul marcat până sus, deoarece reţeaua de societăţi secrete sioniste Rothschild are reprezentanţi în guverne, sistemul bancar, incluzând aici şi instituţiile internaţionale ca FMI, şi controlează raportarea activităţilor acestora, prin stăpânirea deplină a mass-media mondială. Drept urmare, dacă asta se întâmplă economic şi politic, este pentru faptul că întreg clanul Rothschild vrea astfel, în sistemul bancar, burse de valori şi de mărfuri, evaluări monetare, preţul aurului, soartă.

Lumea finanţelor este dictată de ‘încrederea investitorului’ şi cine controlează asta Cei care au puterea de a controla media, guvernele şi declaraţiile financiare ale băncilor centrale naţionale şi deţin resursele financiare de a pune în circulaţie zilnic mii de miliarde pe pieţele financiare mondiale. Cu alte cuvinte, clanul Rothschild şi lacheii săi. Sionismul Rothschild este o societate secretă de elită, în miezul ei putred, iar oamenii pe care-i numesc aici şi mulţi alţii nu sunt reprezentanţi ai poporului evreu ca întreg, ci reprezentanţi ai societăţii secrete ce a manipulat de secole şi fără milă populaţia evreiască, pentru a-şi îndeplini obiectivele şi scopurile.

E imposibil să devii Preşedintele SUA fără sprijinul Comitetului de Afaceri Publice Americano – Israelian AIPAC, un imens grup sionist Rothschild de lobby, condus în prezent de fondatorul său şi prieten al lui Obama, Lee Rosenberg. De asemenea, e foarte greu să deţii vreo funcţie importantă fără acordul acestui grup şi devine o adevărată luptă dacă doreşti să devii congresman sau senator, dacă această organizaţie este împotriva ta. În calitate de corespondent BBC şi al canalului de ştiri Independent Television News, Alan Hart, a scris în Sionismul Adevăratul inamic al Evreilor

Populaţia evreiască constituie un procent de mai puţin de 2% din populaţia americană, dar justifică 50% din contribuţiile campaniilor politice”. Iar acel procent de 50% este în mod covârşitor alcătuit din câţiva sionişti Rothschild şi nu se regăseşte în partea cea mai puţin reprezentativă a jumătăţii din populaţia evreiască.

 

Liderii politici americani pot avea uşoare neînţelegeri asupra anumitor lucruri, dar sunt înţeleşi asupra unui singur lucru…

În timp ce redactez acest articol, ziarele sioniste Rothschild New York Times şi Washington Post îi somează pe cetăţeni să-i respingă pe politicienii de dreapta sau de stânga şi să-i sprijine pe “centrişti” – aşa-zişii centrişti şi moderaţi sunt deseori cei mai extremişti dintre ei şi au nevoie de imaginea „de centru” pentru a masca acest lucru. Barack Obama a pretins că este un centrist, asemănător lui Tony Blair.

Editorialistul ziarului New York Times, Thomas L. Friedman, sionist Rothschild, a susţinut noua încer-care, despre care a afirmat că sunt pe cale să creeze un nou partid de centru în SUA şi Washington Post a raportat că o nouă grupare, cunoscută ca No Labels (Fără etichete), a fost formată pentru a ocupa zona de centru a politicii americane (au făcut acelaşi lucru în Marea Britanie, prin crearea Liberal Democraţilor care se găsesc acum într-un guvern de coaliţie extremist cu aripa dreaptă, Partidul Conservator). A ieșit la iveală faptul că un fondator important al grupării No Labels este miliardarul sionist Rothschild James Tisch, preşedintele fondator al Forumului de Conducere Evreiesc, membrul comitetului executiv al Comitetului Mixt de Distribuţie Americano-Evreiesc şi preşedinte al Fondului Comunal Evreiesc. El este, de asemenea, director al Federal Reserve Bank din New York, condusă până în 2008 de Secretarul Trezoreriei SUA al lui Obama, Timothy Geithner (sionist Rothschild). Într-adevăr, cât de ‘moderat’ şi ‘centrist’ trebuie să fii, d-le Tisch!

Familia Tisch, una dintre cele mai bogate din SUA, a preluat comanda imperiului CBS în 1986, cu intenţia, afirmată de ei, de a promova interesele Israelului. După cum a relatat Washington Post, doi dintre fondatorii grupării No Labels au fost David Frum, sionist Rothschild, creatorul de discursuri Axa Răului pentru George W. Bush, şi William Galston, fost consultant al lui Bill Clinton, apropiat al familiei sioniste Rothschild, Zilkha, fondatorii Mothercare. Galston deţine Catedra Ezra Zilkha în Studii de Guvernare la Instituţia sionistă Rothschild de ştiinţe politice The Brookings Institution. No Labels este, de asemenea, susţinută de unul dintre Cetăţenii Lideri ai săi, Kenneth R. Weinstein, preşedinte al institutului sionist Rothschild de Ştiinţe politice, Hudson Institute, fondat de Herman Kahn (sionist Rothschild), sursa de inspiraţie pentru personajul lui Stanley Kubrick, Dr. Strangelove (Dr. Dragoste ciudată). Institutul Hudson şi Instituţia Brookings sunt major strands in the Rothschild ‘think tank’ network worldwide.

Scopul organizaţiei No Labels este de a viza pe oricine este partizanul vederilor lor politice (provoacă „consensul” manipulat), băgându-i astfel cu forţa în „zona de centru” pe toţi cei care sprijină planul Rothschild. Puteţi vedea cu ochii voştri pe httpnolabels.org. No Labels este doar o altă organizaţie extremistă sionistă Rothschild, ascunzându-se sub mascarada centrului sensibil, moderat – tehnica lupului în blană de oaie pe care clanul Rothschild o foloseşte cu mare efect. În Marea Britanie, precum şi în multe alte ţări din lume, avem aceeaşi situaţie de control a întregului sistem de către o mână de oameni. Versiunea britanică a Comitetului pentru Afaceri Publice Americano-Israelian (AIPAC) este reţeaua Prietenii Israelului din fiecare partid majoritar. O anchetă efectuată a descoperit că 80% din membrii Parlamentului ai actualului partid de conducere, Partidul Conservator, sunt membri ai sus-numitei reţele Prietenii Israelului – care are scopul declarat de a sprijini tot ceea ce este benefic pentru Israel (întreg clanul Rothschild, care deţine Israelul).

Premierul britanic, David Cameron, este un sionist Rothschild, ca şi liderul „opoziţiei” laburiste, Ed Milliband, care a obţinut postul în urma unei campanii în care fratele său, David Miliband (sionist Rothschild), era celălalt candidat important. Marea Britanie este o ţară în care populaţia evreiască (mulţi fiind nesionişti Rothschild) este în jur de 280.000 dintr-o populaţie naţională de 62 de milioane.

Forţa manipulatoare în guvernele anterioare lui Tony Blair şi Gordon Brown a fost Peter Mandelson (sionist Rothschild), care-şi etalează strânsele relaţii pe care le are cu clanul Rothschild, petrecându-şi vacanţele în casa de vacanţă a acestora, din insula Corfu.

Căţeluşul Mandelson, la dreapta, împreună cu stăpânul său, Jacob Rothschild. Cuţu, cuţu, Peter.

Clanul Rothschild l-a controlat pe Blair la fel cum i-a controlat pe Bill Clinton şi George W. Bush şi aceasta a fost legătura care l-a determinat pe Blair să intre în războaiele declanşate, venind în sprijinul celor doi preşedinţi, care fuseseră somaţi de către Israel (clanul Rothschild). Reţeaua Rothschild a fost dirijorul invaziilor din Afghanistan şi Irak, al Războiului Împotriva Terorii (War on Terror) şi al justificării acestuia, atentatele de la 11 septembrie.

911 Conexiunea Sionistă Rothschild

Închirierea turnurilor gemene de la World Trade Center a fost făcută cu câteva săptămâni înaintea atentatelor de la 11 septembrie, de către afaceriştii Larry Silverstein şi Frank Lowy, ambii sioniști Rothschild și cu legături foarte strânse cu conducătorii israelieni, inclusiv cu actualul Prim ministru, Benjamin Netanyahu, care a declarat că ce s-a petrecut la 11 septembrie a fost „benefic pentru Israel”.

Târgul de la World Trade Center a fost încheiat cu Lewis Eisenberg (sionist Rothschild), directorul Autorităţii portuare din New York, vice-preşedinte al Comitetului pentru Afaceri Publice Americano-israelian (AIPAC) şi fost asociat al băncii controlate de Rothschild, Goldman Sachs. Eisenberg este un alt apropiat al conducerii israeliene.

Omul din fotografia alăturată, care a influenţat puternic Autoritatea Portuară din New York pentru a vinde dreptul de închiriere unei companii private este Ronald Lauder (sionist Rothschild) din familia Estée Lauder, celebră pe piaţa de produse cosmetice. E implicat într-o mulţime de organizaţii sioniste Rothschild, incluzând Fondul Naţional Evreiesc, Congresul Mondial Evreiesc, Comitetul de Distribuţie Mixt Americano-evreiesc şi Liga anti-defăimare.

Cumpărarea dreptului de închiriere a World Trade Center a constituit o afacere extraordinară pentru Silverstein şi Lowy, deoarece turnurile gemene erau cunoscute drept “elefanţii albi”, dată fiind starea în care se aflau, precum şi cantitatea fantastică de azbest pe care o înglobau. Întrebat asupra motivului pentru care a cumpărat dreptul de închiriere, Silverstein a declarat „Am simţit nevoia irezistibila să le deţin”. Fac pariu că da! Imediat după încheierea târgului, Silverstein şi compania au mărit asigurarea împotriva unui atac terorist şi li s-au oferit 4,55 miliarde de dolari după prăbuşirea turnurilor gemene. Închirierea a costat 3,2 miliarde de dolari iar Silverstein a raportat c-a investit din banii proprii doar 14 milioane de dolari! Judecătorul care a supravegheat litigiul dintre Silverstein şi companiile de asigurări a fost Michael B. Mukasey (sionist Rothschild), care a devenit ulterior Procuror General SUA.

Larry Norocosul”

Silverstein şi Lowy au fost iniţial depăşiţi în licitaţia pentru închirierea World Trade Center, cu 50 milioane de dolari de către o companie numită Vornado, a cărui acţionar majoritar era omul de afaceri evreu Bernard Mendik. El este fostul cumnat al lui Silverstein, iar în urma divorţului de sora acestuia, relaţia celor doi s-a răcit considerabil. Apoi Vornado, în ciuda faptului că a licitat oferta cea mai ridicată, „s-a răzgândit” şi „s-a retras subit”, lăsând cale liberă lui Silverstein şi Lowy. Nu-i de mirare că i se spune Larry Norocosul. La câteva săptămâni după ce Silverstein şi Lowy şi-au prezentat oferta finală pentru WTC, Bernard Mendik de la Vornado a murit, după ce s-a îmbolnăvit „subit”. Cam multe chestii… „subite”.

Silverstein îşi lua zilnic micul-dejun, împreună cu copiii săi, la braseria Windows, din cadrul restaurantului World Restaurant, situat la peste 100 de etaje în Turnul de Nord, dar niciunul dintre ei nu şi-a făcut apariţia în ziua de 11 septembrie. Silverstein a declarat că a avut o programare de ultim moment la dermatolog când de fapt, potrivit declaraţiei private a unuia dintre bodyguarzii săi, a primit un telefon în maşina sa, care i-a recomandat să nu se apropie de World Trade Center în acea dimineaţă. Apoi, tot de pe telefonul maşinii sale, şi-a înştiinţat şi copiii.

Unde este Larry astăzi

Silverstein a declarat în cadrul unui interviu televizat (ceea ce regretă enorm acum) că atunci când clădi-rea nr. 7 din complexul World Trade Center, numită şi Clădirea Fraţilor Solomon (Solomon Brothers Building), a fost cuprinsă de flăcări, a luat decizia s-o dărâme – to pull – termenul clasic utilizat pentru demolare controlată. La puţin timp după această decizie, clădirea, care nu fusese lovită de avion, s-a prăbuşit într-adevăr, ca urmare a demolării controlate. Problema poveştii lui Silverstein constă în faptul că durează săptămâni să plasezi încărcătura ce urmează a fi detonată într-o clădire cu 47 de etaje, aşa cum era cazul Clădirii nr. 7, ca s-o faci să se dărâme integral, aşa cum s-a întâmplat. Cum s-a putut să se ia decizia de demolare şi apoi imediat să se şi întâmple asta

Clădirea nr. 7 s-a prăbuşit perfect (stilul pliat, sandvici) pe terenul pe care a fost ridicată, iar acest lucru e posibil numai prin demolare controlată. E clar că încărcătura a fost amplasată cu mult înainte ca decizia oficială de a fi demolată să se ia, iar întregul scenariu al evenimentelor din 11 septembrie s-a desfăşurat conform unei scheme planificate anterior. BBC-ul a anunţat în direct, cu o jumătate de oră înainte de prăbuşire, că respectiva Clădire nr. 7 s-a prăbuşit! Aceasta, deoarece autorităţile au dat ştirea prea devreme. Securitatea întregului complex World Trade Center era asigurată de compania deţinută de sioniştii Rothschild, Kroll Associates, care are legături strânse cu CIA şi Mossad-ul. Securitatea celor 3 aeroporturi implicate în evenimentele de la 11 septembrie era condusă de ICTS InternationalHuntsleigh USA, companii deţinute de sioniştii Rothschild Ezra Harel şi Menachem Atzmon şi stăpânite de foşti agenţi ai Shin Bet, serviciul de securitate israelian şi de agenţia de contraspionaj care asigură securitatea liniilor aeriene israeliene, EL AL. Compania ICTS, deţinută de sionişti Rothschild, a fost responsabilă pentru securitatea aeroportului din Paris, de unde presupusul „terorist sinucigaş”(cu bomba-n chiloţi), Richard Reid, s-ar fi îmbarcat în avionul cu destinaţia SUA şi tot ICTS asigura şi securitatea aeroportului din Amsterdam, de la care sinucigaşul terorist s-a îmbarcat în urma escalei, după ce a plătit cu bani lichizi un bilet de ultimă oră foarte scump, nefiindu-i controlate bagajele şi, conform celor raportate, nici chiar paşaportul. Urmare, călătorii de azi sunt iradiaţi din cap până-n picioare de aparatele de scanat, despre care vom vorbi detaliat mai încolo.

La momentul evenimentelor din 11 septembrie, CIA era condusă de George Tenet (sionist Rothschild) iar investigarea atacurilor era monitorizată de adjunctul Procurorului general, Michael Chertoff (sionist Rothschild), fiul unui agent al agenţiei de securitate israeliană Mossad.

Chertoff a fost coautor al celebrului Patriot Act, care a şters drepturile şi libertăţile fundamentale, ca urmare şi drept justificare a evenimentelor de la 11 septembrie (problemă – reacţie – soluţie), devenind ulterior al doilea director al Homeland Security (Siguranţa Naţională), o organizaţie creată şi ea în baza evenimentelor din 11 septembrie 2001.

Chertoff îşi conduce în prezent propria companie (Chertoff Group), o firmă de consultanţă în managementul de risc şi siguranţă, care a angajat colegi cu funcţii importante de la Homeland Security şi pe Michael Hayden, fost director al Agenţiei Naţionale de Securitate şi CIA.

Chertoff a fost prezent pe toate canalele TV după incidentul aranjat cu „teroristul sinucigaş”, îndemnând guvernul să introducă aparate de scanare integrală a corpului, care iradiază, lucru pe care l-au făcut. Aceste aparate sunt produse de unul dintre clienţii Grupului Chertoff, compania Rapiscan Systems. „Teroristului cu bomba în chiloţi” i s-a permis, după cum spuneam, accesul la avion, în ciuda unui şir de avertizări şi, aparent fără paşaport, trecând printr-un sistem de „securitate” operat de firma sionistă Rothschild, ICTS.

La vremea evenimentelor din 11 septembrie 2001, Pentagonul era condus de persoane ca Paul Wolfowitz (sionist Rothschild), Secretarul Adjunct al Apărării, care a plecat apoi la Banca Mondială; şi Dov Zakheim (Sionist Rothschild), un individ cu dublă cetăţenie (israeliană şi americană) şi Controlor Contabil şi Financiar al Pentagonului, care a reuşit să ‘piardă’ mii de miliarde din bugetul Pentagonului – fapt ce a fost anunţat pe 10 septembrie 2001. Se întreabă cineva de ce acest anunţ nu s-a făcut pe scară largă S-a întâmplat ceva în ziua următoare În mod sigur a fost coincidenţă, căci nu se poate ca ei să fi ştiut ce urmează, nu-i aşa De asemenea, Zakheim a clasificat eronat escadrilele bombardierelor F16 şi F15 ale SUA ca surplus militar, astfel încât acestea au fost vândute Israelului la un preţ derizoriu (achiziţionate oricum cu bani de ajutor american). Această tranzacţie, împreună cu celelalte vânzări militare (adeseori daruri) semnifică faptul că Israel, cu o populaţie de doar 7,5 milioane locuitori, este cea mai mare forţă aviatică de pe planetă.

Cu dragoste, de la Dov

În aceeaşi perioadă cu cea a evenimentelor de la 11 septembrie, administraţia Bush era controlată cu mare faimă de aşa-zişii neocons (neoconservatori). Aceştia erau conduşi de o cabală de sionişti Rothschild ca Richard Perle, Paul Wolfowitz, Dov Zakheim, Robert Kagan, Douglas Feith, Lewis Scooter Libby (avocatul exclus din baroul American şi având cazier penal, fost “consultant” al lui Dick Cheney) şi William Kristol, editorul fiţuicii de propagandă sionistă Rothschild neocon, ziarul Weekly Standard, deţinut la acea vreme de Rupert Murdoch (sionist Rothschild). Iar această gaşcă îl includea şi pe Robert Zoellick, actual director al Băncii Mondiale, care a preluat funcţia de la fostul său coleg sionist Rothschild, Paul Wolfowitz.

Repet, populaţia evreiasca reprezintă doar 1,7% din populaţia americană şi mulţi dintre aceştia nu sunt sionişti Rothschild. Raportul poziţiilor de putere este pur şi simplu fantastic iar eu evidenţiez aici ceea ce aţi numi lista ştirilor principale. Ea merge mult mai în profunzime…

Conducerea neocon i-a scris lui Bill Clinton îndemnându-l să atace Irakul înainte de 11 septembrie, iar mai apoi, după atacarea complexului World Trade Center sub mandatul lui Bush Jr., s-au chinuit să susţină invaziile din Irak şi Afganistan. Interesant, aceiaşi sionişti Rothschild, împreună cu marioneta Secretar al Apărării Donald Rumsfeld şi vicepreşedintele Dick Cheney, ambii susţinători fervenţi ai Israelului, au lansat, înainte ca Bush să preia mandatul, un institut politic (think tank) numit Proiectul pentru Noul Secol American (Project for the New American Century – PNAC).

În septembrie 2000, această organizaţie a publicat un document denumit Reconstruind Apărarea Americii Strategii, Forţe şi Resurse pentru un Nou Secol (Rebuilding America’s Defenses Strategies, Forces, and Resources For a New Century), în care au solicitat forţelor americane „să lupte şi să câştige decisiv războaie multiple şi simultane”, cu accent pe zone ca Irak, Iran şi Coreea de Nord. Documentul menţiona că acest proces este unul de durată, lipsindu-i anumite evenimente catastrofale şi catalizatoare – spre exemplu, „un nou Pearl Harbor”, pentru a-şi găsi justificarea în rândul populației. La un an după ce acest document a fost publicat şi la 9 luni după ce aceşti sionişti Rothschild au venit la putere în timpul administraţiei Bush, America a avut într-adevăr „un nou Pearl Harbor”, care a fost mai apoi utilizat pentru a justifica planul expus în document. Coincidenţă Bineînţeles că nu.

Declaraţia lui Bush despre Starea Uniunii din 2002, care a denumit Irakul, Iranul şi Coreea de Nord „axa răului”, a fost concepută de neoconservatorul David Frum (sionist Rothschild), care sprijină în prezent frontul sionist Rothschild „No Labels” şi a fost copiată de-a dreptul din paginile documentului Proiectului pentru Noul Secol American. Comisia oficială de investigare a evenimentelor de la 11 septembrie a fost constituită în baza protestelor şi ţipetelor lui Bush şi Cheney, iar primul om numit în funcţia de conducere a acesteia a fost Henry Kissinger (sionist Rothschild). Motivul demisionarii sale din funcţia respectivă a fost absolut ridicol, invocând „conflicte de interese”, lucru care nu l-a împiedicat niciodată înainte. Însă așa-zisa investigaţie şi raportul final au fost totuşi supravegheate de Phillip Zelikow (sionist Rothschild) care au decis că varianta oficială era fundamental adevărată, nefiind intervievaţi sau citaţi martori cheie, care ar fi oferit o altă versiune a evenimentelor.

Phillip Zelikow „Vrei sa spui că trebuia să fie deschisă, aprofundată şi să redea adevărul Henry n-a menţionat asta”.

Judecătorul federal desemnat să se ocupe de toate cazurile de victime colaterale şi vătămare personală înaintate de familiile celor decedaţi în timpul evenimentelor de la 11 septembrie, a fost Alvin K. Hellerstein (sionist Rothschild), care are legături familiale importante cu Israelul. Avocatul Kenneth Feinberg (sionist Rothschild) a supravegheat fondul de compensare al victimelor de la 11 septembrie, iar 97% din familiile afectate au fost convinse să accepte banii în schimbul neinsistenţei demarării unei investigaţii independente privind atrocităţile comise la 11 septembrie. De cei care au cerut o astfel de investigaţie sau au refuzat limitările fondului de compensare s-a ocupat un „mediator special”, Sheila Birnbaum (sionistă Rothschild). Feinberg a devenit ulterior Administratorul Special al fondului de Compensare executivă TARP, legat de bailout-ul băncilor şi este în prezent administratorul numit de guvern al fondului de compensare pentru victimele dezastrului provocat de scurgerile de ţiţei ale companiei BP în Golful Mexic.

Kenneth Feinberg (sionist Rothschild) – o viaţă ocupată.

Apoi mai este şi povestea celor 5 „israelieni dansatori”, care au fost arestaţi în urma unor apeluri repetate primite de poliție de la rezidenţii din New Jersey, ultragiaţi de faptul că bărbaţii „din Orientul Mijlociu” erau bucuroşi, scandau şi ţopăiau în timp ce filmau arderea Turnurilor gemene. „Păreau fericiţi. Nu-mi păreau şocaţi deloc”, a declarat unul dintre martori. Ofiţerii de poliţie şi agenţii FBI au raportat că au descoperit în duba albă a israelienilor hărţi ale New York-ului, având evidenţiate punctele respective, 4.700 USD ascunşi într-un ciorap, paşapoarte străine şi cuttere de genul celor presupuse a fi fost utilizate de „arabii care au deturnat avioanele”. S-a mai menţionat şi faptul că toţi câinii poliţişti au găsit urme de explozibil în duba care aparţinea companiei paravan a Mossad-ului, denumită Urban Moving Systems, deţinută de israelianul Dominick Suter (sionist Rothschild), care a renunţat la tot şi a părăsit în mare viteză compania, zburând înapoi în Israel, imediat după atacuri.

Ziarul evreiesc The Forward, a declarat că FBI a depistat faptul că cel puţin 2 dintre cei 5 israelieni arestaţi erau agenţi Mossad şi că Urban Moving Systems era o operaţiune paravan a Mossad-ului. Cei cinci au fost reţinuţi pentru 71 zile şi apoi eliberaţi fără nici o condamnare, permiţându-li-se să se întoarcă în Israel, unde 3 din ei au apărut la televizor afirmând „Scopul nostru a fost acela de a ne documenta asupra evenimentelor”. Da, un eveniment despre care ştiau că urmează să se întâmple…

Dr. Alan Sabrosky, fost director de studii la Colegiul de război al Armatei americane, a declarat public că toţi conducătorii armatei americane ştiu acum că Israelul şi „acei trădători din sânul naţiunii noastre” au fost responsabili pentru atacurile de la 11 septembrie. (Puteţi să-i urmăriţi interviul pe net).

Trei din cei cinci “israelieni dansatori”, la televiziunea israeliană

Începând cu 11 septembrie, am fost supuşi unor serii de filme marca „Bin Laden” şi informaţii promovând teama de terorismul arab, difuzate de două organizaţii numite IntelCenter şi S.I.T.E. – Institutul pentru Depistarea Entităţilor Teroriste Internaţionale (Search for International Terrorist Entities Institute). IntelCenter este condus de Ben Venzke (sionist Rothschild) iar S.I.T.E a fost co-înfiinţat de Rita Katz (sionistă Rothschild). În articolul intitulat Cumva Israelul promovează ştiri false despre teroare, jurnaliştii Gordon Duff şi Brian Jobert au pus câteva întrebări cheie

Cine spune că Al Qaeda îşi asumă responsabilitatea pentru atacurile cu bombe Rita Katz. Cine ne pune filmări cu Bin Laden Rita Katz. Cine ne oferă cam toate informaţiile referitoare la faptul că musulmanii sunt răi Rita Katz. Rita Katz este Directorul site-ului de ştiri Intelligence, sursa primară pentru spionajul utilizat de serviciile de ştiri, Homeland Security (Siguranţa Naţională), FBI şi CIA.

Ce calificare are ea A deservit Forţele de Apărare israeliene. Are o diplomă de colegiu şi cei mai mulţi jurnaliştii de investigaţii cred că Mossad-ul „o ajută” cu informaţiile pe care le prezintă. Nu am găsit niciun fel de dovadă a oricărei calificări de vreun fel. Până şi un barman are mai multă inteligenţă, provenită în urma experienţei.

Nimeni nu-i verifică afirmaţiile. SITE spune că Al Qaeda a făcut-o, iar ştirea ajunge în ziare. SITE spune că nu Israelul a făcut-o, ştire care iar ajunge în ziare. Ce face SITE cu adevărat Verifică internetul pentru „informaţii”, în mod invariabil informaţia pe care Israelul o doreşte transmisă şi apare ca ştire la televiziunea americană, în ziarele noastre şi circulă pe internet ca şi cum ar fi adevărate. Absolut uluitor. Dar nu într-atât de uluitor dacă ai citit articolul până aici, şi ai sesizat cât de departe controlează şi manipulează evenimentele mondiale reţelele societăţilor secrete sioniste Rothschild.

Sioniştii Rothschild Katz şi Venzke furnizează „ştirile” şi filmările cu Bin Laden pentru agenţiile de securitate şi media, iar Adam Gadahn, înfăţişat în cele trei ipostaze de mai sus, care este un presupus purtător de cuvânt al Al Qaeda, transmite filmări cu el însuşi, sprijinind terorismul. Numele său se află pe lista FBI cu teroriştii „cei mai căutaţi”.

Atunci cât de ciudat e totul când se descoperă că Adam Gadahn este un evreu numit Adam Pearlman, nepotul lui Carl Pearlman, care a făcut parte din Consiliul Director al Ligii anti-defăimare (ADL), un grup înverşunat sionist Rothschild.

Preşedintele Siguranţei Naţionale a SUA (US Homeland Security) şi al Comitetului de Afaceri Guvernamentale (Governmental Affairs Committee) este senatorul Joseph Lieberman (sionist Rothschild) care, asemeni întregii cloace Rothschild, este disperat să folosească „ameninţarea terorismului” pentru a cenzura Internetul, împiedicând astfel ca adevărul să iasă la iveală.

Sioniştii Rothschild au putut acoperi demascarea până acum, deţinând în totalitate mass-media oficială. Shahar Ilan, editor al cotidianului israelian de renume, Ha’aretz, a scris Evreii [sioniştii Rothschild] controlează într-adevăr mass-media americană. Acest lucru este evident, iar să pretinzi altceva ar fi o insultă la adresa cunoaşterii obişnuite. Editorialistul Joel Stein (Sionist Rothschild) de la Los Angeles Times a redactat un articol în care a declarat că americanii care nu cred că evreii (Sioniştii Rothschild) controlează Hollywood-ul, sunt „pur şi simplu bătuţi în cap” A trebuit să cutreier în lung şi-n lat ca să găsesc 6 ne-evrei aflaţi în posturi de conducere la companiile de divertisment. Şi, ce sa vezi Chiar unul dintre cei 6, Preşedintele AMC, Charles Collier, s-a dovedit a fi evreu! Ca un evreu mândru ce sunt, doresc ca America să ştie de realizarea noastră. Da, noi controlăm Hollywood-ul.

 

Subliniez încă o dată că nu mă refer aici la evreii care deţin mass-media, Hollywood-ul, politicile, băncile şi marile afaceri, ci la o mică clică ce execută întocmai planul societăţii secrete pe care eu o numesc Sionism Rothschild. Masa poporului evreu a fost folosită fără milă şi abuzată de reţelele lui Rothschild, care nu dau doi bani pe ei. Ei nu urmăresc ce e bine pentru poporul evreu ca întreg, ci ceea ce corespunde conspiraţiei Rothschild privind dominarea globală. Clanul Rothschild şi reţeaua societăţii sale sioniste controlează politica guvernului american privind Israelul şi tot restul – şi acelaşi lucru se întâmplă în Marea Britanie, în Franţa, Germania, Italia, Belgia şi Uniunea Europeană, care a fost o creaţie Rothschild încă de la început.

Primul discurs important al lui Obama, din 2008, referitor la Orientul Mijlociu, a fost scris, conform Wall Street Journal, de James Steinberg, Daniel Kurtzer şi Dennis Ross, toți trei sioniști Rothschild. A fost livrat grupului de lobby sionist Rothschild, Comitetul pentru Afaceri Publice Americano-Israelian (AIPAC). Credeţi c-a existat cea mai mică şansă să-i defavorizeze pe pakistanezi Omul desemnat să supravegheze războiul din Afganistan şi bombardarea Pakistanului a fost Richard Holbrooke (sionist Rothschild), „reprezentantul special” al lui Obama pentru Afganistan şi Pakistan, care a decedat în decembrie 2010. Holbrooke a deservit cabala sionistă Rothschild în poziţii de „diplomaţie”, începând cu războiul din Vietnam şi până la conflictul din Afganistan; preluând posturi ca trimis special în Bal-cani, înainte şi în timpul fostului război din Iugoslavia; ca Ambasador al ONU; ca om responsabil cu promovarea planului SIDA şi multe, multe altele.

Duelul dintre America şi Israel este controlat de Rothschild, ceea ce a condus la sume uimitoare de dolari americani, proveniţi din taxe şi impozite, transferate în Israel pentru armată şi domeniul ajutorului financiar. Un braţ al cabalei sioniste Rothschild îi oferă celuilalt braţ. John J. Mearsheimer şi Stephen M. Walt au scris în cartea lor, Influenţa Israelului şi politica externă SUA Israelul primeşte aproximativ 3 miliarde USD sub formă de ajutor străin direct în fiecare an, care reprezintă, în mare, cam o cincime din bugetul American alocat ajutorului străin. Raportat pe cap de locuitor, SUA oferă fiecărui israelian o subvenţie anuală de aproximativ 500 USD. Această largheţe este şocantă, mai ales atunci când își dai seama de faptul că Israel este în prezent un stat industrial bogat, cu un venit pe cap de locuitor aproximativ egal cu cel din Coreea de Sud sau Spania.

Casa Reprezentanţilor SUA (US House of Representatives) a aprobat recent un ajutor militar în valoare de 205 milioane USD pentru un sistem anti-rachetă. „Când vine vorba de cooperare pentru apărare, armată şi spionaj, relaţia dintre SUA şi Israel este mai puternică ca oricând”, a declarat reprezentantul democrat Steve Rothman (sionist Rothschild), membru al Subcomitetului de Fonduri Naţionale pentru Apărare (House Appropriations Defense Subcommittee). În timpul declaraţiei de mai sus, autorităţile israeliene îşi foloseau puterea militară aprovizionată de americani pentru continuarea blocadei din Fâşia Gaza, care a oprit din 2007 furnizarea de alimente, combustibil şi necesităţi de bază pentru 1,5 milioane de palestinieni.

Mi-am propus să expun aici adevărata faţă a Sionismului – Clanul Rothschild şi reţelele sale – şi modul prin care agenţii săi din Marele Guvern SUA, marile bănci, concerne farmaceutice, biotehnologie, afaceri, mass-media etc. lucrează ca un tot pentru a impune o dictatură globala de tip Orwell asupra populaţiei umane – incluzând şi poporul evreu. Sionismul este un subiect despre care cei mai mulţi sunt fie prea ignoranţi, fie prea înspăimântaţi ca să-l abordeze şi să-l expună, dar el trebuie făcut public, demascat iar reţeaua demontată dacă tirania globală poate fi evitată în viitorul apropiat. De fapt, nu este vorba despre niciun viitor; tirania este deja prezentă şi este vorba doar de cât de mult acceptăm să fim înrobiţi de ea. Clanul Rothschild şi sioniştii săi au sacrificat un secol ascunzând adevăratele şi ramificatele proporţii ale controlului lor global iar acest văl trebuie ridicat pentru ca masele de oameni să vadă adevărul. De asemenea, ar trebui să subliniez că, atunci când spun Rothschild, nu mă refer la toţi cei din neamul Rothschild, nici măcar la cei care poartă acest nume. Sunt extrem de mulţi din familia Rothschild şi din ramurile sale care habar n-au de ceea ce înfăptuieşte ierarhia şi sunt mulţi Rothschilzi care nu au acest nume, dar care fac parte din cabala sionistă. Când spun Rothschild, mă refer la linia de sânge Rothschild, deoarece, aşa cum am detaliat în cărţile mele, ei urmează, de timp îndelungat, programe de reproducere care produc urmaşi prezentaţi sub alte nume. Aşadar, când aceşti oameni vin la putere, ei poartă genele Rothschild şi răspund la sistemul lor de control, dar nu se numesc oficial „Rothschild” şi astfel, rata de infiltrare a liniei de sânge Rothschild la nivelul guvernelor, finanţelor ş.a.m.d. rămâne tăinuită în spatele unei armate de progenituri cunoscute sub diferite alte nume. Este vremea ca sioniştii Rothschild să fie aduşi în atenţia publicului, deoarece exact acesta este ultimul loc în care ar dori ei să fie. Au operat din umbră de prea mult timp şi trebuie să ne asigurăm urgent că aceste zile au luat sfârşit.”[1]

SURSE

David Icke – „Sionismul Rothschild” – httpswww.scribd.comdocument93213066David-Icke-Sionismul-Rothschild

Foto radioiasi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Donate with PayPal button

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și…

De la Proiectul Chatter la MK-Ultra – controlul mintii coordonat de CIA – experimente pe oameni

Președintele Kennedy Noi ca popor suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete.

Bentham Chemical Physics Journal Oamenii de știință confirmă în mod indubitabil că turnurile WTC au fost demolate la 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive

Comisarul european, Gunther Oettinger, stârnește reacții negative din partea globaliștilor după ce a criticat impunerea căsătoriilor între homosexuali

Raport al Pentagonului Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova

CĂUTARE PE SITE…

ARTICOLE RECENTE

Al Treilea Reich și programul farfuriilor zburătoare

Definiții Telepatia, clarviziunea, premoniția, retrocogniția, visele parapsihologice, sincronicitatea și radiestezia

Bilderberg 2018 a decis că trebuie să se „ocupe” de naționalism și media online independentă

Nikola Tesla și farfuria sa zburătoare

Fenomenele paranormale și explicațiile lor decorporarea sau moartea aparentă, levitaţia, teleportarea, materializarea şi dematerializarea, vindecarea miraculoasă, chirurgia psihică, combustia spontană etc.

Nouă adevăruri incontestabile despre „teoreticienii conspirației”

Experimentul Philadelphia Invizibilitatea materiei și călătoria în timp și spațiu

Ce se întâmplă din punct de vedere ştiinţific atunci când avem acces la fenomenele paranormale

1% din populaţia globului deţine mai mult de jumătate din averea globului. Bazele sistemului financiar şi cum funcționează acesta de secole