caroline gunderode
387 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Sars Cov-2 și injecțiile Covid sunt arme biogenetice

De ce, validând Azvudine pentru Covid, China îi dă dreptate lui Luc Montagnier cu privire la legătura dintre Covid și SIDA – de L. Aventin

27 iulie 2022
238 de acțiuni
238

Jurnalul Nature a anunțat pe 26 iulie 2022 că China aprobă Azvudine, un tratament antiretroviral folosit în lupta împotriva HIV/SIDA și pune sub semnul întrebării anunțul făcut de profesorul Luc Montagnier care a afirmat în 2020 că Sars Cov -2 a fost fabricat în laborator și a făcut obiectul unuia sau mai multor câștiguri de funcție. Iată câteva explicații care arată că profesorul Luc Montagnier nu s-a înșelat și că industria farmaceutică continuă să se îmbogățească oferind „tratamente” asupra agenților patogeni pe care au ajutat să îi creeze artificial.

Anunțul recent al validării Azvudinei de către China pentru a trata Covid ridică multe întrebări, cu excepția presei subvenționate care îi acordă puțină atenție, dar care îl băgase copios pe profesorul Luc Montagnier în dulap (pentru a eneasima oară) în 2020 pentru publicarea sa . care prezintă secvențe gp120 în genomul Sars Cov-2.

Sars Cov-2: Profesorul Montagnier a evocat o himeră cu caracteristici ale HIV

În august 2020, profesorul Montagnier și matematicianul Jean Claude Perez au publicat informații conform cărora 18 fragmente de ARN Sars Cov-2 erau omoloage cu SIV sau HIV . Aceste fragmente compuse din 18 până la 30 de nucleotide au avut capacitatea de a modifica expresia genică a Sars Cov-2. Cu alte cuvinte, este o himeră realizată în laborator pentru că această lucrare nu ar fi putut proveni dintr-o evoluție naturală ci doar dintr-un câștig de funcție , și anume din inginerie genetică.

În martie 2022, am discutat despre apariția unor noi epidemii din himere dezvoltate în cadrul programelor occidentale de arme biologice și am amintit lucrările lui L. Montagnier și JC. Perez:

Lucrările profesorului Montagnier și ale matematicianului Jean Claude Perez au arătat că genomul coronavirusului a fost modificat și conține gp120 al HIV/SIDA. Munca lor a fost confirmată de un alt medic italian într-o carte intitulată „himera care a schimbat lumea”; Joseph Tritto, microchirurg, expert în biotehnologie și nanotehnologie, președinte al Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale și autor al unei cărți.

Un inhibitor de protează pentru a trata Covid?

Pentru nespecialisti, Azvudina este inca un tratament antiretroviral. Nu este cazul, deoarece este un antiretroviral folosit de mulți ani pentru a trata pacienții infectați cu HIV (SIDA). Unii vor fi observat că Azvudina este un inhibitor de protează precum zidovudina , mai cunoscută sub numele de AZT, care este primul antiretroviral disponibil în Statele Unite pentru a trata infecția cu HIV, apoi în întreaga lume.

Îmi place să reamintesc că în anii 1960, zidovudina a fost dezvoltată de National Institutes of Health (NIH), care finanțează cercetarea în domeniul sănătății publice în Statele Unite. Dezvoltat pentru prima dată pentru a trata cancerul, efectele sale secundare semnificative l-au relegat în dulap… până în 1985. Laboratorul Burroughs Wellcome – parte a grupului GlaxoSmithKlinede câțiva ani – a cumpărat brevetul pentru o miză când dezvoltarea fusese finanțată de sectorul public, deci de impozitele cetățenilor. Tratamentele vor fi apoi facturate la 10.000 de dolari pe an și pe pacient SIDA. Minciuna costului „cercetării și dezvoltării” pentru acest produs va fi făcut posibilă justificarea unui astfel de preț. Este dificil să nu comparăm această poveste cu cea pe care o trăim astăzi pentru injecțiile împotriva covidului care îngrașă industria farmaceutică și îi conferă putere economică și politică fără comparație în trecut.

Azvudina acționează asupra gp120

Azvudina este, prin urmare, un inhibitor nucleozidic al revers transcriptazei – ca AZT (zidovudina) – care a fost larg denigrat de presa subvenționată care a susținut că este străin de dinamica Covid și că nu există nicio legătură între SIDA și covid .

Dar acum, azvudina – pentru a fi eficientă – inhibă în special proteina de suprafață a HIV numită gp120. Deci, eficacitatea acestui antiretroviral împotriva Covid i-ar putea demonstra profesorului Montagnier dreptate cu privire la prezența (parțială) a gp120 în genomul Sars Cov-2.

Azvudina rămâne foarte aproape de zidovudină în procesul său de inhibare a gp120 ( în interacțiune cu CCR5 ) și rămâne un tratament utilizat în combinații antiretrovirale împotriva HIV/SIDA.

Negarea legăturii dintre Covid și SIDA va cădea în cele din urmă

În martie 2022, am reamintit că injecțiile împotriva Covid –– au provocat sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA) , în special la tineri – și proporțional cu numărul de injecții de rapel injectate.

În timpul unui program american, dr. Eads , care monitorizează și tratează patologiile post-vaccinare, mărturisește experiența sa clinică. Ea denunță apariția unor cazuri de SIDA care ar fi provocate de vaccinare: „Da, vedem acum în spital o imunodeficiență dobândită legată de vaccinul din triplul vaccin. . . Este o leziune cauzată de vaccin și nu știm cu adevărat cum să tratăm asta.” În ceea ce privește persoanele cu HIV/SIDA, ea constată un colaps al CD4 și CD8 care joacă un rol fundamental în sistemul imunitar. Acest colaps este ușa deschisă către apariția diferitelor patologii precum cancerul. Ea mai raportează că genomul Sars-cov 2 prezintă o combinație între genomul HIV, MER S și SARS .

Sars Cov-2 și injecțiile Covid sunt arme biogenetice

Covid a fost creat pentru vaccinuri și nu vaccinuri pentru Covid; multe observații au confirmat această afirmație timp de mai multe luni, iar China a ajuns să susțină relația dintre HIV și Sars Cov-2 aducând în familia tratamentelor împotriva Covid… un antiviral împotriva HIV.

Cazul Moderna și implicarea sa în brevetarea unei părți a genomului Sars Cov-2 a fost o dovadă clară a unei himere fabricate de industria farmaceutică; același care vinde astăzi injecții experimentale care sunt într-un fel sau altul impuse populațiilor a căror trezire este încă așteptată… care progresează.

Pentru a înțelege ingineria virușilor și justificarea care ascunde intențiile reale ale celor care finanțează armele biologice, îi invităm pe cei care doresc să consulte dosarul intitulat „ Originile Covid și armele biologice ”

€9.90

Origines du Covid et armes biologiques (41p.) – Le Courrier des Stratèges

sursa

https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/07/27/pourquoi-en-validant-lazvudine-pour-covid-la-chine-donne-raison-a-luc-montagnier-sur-le-lien-entre-covid-et-sida-par-l-aventin/

Pourquoi en validant l’Azvudine pour Covid, la Chine donne raison à Luc Montagnier sur le lien entre Covid et Sida – par L. Aventin