Eroul national George Floyd…adevărul !!

..

Dragi prieteni, va trimit un text scris de catre actorul Pavel Chirila…
Cat de puternica poate fi mistificarea…

Subliniez de la inceput faptul ca moartea lui George Floyd este regretabila si ca imbecilul de polițtst care i-a stat cu genunchiul pe gat pana cand l-a sufocat nu are nici o scuza si trebuie sa raspunda pentru fapta lui.

De aici insa si pana la a-l transforma pe George Floyd intr-un simbol al luptei impotriva rasismului este o cale lunga.

De ce?

Pentru ca, exprimandu-ma plastic, George Floyd nu a fost vreo usa de biserica si nici vreun luptator pentru libertate. A fost un infractor recidivist!

Dupa cum ne informează Digi24, „americanul a avut de mai multe ori probleme cu legea. Floyd a fost retinut in mai multe randuri pentru furt si posesie de droguri, insa a ajuns la inchisoare de-abia in 2007, in urma unui jaf armat.”

Mai mult decat atat, politistii care l-au incatusat in ziua mortii sale au fost chemati printr-un apel de urgenta de o vanzatoare care reclama ca George Floyd a cumparat produse cu bani falsi. Si asta nu e totul. In urma analizelor facute după deces i s-au descoperit droguri in sange. Mai precis, drogul FENTANIL, conform B1Tv, care ne mai informeaza ca: „Fentanilul gasit in sangele lui George Floyd este un opiaceu sau analgezic sintetic dezvoltat prima data in anii ’60. Este de 100 de ori mai puternic decat morfina si de 30 pana la 50 de ori mai puternic decat heroina.”

Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioti cazuti in genunchi, cerandu-si iertare de la populatia de culoare, pupandu-le pantofii, toata aceasta mascarada grotesca a devenit simbolul marii Americi.

Imaginea cu primarul Mineapolisului, agatat de sicriu, ca sa nu se prabuseasca de durere, varsand lacrimi de crocodil, este cireasa de pe tort.

Soția eroului național, cea care nu isi mai vazuse sotul de 6 ani, dupa ce o parasise lasand -o singura cu o fiica de trei luni, tipa de cand a murit eroul Floyd, ca a ramas fara paine, desi timp de 6 ani nu a primit nici o firimitura de paine de la sotul care o lasase cu ochii in soare. Si uite cum americanii, rusinati si complexati de sindromul „omului alb” s-au mobilizat si au facut donatii de 20 de milioane de dolari pentru sarmana vaduva a eroului național.

Ce, nu este tare ???

Si mai este ceva – Universitatea Massachusetts a infiintat o bursa George Floyd. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu ? Urmeaza premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem.

Ce tare ar fi, nu credeți ?

Deci, reiau : un infractor recidivist, obisnuit sa se drogheze, este omorat in mod tragic de un olitist inconstient. Un adevărat erou pentru care America sta in genunchi.

Si in numele lui, jafurile, violentele cresc in orase ca New York, Los Angeles. Unele surse spun ca 89 de politisti ar fi fost omorati, ca o fata de 17 ar fi fost violata, strazi in flacari, magazine distruse, parcuri devastate.

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia marii puteri mondiale USA, cu o forma grava de dementa senila a cazut si el in genunchi in fata cosciugului aurit, cerandu-si, in lacrimi, iertare de la eroul de culoare.

Mai este ceva de comentat ?

Aaaaa… ba da : filmul „Pe aripile vântului” interzis !

Ce poate fi mai minunat decat minunata viata, cu minunatele ei surprize pe care le traim in aceste minunate vremuri ?

Dupa cum cred ca ati putut observa, contestatarii lui Trump, care folosesc numele lui George Floyd pentru a-l da jos pe presedintele american, uita mereu sa vorbeasca despre profilul real al lui George Floyd.

Și daca ar fi doar asta, ar mai fi cumva.

Doar ca eu am asistat la numeroase scene de violenta si ura animalica pe care afro-americanii le-au manifestat in aceste zile fata de albii americani. O scena m-a stupefiat in mod special. V-o descriu pentru ca nu mai gasesc acel clip:

“In fata unei cladiri destul de amarate, 5 tineri afro-americani, neprovocati de nimic, si-au propus sa creeze pagube materiale acestei cladiri. In timp ce aruncau cu bolovani in cladire, din spatele unei usi a aparut o femeie in varsta – ALBA (parea de peste 60 de ani), mai slabuta, care incerca sa ii convinga pe cei 5 afro-americani sa se opreasca. In final, unul dintre ei a luat-o la pumni pe femeia alba, ca intr-un meci de box, iar un altul a inceput sa o loveasca cu o scandura îi cap si peste torace, pana cand femeia a cazut jos. Pur și simplu!

Acolo s-a intrerupt imaginea…

Ati vazut aceasta scena cumplita, mult mai groaznica decat cea in care a murit George Floyd, pe canalele de televiziune romanesti?

Nu cred, ca nu e corect politic.

Credeti ca s-a difuzat in SUA, pe canalele progresiste? Fiti convinsi ca nu!

Democratii progresisti neomarxisti nu accepta rasismul decat dacă ii pot acuza pe albi.

Negrii „doar” isi cer drepturile…

Ironia amara din finalul paragrafului de mai sus trebuie privita in contextul in care eu spun cu convingere ca ce se petrece acum in SUA este o uriasa mascarada prin care ideologia de stanga radicala incearca sa isi impuna agenda, cu orice pret, confectionand un simbol improvizat lamentabil dar care prinde la multi.

Abia în momentul in care voi vedea ca presa progresista americana si romaneasca prezinta rasismul si violenta afro-americanilor fata de albii americani cu aceeasi suparare proletara, o sa ii cred ca sunt onesti.

Pana atunci, este propaganda!

Si o sentinta de final: daca neomarxismul globalist invinge si in SUA, ne așteapta vremuri grele!