Selectează comentariul adevar
0 aprobate
wghweh@hwegk.wef
204.8.96.186
@Mariane,

uiti ca ani de zile Romania a alimentat israelul cu armament, acela cu care a ucis si ucide mii de copii inocenti palestinieni, uiti faptul ca aproape toate uzinele de armament apartineau si apartin si astazi israelienilor,

faptul ca SRI a fost si este si azi condus aproape in totalitate de israelieni. Faptul ca Magureanu, Coldea, george maior, hellvig au fost si sunt israelieni de origine, si au lucrat pentru israel, si numai in interesul israelului.

Deci vina Romaniei este indiscutabila pentru genocid, si crime impotriva umanitatii. Acelasi lucru l-am putea spune si despre invadarea Iraq-ului de catre ROmania, inarmarea Ucrainei si alimentarea teroristilor din Kosovo !

Politica dusa de Ceausescu a fost minora in relatia cu palestinienii. Nu Ceausescu l-a nascut, creat si fatat pe Yasser Arafat, ci Uniunea Sovietica, satula de ifosele israelienilor.

Si sa nu uitam ca palestinienii au fost chiar inarmati de catre URSS incepand cu aproximativ anii 70.

Astazi din cate se pare China Comunista, Turcia lui erdogan si altii alimenteaza, inclusiv Iran, pe palestinienii din fasia Gaza, iar Yemen-ul a chiar trimis combatanti in subteran ca sa ii bata pe israelieni. Si deja se poate spune raspicat ca israelul a pierdut razboiul impotriva Hamas. Indiscutabil si ne-negociabil.

Acum , vor urma la ICC curtea penala sa fie judecati genocidarii lui netanyahu, si o sa vezi, pe banca acuzatilor nu putini vor fi si cei din Romania!

Asta ca sa vezi unde duce cruzimea, inumanitatea, nepasarea insolenta si criminala, sentimentul de invincibilitatea si mai ales superficialitatea!

Spania Irlanda si altii deja au recunoscut statul palestinian la ONU