Radu
54 aprobate
radu.g@yahoo.com
149.102.242.213
.
In sfarsit surena s-a dat pe fata.
Si vine cu intrebari punctuale nu retorice, ca sa ne demonstreaze noua ce victime nevinovate au fost evreii sub Antonescu.
Bineinteles intrebarile sunt doar sa impresioneze sau chiar sa sperie pe cei mai slabi cu duhul.
Dar de ce nu ne da el raspunsurile cutremuratoare la intrebarile sale inspanimantatoare?
Cat era de fapt taxa de nesatisfacere a stagiului militar, cat la suta din salariul mediu pe economie era aceasta taxa?
Cine i-a oprit pe fostii ofiteri evrei sa-si gaseasca o slujba, sa-si castige existenta si sa-si plateasca taxa care ii scutea de riscul de pe front?
De ce un ofiter evreu daca era scos afara din armata trebuia sa primesca pensie, inainte de varsta de pensionare? Munca nu-i si pentru evrei?
Documentatul surena, (unii ii spun Satana – li se pare mai firesc si nu-i un atac la persoana, caci persoana nu exista, se ascunde sub nume aluzive), deci documentatul Satana nu ne spune el direct cat era de mare taxa in comparatie cu un salar mediu, ii este frica.
Face doar provocari, drept care eu raspund chiar si unor asemenea perverse provocari si chiar daca vin de la Satana.
Ni se pune pe tapet Razboiul de Independenta si Primul Razboi Mondial, unde nimeni nu a contestat participarea eroica a evreilor la cele doua razboaie. Dar Satana nu ne spune nimic despre situatia politica dintre cele doua razboaie, cand evreii si nu numai cei comunisti s-au remarcat prin acte teroriste mai putin eroice. Atacul de la Parlament, telefoane anonime, scrisori de amenintare si santaj la adresa parlamentarilor si a altor varfuri politice, atacuri sub steag fals care u urmarit implicarea legionarilor spre a fi reprimati si multe alte actiuni nu doar reprobabile dar chiar criminale.
Toate acestea au fost savarsite de evrei si erau cunoscute de populatie si au creat acea neincredere si animozitate in randul populatiei de orice etnie din Romania interbelica.
Unde a fost atitudinea autoritatilor si presei evreiesti fata de asemenea actiuni criminala ale evreilor?
Cum si-au dovedit evreii empatia fata de populatia romaneasca ce a trebuit sa evacueze Basarabia si Bucovina in 1940?
Va mai amintiti ce bucuroasa era familia eroului pretins de la Auschwitz, din Sighetul Marmatiei, Elie Wiesel, care au primit cu flori trupele criminale hortiste ce au intrat in Transilvania in 1940?
Da, alte divezi clare a increderii de care trebuiau sa se bucure evreii.
Unde au fugit evreii banuiti a nu fi de incredere si pusi in lagarul din Transnistria?
Da, chiar la bolsevici acasa. peste granita, peste linia frontului si s-au intors pe tankurile sovietice, grozava incredere mai meritau aceste rude ale Satanei.
Avem si noi o lista de intrebari esentiale, mult mai impresionanta ce o putem oferi ca subiect de contemplatie organizatiilor evreiesti(antiromanesti) din tara, dar pentru Satana – surena ne oprim aici.
surena are un tupeu tipic tribalnic, cu arome putrid cabalistice si revine pe acest blog sa creieze impresii favorabile celor care ne lovesc pe la spate si mai nou si din fata, caci au cam prins curaj.
Oricum avantajul nostru ca au prins curaj consta in faptul ca tot mai multe surene sau Satane se dau pe fata ca sa-si culeaga blestemele si injuraturile ce le merita si judecata la vremea cuvenita.
Intrebarile vrute insinuante ne ajuta tot pe noi sa venim si sa aratam adevarul oricat demult ar vrea Satanele sa-l distosioneze in favoarea lor.