Mihai
40 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.178

 

 

,,Semiți
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Semiții sunt grupul de popoare care vorbesc ca limbă maternă o limbă din familia limbilor semitice (parte a familiei de limbi hamito-semitice sau afro-asiatice). De fapt, denumirea este mai potrivită pentru limbi decât pentru categorisirea etnică, deoarece printre popoarele de limbi semite – de exemplu arabii și evreii – există o mare eterogenitate din punctul de vedere al trăsăturilor fenotipice și genotipice, provenită din cauza dispersării geografice, a amestecurilor și a convertirilor religioase din trecut.
După tradiția biblică, Abraham, urmașul lui Sem (ebr. Shem) care la rândul său era fiul cel mai mare a lui Noe (ebr. Noah), este tatăl lui Isaac (care este tatăl lui Iacov sau Israel) și al lui Ismael, iar prin aceasta părintele legendar al evreilor și arabilor. Pricipalele etnii vorbitoare de limbi semitice sunt astăzi arabii, evreii, maltezii, etiopienii (vorbitori de limbă amharică, limba tigre), arameii (doar ca minorități, mai ales în Siria, Liban și Kurdistan, vorbitori limba aramaică sau neoarameică) etc.
În antichitate, limbi semitice vorbeau și popoare care astăzi nu mai există ca atare, precum cananenii[1], fenicienii, amoriții, arameii, moabiții, nabateii, amoniții, akkadienii, asirienii, babilonienii, sabeii, unele triburi de hiksoși etc.
Evreii vorbesc limba semitică, ebraica, preponderent în Israel, iar în diaspora o utilizează mai mult (împreună cu aramaica) în cultul religios iudaic. Unele limbi neoarameice, precum siriaca, sunt folosite ca limbă de cult religios de unele biserici din Orientul Apropiat: biserica maronită, biserica iacobită, nestoriană, asiriană etc.
Termenul semit a fost folosit pentru prima oară în 1781 de istoricul german August Ludwig von Schlözer, care s-a inspirat din genealogia popoarelor stabilită de tradiția biblică.’’
Cei mai ANTISEMITI sunt khazarii, adica falsii evrei, cei care se gasesc in Europa si peste tot.
Evreii originali care se deosebesc cu probe ADN de khazari, asa cum spune un istoric evreu, se gasesc in minoritate in Israel, si putini in alte tari.
Falsii evrei inchinatori la Satana, care urmeaza invataturile Talmudului, sunt cei care au in sange dorinta de a ucide, de a face rau, de a fura, de a face razboi, etc.
De-a lungul timpului ei au provocat razboaie si au ucis in mod pervers, asa cum le sta in caracter, alte popoare semite, pentru ca dupa invataturile Talmudului oricine nu este khazar ( fals evreu ) este Goim, adica un animal murdar.
Si pe evreii adevarati ii considera goimi.
De cateva zile in Israel, unde este sef un mascat care spune ca este Bibi Netanyahu –un agent nazist khazar, poporul evreu cel adevarat lupta impotriva falsilor evrei,
a khazarilor, pentru a scapa de asuprirea lor.

Antisemitismul este o mare minciuna.
Ei vor sa faca nenorociri si crime si sa nu le spuna nimeni nimic, pentru ca altfel esti acuzat ca esti antisemit. Acum au vazut cu totii adevarul, si minciuna cu antisemitismul nu mai tine pentru nimeni, de aceea arunca cu noroi in toata lumea si acuza pe oricine de antisemitism.
Gata, jivinele nu mai pot minti omenirea ! Le-a sunat ceasul !
Mai urmeaza sa-i acuze si pe evreii din Israel de antisemitism ca sa fie cercul inchis.
Ma astept la orice imbecilitati de la acesti falsi evrei din care fac parte atatia criminali: Hitler, Stalin, Lenin, Soros, Zelensky, Bill Gates, Faucci, Kissinger si alte si alte scursuri scarboase. Dar li s-a infundat…Pana aici au platit biletul si acum trebuie sa coboare in focul iadului, sa treaca iarna cu bine, o iarna vesnica.