Mihai
230 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.152
Nicolae Tesla vorbea in 1907 despre anul 1908 cand ar fi urmat sa apara televiziunea, telefonul mobil cu care sa fie transmise imagini si sunete la distante mari, ecrane gigantice pe care sa fie proiectate imagini, etc, dar apoi si-a dat seama ca oamenii din vremea lui inca nu erau pregatiti pentru inventiile pe care el le realizase sau urma sa le realizeze in scurt timp. Cred ca stiti imaginile filmate de C.Chaplin pentru o reclama in care apare un barbat imbracat ca o femeie ? vorbind la un telefon mobil.
Nimeni nu si-a dat seama ce face acea persoana tinand la ureche ceva si vorbind, pentru ca abia dupa o suta de ani OMUL a inteles ca acel aparat era un telefon mobil ca cel pe care il are in buzunar.
Cred ca Tesla isi testa telefoanele care ca multe alte inventii ale sale au fost furate de FBI si ascunse dupa ce l-au asasinat in camera sa de hotel.Se stie ca Tesla isi filma toate demonstratiile, filme care au disparut subit. Cred ca Tesla care avea capacitatea de a vedea in viitor, fiind contemporan cu Chaplin, i-a cerut acestuia ca acea persoana sa apara in imagini pentru ca peste timp oamenii sa stie ca adevaratul inventator al telefonului, inclusiv al celui mobil, a fost marele Nicolae Tesla care vorbea intr-un interviu din 1907 despre telefonul mobil si in 1928 apare intr-o reclama filmata cineva care vorbeste la telefonul mobil.
Tot Tesla este cel care a inventat Bobina de Unde Scalare sau Raza Mortii pentru a apara o tara, inventie pe care acum Cabala o foloseste pentru a crea falsa pendemie 5G, dar de nivel redus fata de Raza Mortii.
Aceeasi Raza a Mortii – arma cu energie dirijata ( DEW ) este folosita acum de catre Deep Dtate pentru incendierea unor localitati, paduri, statii GPL, etc.
Cand si-a dat seama ca nivelul de constiinta al omului nu este pe masura inventiei sale, a renuntat la ea, dar toate documentele i-au fost furate, asa ca acum vedem ca nici in anul 2023 nivelul de constiinta al ,,OMULUI’’ nu este ridicat pentru a nu folosi aceasta inventie impotriva OMULUI.
Fiul de nazist Elon Musk este doar imaginea firmei Tesla controlata de Cabala, care a pus in opera inventiile furate marelui savant, si indreptate acum impotriva OMULUI.
Am cautat filmul si l-am vizionat de mai multe ori.
Sunt convins sa cel care vorbeste la telefonul mobil in 1928 este chiar marele savant Nicolae Tesla.
Priviti mainile de barbat si fata, gura, sunt ale lui Tesla din fotografiile déjà cunoscute.
Vizionati cu stop-cadru de mai multe ori si veti vedea adevarul.
Pe un ecram mare si cu imaginea prelucrata profesional, s-ar putea vedea si mai clar.
Faptul ca se opreste in cadru nu este ceva intamplator.
Chaplin a stiut cine intra in filmul lui si i-a indicat unde sa se opreasca.
Se spune ca este film pentru o reclama, dar acum ma intreb ce contine intregul film ?
Poate apar detalii care aduc noi informatii…Vom afla…