Tatal meu a fost unul din sefii Securitatii din anii 50 medaliat intr-o sedinta secreta din prezidiul Marii Adunari Nationale de catre ministrul apararii si tot ce vedeti nu e decat o mascarada in intelegeri secrete intre Romania si Israel pentru inventarea a 300000 de morti evrei in cel de-al doilea razboi mondial. In anii 50 toate arhivele despre evreii morti in al doilea razboi mondial au fost arse de generalul Alexandru Roman care a fost unchiul lui Petre Roman la ordinul Moscovei si sub atenta supraveghere a consilierilor sovietici. Dupa ardere o comisie a aliatilor a constat ca nu exista probe si asa s-a inventat un holocaust in intelegeri secrete sovieto-americano-israeliene in care au fost cenzurate declaratiile spinajului german culese de Tribunalul de la Nunberg . In declaratiile agentilor germani si a ofiterilor germani pentru Tribunalul de la Nunberg ,,holocaustul” din Romania e o operatiune sub steag fals germana pe tiparul expozitia de cadavre . Toti cei care au dat declaratii la Tribunalul de la Nunberg au primit protectie din partea aliatilor si identitatea lor secretizata si la desecretizarea arhivelor de la Nunberg toate declaratiile erau furate din arhive!
La inceputul anilor 50 CIA si Israelul au incalcat intelegerile secrete sovieto-americane prin o incercare de impartire a despagubirilor de razboi care bloca plecarea armatei sovietice din Romania conditionata de plata despagubirilor de razboi catre sovietici. Pentru asa ceva generalul Alexandru Roman la ordinul Moscovei a condus arderea arhivelor romanesti pentru care nu se mai stie ce a fost si nu se mai poate sti numarul real de morti. In momentul de fata Centrul Wiesenthal cenzureaza si falsifica istoria pentru inventarea unui numar de 300000 de morti care nu poate fi sustinut pe acte si probe. Incercarile CIA si ale Israelului de a obtine 50% din despagubirile de razboi au fost pe punctul de a declansa un val de executii si de deportari de evrei in tot estul Europei si in special in Romania pentru care tatal meu spunea ca toti sefii Securitatii de origine evreiasca stiau ca vor fi executati si erau la disperare in fata impartirii despagubirilor de razboi. Pentru asa ceva pe modelul evitarii acuzatilor pe origine a fost ales un sef de Securitate pe nume general Alexandru Roman cunoscut in anii 50 sub numele de general Alexander Romanov ca sa conduca arderea arhivelor romanesti in acelasi timp cu o serie de operatiuni de falsificare de acte cu crime de razboi in vederea retragerii sprijinului acordat de NATO si CIA gruparilor de anticomunisti din Romania. Toate aceste acte cu crime de razboi falsificate de generalul Alexandru Roman sunt utilizate astazi de catre centrul Wiesenthal in vederea pastrarii aparentelor pe cei 300000 de morti imaginari.
Plecarea armetei sovietice din Romania era conditionata de plata despagubirilor de razboi si nu de o sticla de votka. La sfarsitul anilor 50 sefii Securitatii evrei din Romania le-au dat o lectie israelienilor furiosi pentru ca era sa fie toti executati in cazul impartirii despagubirilor de evrei . Pentru asa ceva au regizat o ,,vanzare ” de evrei si cu banii din vanzare au cumparat porci de rasa pentru un CAP – recent am avut si un articol difuzat larg in presa israeliana de cei de la Haretz si nimeni din Romania nu a mai spus nici macar un cuvant….. Mesajul sefilor Securitatii evrei catre israelieni a fost inteles foarte bine si cred ca stiti ce inseamna pentru un evreu sa fie jignit cu eticheta de ,,porc”…. Toata aceasta afacere a fost trecuta de ziaristii israelieni la capitolul de antisemintism fara sa spuna un singur cuvant ca cea mai mare parte a sefilor de Securitate de la sfarsitul anilor 50 si din anii ’60 erau de fapt de origine evreiasca si am avut si acte in orginal de la tatal meu ca fost sef in Securitate cu numele real al fostilor sefi de Securitate! Exemplu: Alexandru Roman – Alexander Romanov si nu Alexander Neulander!
In momentul de fata eu ca fost fiu de sef din Securitatea anilor 50 sunt singurul din Romania care va dezvaluie arderea arhivelor romanesti, falsificari de acte si un razboi al spionilor pe despagubirile derazboi plin de executii , furtul tezaurului de la Tismana, comandouri sub steag fals, executii de etnici romani in Timoc, colonizari de ucrainieni din Polonia in Buceac si in Transnistria , planuri de razboi ale armatei roamne care oficial nu exista la MApN, caderea legionarilor din Romania datorita ofiterilor CIA si operatiuni de compromitere in antiromanism, experimente psihologice cenzurate -Deva 1953, povesti cu incercari de destalinizare terminate in executii , executii cenzurate de CNSAS si de IICCMER, executii de militari romani in termen – caz gaturi taiate , incercari de dezintegrare de dinainte de planul Valev cenzurate , secretele deportarilor, interogatorii psihologice si metode de interogatoiu si de obtinere a informatiilor – metoda sticla cu vin clasica , epurari staliniste si metode de epurare si cate si mai cate!
Ce am spus e cosmarul ambasadei Israelului in Romania si a Centrului Wisenthal din Romania si asa ceva nu e decat inceputul….

*

Nota redacției – Domnule SHADOW, afirmați că dețineți secrete importante. Din păcate textele dvs nu sunt prea clare, prea explicite. De exemplu, „sticla cu vin”, ca procedeu de interogare, nu este deloc clar în ce consta. Vă rog, deci, să ne trimiteți informații clare, cu cap și coadă. Numai așa le vom mai pune pe prima pagină.