Contrazic afirmatia din titlu , politicienii actuali nu sunt iresponsabili , ci foarte responsabili !
Sunt Agenti foarte bine pregatiti ai Vaticanului sa continue proiectul inceput in Anus 106 de denaturalizare
a autohtonilor , iar acum sa denaturalizeze genomul nativilor locali ( daci,geti,valahi ,unguri , rusi , turci numai conteaza ) si sa-i transforme in subiectii botezati genetic si mortificati civil ai Romei , centrul de putere planetar .
Atata timp cat nu s-a dovedit existenta virusului, toata vorbaraia despre vaccinurile si serurile experimentale e in zadar. Incetul cu incetul se vrea modificare genomului uman prin modificare de adn. Astfel, oamenii modificati genetic vor fi proprietatea corporatiei care are patentul acelui adn modificat. Si nu credeti in prostii care spun ca trebuie sa-ti creasca par sau solzi de peste sau degete sau alte tampenii. Ca si la plantele modificate genetic nu o sa fie diferente vizibile fata de planta originala. In schimb, printr-un simplu test de adn ti se va arata ca esti un simplu produs al unei corporatii care are drepturi de proprietate asupra adn-ului modificat in tine. Asa vor ajunge sa sustina ca tu nu mai poti poseda nimic, pentru ca numai este natural , vocabulum naturae
Asta inseamna transhumanismul ,botezul , mortificarea civila , sclavia din care nu se mai poate iesi decit cu picioarele inainte si nici asa intrucit toate cimitirele sunt posesiunile Vaticanului deasemi numite Imparatia lui DumneZeu.. imparatul Romei ….