Se vor lăsa americanii păcăliți?

2020-11-07T22:22:39+02:007 noiembrie 2020|Textele altora|

„SĂ FIE TRAȘI ÎN ȚEAPĂ”. Steve Bannon Țepeș, ras de pe rețelele sociale după ce a spus că șeful FBI și dr Fauci ar trebui puși în țepe pentru trădare. SOFT CIA folosit pentru schimbarea rezultatelor electorale ȘI ÎN ȚĂRI STRĂINE – General american

Giganții tehnologiei impun cenzura
Steve Bannon, fostul strateg-șef al Casei Albe, a fost ras complet de pe Twitter după ce a comentat într-o emisiune de ieri a programului său WAR ROOM – PANDEMIC că dacă am fi fost pe vremea dinastiei britanice a Tudorilor (întemeiată de Henric al VII-lea) șeful FBI Christopher Wray și „comandantul acțiunii” pandemiei din SUA, Dr. Anthony Fauci, ar fi fost decapitați pentru trădare. Facebook și YouTube i-au șters transmisia video a emisiunii iar Twitter i-a suspendat contul.
„Aș vrea să mă întorc la frumoase vremuri ale Dinastiei Tudor. Le-aș pune capetele în vârf de lance și apoi le-aș instala la colțurile Casei Albe ca un avertisment pentru toți birocrații federali. Ori vă conformați programului, ori zburați!” – a spus Bannon
Oricât de dure ar putea părea aceste cuvinte ele se încadrează libertății de exprimare a unui jurnalist, care, conform legislației internaționale în vigoare, poate fi mai aspră cu politicieni și oficiali în funcție. Este clar că nimeni nu se va duce să-i tragă în țeapă pe cei doi ci că este vorba de o hiperbolă. Ca și cum s-ar spune că „le vrea capul pe tavă” – o metaforă folosită adeseori în spațiul public fără ca cineva să-și închipuie că personajele despre care este vorba ar fi decapitate.
Interlocutorul său, Jack Maxey, a ținut să-l completeze afirmând că în urmă cu o zi s-a aniversat spânzurarea a doi trădători care coabitaseră cu trupele britanice în timpul ocupării Philadelphiei pe vremea Războiului Civil. „Aceasta era pedeapsa pentru trădare”, a spus Maxey.
„Așa se câștigă o revoluție”, a spus Bannon. „Revoluția nu este un fel de petrecere în aer liber. A fost un război civil. Un război civil.”
Suspendarea contului de Twitter este și o răzbunare a șefului companiei, progresistul Jack Dorsey, despre care Steve Bannon afirmase într-o emisiune de după alegeri că ar trebui arestat pentru suprimarea comunicării președintelui în funcție, Donald Trump. Twitter a cenzurat în prima zi de după alegeri nu mai puțin de șase mesaje ale președintelui Trump în care acesta reclama nereguli electorale.
„Vor să-l dea jos pe președintele SUA. Cine se cred? Există prevederea 232 din Actul de Apărare – să trimită șerifii federali la San Francisco să-l aresteze pe Jack Dorsey chiar azi”, a mai spus Bannon.
Bomba programului Hammer (Ciocan) și a softului Scorecard

Într-o altă emisiune chiar de dinainte de alegeri, Steve Bannon l-a avut ca invitat în emisiunea sa, „War Room: Pandemic”, un general în rezervă din AirForce care a făcut o serie de dezvăluiri-bombă. Steve Bannon și Generalul McInerney a vorbit despre „războiul psihologic asupra Americii” cât și despre un controversat proiect numit Hammer, creat de NSA după 11 septembrie 2001. Un sistem despre care generalul McInerney susține că a fost preluat de administrația Obama pentru uzul grupului de interese din care făcea parte. La softul inițial, oamenii lui Obama din CIA au introdus o aplicație, denumită Scorecard, pentru a altera procesul de vot. Această aplicație schimbă voturile într-un anumit flux al votării cu plus/minus 3%, generalul avertizând că din informațiile sale va fi folosită la alegerile prezidențiale. Generalul mai afirmă că acest mod de schimbare a voturilor cu Scorecard a fost întâi experimentat de specialiștii CIA în alte țări.
Generalul-locotenent Thomas McInerney a activat 35 de ani în AirForce, a fost numărul 3 în cartierul general AirForce, a avut patru misiuni în Vietnam,  a fost comandant al operațiunii din Tripoli în 1986, vice-comandant șef al US Air Force în Europa. Acum lucrează în Cloud Bussines.
Prodocens Media a preluat și a tradus acest interviu, pe care îl publicăm mai jos:
„Vor schimba rezultatele”
„Hammer este un program de securitate, de decriptare, manipulare și interpretare a unor semnale, creat de NSA cu ani în urmă. CIA l-a preluat sub administrația Obama. Eu am aflat în martie 2017 despre ce voiau să facă cu el, să-l folosească și pentru Afacerea falsă cu Rusia. Administratia Obama a luat acest sistem și au introdus in el o aplicație numită Scorecard. Acesta schimbă voturile într-un anumit stadiu al fluxului votării. Și apropo, Administrația Obama l-a folosit la alegerile din 2012 din Florida. Deci, atat Obama cat și Biden sunt foarte familiari cu acesta.
Și aici aș vrea să îl citez pe Stalin, care spunea că nu contează cine și cum votează ci cine numără voturile.
Avem un Partid Democrat disperat, care ar face orice pentru a transforma țara într-un stat totalitar, de extrema-stânga. L-au folosit în alegerile preliminare, iar Bernie Sanders a pierdut în fața lui Biden pentru că l-au folosit acolo. Deci programul este gata de utilizare și la alegerile prezidențiale de acum. Am aflat despre asta ieri. Poporul american trebuie să afle că tot acest entuziasm de care vorbim acum se poate schimba foarte repede cu software-ul care manipulează 3% dintre voturi.
Hammer este cel mai complcat sistem aparut după 11 septembrie 2001. Foarte sofisticat. Creat inițial pentru a monitoriza și interpreta comunicațiile extremiștilor musulmani. A fost adaptat apoi chiar și la pachete de software ca și cele de pe Iphone, pentru afaceri electorale.
Programul a urmat să fie folosit și a fost folosit și în alte țări străine. Apoi a fost preluat de CIA care a început sa-l utilizeze pe cetățeni americani. Acest lucru este ilegal. CIA nu are voie să monitorizeze cetățeni americani. Doar FBI cu mandate corespunzătoare de la FISA. Este foarte important de expus că acest program a fost scos din CIA la sfârșitul administrației Obama. Dar au folosit pe cineva să-l sustragă, de aceea este încă utilizat. Știm că este activ și folosit pe o mulțime de oameni. Așa cum Partidul Democrat folosește IPN-uri false și încearcă să manipuleze votarea care urmează să aibă loc marți seară.
Va arăta bine rezultatul pentru președintele Trump, dar vor schimba rezultatele. Și acesta e pericolul pe care America și restul lumii trebuie să-l conștientizeze”.

Un comentariu

 1. caroline gunderode 8 noiembrie 2020 la 7:35 pm - Raspunde

  BAGA ARMATA PENTRU VACCINARI ! CE FACETI ?
  Noi constelatii legale unele deja elaborate sau in curs de elaborare :

  Comisia de investigatie Corona prezinta noutati legale :
  Anstehende Sitzungen / Livestreams Sitzung 26 https://corona-ausschuss.de/sitzungen/
  Noi constelatii legale unele deja elaborate sau in curs de elaborare :
  Avocata Viviane Fischer tocmai urmeaza sa clarifice cu alta cercetatoare – Prof Dr. Ulrike Kammerer – care participa la Corona Ausschuss
  Livestreams Sitzung 26 – pe care avocatul Reiner Fuellmich le numeste crime contra umanitatii cu privire la vaccinuri obligatorii semnalizeaza noi si foarte alarmante decizii legale

  – In Aglia un copil cu guturai poate fi confiscat si dus undeva in carantina si daca moare, ingrijitorii nu pot fi pedepsiti sau trasi la raspundere toata viata
  – In Polonia cine refuza vaccinul obligatoriu va fi pedepsit – tocmai se asteapta informatii , in Spania la fel; mai cercetam .
  – In Australia cine refuza vaccinul sau plateste o amenda de 60.OOO euro sau face inchisoare 5 ani – eu tocmai sunt in curs de ascultare pentru prima oara !!!
  Sitzungen – Stiftung Corona Ausschuss

  Anstehende Sitzungen / Livestreams Sitzung 26 https://corona-ausschuss.de/sitzungen/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top