Sisif
7 aprobate

florinmic56@gmail.com
82.78.21.93 

Cine este „Q”?

Se pare că JFK jr., fiul lui John Fitzgerald Kennedy (JFK), fostul președinte al Americii, asasinat in 1963, nu a murit în accidentul de avion din 1999.
JFK jr. a vrut să găsească si să aducă la judecată pe asasinii tatălui său. Se pare că a înscenat accidentul de avion din 1999, pentru a putea să-și realizeze mai ușor planul.
De 20 de ani, împreună cu Donald Trump, prietenul său din tinerețe, lucrează la acest plan.
Așa a ajuns Trump președinte al Americii, care acum lucrează la eliminarea „Deep State”, de fapt asanarea sistemului corupt politico-financiar din America.
Daca veți citi comentariile de la cele două filme de mai jos, veți observa că, JFK jr. este așteptat ca un Mesia salvator, care va face dreptate si va fi viitorul președinte al Americii, după al doilea mandat al lui Donald Trump, bineînțeles.
Tot ce se întâmplă acum in America si pe glob, pandemie, etc., nu sunt decat efectele secundare ale acestui război pe viață și pe moarte dintre cele două tabere.
Se așteaptă in curând evenimente foarte dure in America, mai ales din septembrie până în noiembrie, când ar trebui ales noul președinte.

https://youtu.be/BsHkefslFv4

https://youtu.be/IjDV405CVtM

*