CD
1.335 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.198
.
.
O USA SE DESCHIDE SPRE LIBERTATE
– https://doortofreedom.org

Articolul doctorului Mercola este o analiza directa care merge pana la capat cu identificarea sursei critice, de unde ni se trage tot ce se intampla pe lumea asta si nu tocmai ce’i mai bun.
Am ajuns la punctul in care nu mai are rost sa umblam cu persuaziuni cu metafore si alte figuri de stil sa indicam timid si vag TIRANIA.
Activistii din toate domeniile stiintifice si culturale au ajuns la punctual de fierbere, cand identificarea trebuie facuta précis si fara ezitare.
Acest articol este tocmai un exemplu in acest sens si trebuie privit ca o sursa de lamuriri generale care converg pe ideea dezvaluirii Tiraniei Cabalistice.
CD

SE INCEARCA INSTALAREA LA PUTERE A TIRANIEI CABALISTICE
De Dr. Joseph Mercola – 10 septembrie 2023
https://www.bitchute.com/video/URBSYh0k2xGE

Pescurt:
• Organizația Mondială a Sănătății pune bazele pentru a prelua controlul asupra tuturor aspectelor vieții tuturor, din întreaga lume, sub auspiciul „biosecurității”
• O nouă organizație numită Door to Freedom este înființată ca un ghișeu unic, unde toată lumea poate afla care este planul și ce putem face pentru a-l opri.
Door to Freedom speră, de asemenea, să alinieze organizațiile de libertate din întreaga lume pentru a acționa în comun pentru a răspândi cuvântul pe scară largă.
• Cabala globală care încearcă să preia controlul asupra lumii are acces la o mulțime de capital, dar folosesc și dolarii noștri din impozite. Guvernul SUA a cheltuit aproximativ 5 trilioane de dolari pentru răspunsul la pandemie. O mare parte din acești bani s-au dus la mită in mass-media, spitale, influenți, biserici, grupuri medicale și alte organizații sociale pentru a împinge narațiunea oficială.
• Legile actuale oferă imunitate multor actori răi, inclusiv Rezervei Federale, Banca Reglementărilor Internaționale, tuturor celor care lucrează pentru OMS și ONU, angajații guvernului federal, precum și multe organizații private. Vaccinurile și producătorii acestora sunt, de asemenea, despăgubiți
• Trebuie să adoptăm noi legi care să elimine toate aceste despăgubiri, astfel încât să le putem duce retroactiv în instanță pentru infracțiunile pe care le-au comis

În videoclipul de mai sus avem interviul cu oaspetele repetat Dr. Meryl Nass, care are un podcast lunar cu jurnalistul James Corbett la Children’s Health Defense (CHD) TV – Apararea Sanatatii Copiilor.

Spectacolul lor se concentrează pe punerea în aplicare a eforturilor Organizației Mondiale a Sănătății de a instala tirania globală în ceea ce privește sănătatea și guvernarea globală.
Implicațiile pentru sănătatea publică sunt enorme și extrem de îngrijorătoare. OMS pune practic bazele pentru a prelua controlul asupra tuturor aspectelor vieții tuturor, din întreaga lume, sub auspiciul „biosecurității”.

În acest interviu, Nass explică modul în care OMS este înființată ca organism central de guvernare pentru lume și ce putem face pentru a o opri. Ea detaliază, de asemenea, prețul pe care l-a plătit pentru a lua atitudine împotriva narațiunii false despre COVID și a oferit un tratament timpuriu.

Mielul de sacrificiu
Nass a fost unul dintre medicii care, în timpul pandemiei de COVID, a oferit pacienților tratament timpuriu în Maine și Maryland. Drept urmare, i s-a suspendat permisul medical, iar consiliul medical a obligat-o să facă o evaluare psihiatrică. Aparent, în epoca actuală, medicii care cred că salvarea de vieți este mai importantă decât respectarea sfaturilor medicale neștiințifice create de birocrați este considerată o nebunie.

Ea comenteaza:
„Toată această pandemie și preluarea lumii de către „elite (cabala globală)” au fost orchestrate în primul rând prin frică și un lucru careera necesar a fost să-i facem pe medici să coopereze. Pentru a face asta, cel mai bun mod este să-i sperii, iar cel mai bun mod de a-i speria este să le ameninți licențele medicale…
În iulie și august 2021, au existat știri naționale despre mai mulți medici care prescriu ivermectină și [care] erau investigați, dar niciunul dintre ei nu și-a pierdut efectiv licența.
Aparent, acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica medicii să prescrie ivermectină, iar în statele în care era permisă, hidroxiclorochina. Acestea sunt ambele medicamente licențiate, iar guvernul federal nu avea nicio autoritate legală să le elimine din meniu.
Medicii autorizați ar putea prescrie medicamente licențiate, la fel ca și asistentele medicale, PA [asistenții medicului] et caetera. Nici unul nu avea un avertisment cutie neagră, nici unul nu era o substanță controlată. Amândoi erau în siguranță și amândoi fuseseră folosiți de câteva decenii.

Deci, în schimb, a trebuit să se facă prin intermediul statelor – pentru că statele reglementează practica medicală în SUA și practica farmaceutică – așa că aproximativ 30 de state au emis fie ghiduri, fie reguli pentru farmaciști și medici, spunându-le dacă pot prescrie aceste medicamente și sub ce împrejurări.

Asta s-a întâmplat la începutul anului 2020. În cazul meu, consiliul a primit o plângere anonimă împotriva mea, spunând că răspândesc dezinformări – o altă acuzație asupra căreia guvernul chiar avea nevoie să controleze oamenii. Nu puteau să le iasă la iveală adevărul despre COVID, medicamente, vaccinuri și despre toată această preluare.

Așadar, au creat acest concept nebun de „dezinformare”, „dezinformare” și „informare defectuoasă” și au pretins că asa este legea, că oamenii care răspândesc dezinformarea puteau fi acuzați și trebuiau să se oprească. Un întreg sistem imens a fost creat în cadrul guvernului federal pentru a supraveghea prezența noastră online și a urmări oamenii [care au fost împotriva narațiunii].

Așadar, am fost acuzata, inițial, nu că am folosit aceste droguri, pentru că le-am folosit legal, ci că am răspândit dezinformări. Și cred că federalii căutau o scuză pentru a-i speria cu adevărat pe doctori… Eram destul de cunoscuta.
Așa că s-au dus după mine și mi-au spus: „Nu numai că te investigăm, dar descoperim, chiar înainte de a merge la o investigație, chiar înainte de orice audiere, înainte ca consiliul medical să te vadă și să le spui un cuvânt, am decis că sunteți un pericol atât de mare pentru oamenii din Maine, trebuie să vă suspendăm imediat licența.” Au făcut asta pe 12 ianuarie 2022.”

Curtea cangurului
Nass nu a mai putut practica medicina de atunci. Înainte de prima audiere, consiliul medical de stat a încercat să o determine să pledeze și să-și predea permisul în mod voluntar. Ea a refuzat. Până atunci, ea lucra deja cu CHD, iar Robert F. Kennedy Jr., care a fondat CHD, s-a oferit să plătească pentru apărarea ei juridică.

Desigur, înainte de prima audiere, ei și-au dat seama că nu ar putea să-l ducă pe Nass în instanță pentru dezinformare. La urma urmei, Primul Amendament îi permite să spună orice vrea. Așa că, au renunțat la acuzațiile de dezinformare și au acuzat-o că a folosit medicamente fără etichetă – doar că și asta este perfect legal.

Deci, au renunțat la acuzație și au susținut în schimb că a vorbit de rău despre vaccinurile COVID. Dar nici asta nu a fost o strategie câștigătoare, pentru că, desigur, nu au vrut să apere loviturile în instanță.
„Așa că, practic, au trecut prin înregistrările mele și au încercat să găsească lucruri mici, de parcă înregistrările mele nu erau suficient de îngrijite. Făceam telemedicină și nu notasem semnele vitale pentru un pacient, lucruri de genul ăsta”, spune Nass.

„Așadar, în audierile care au avut loc până acum, am reușit să eliminăm toate aceste acuzații. Nu este nimic substanțial, nu mai este nimic pentru ei. De fapt, procurorul general nici măcar nu mi-a chestionat ultimul martor, care a fost Harvey Risch, profesor emerit și doctor la Yale, care a distrus mărturia medicului de urgență cu jumătate de normă.

Deci, acolo ne aflăm. Nu au un caz, așa că ceea ce vor să facă în schimb este să tragă de timp cat mai mult, ceea ce va face două lucruri care sunt bune pentru ei: unul, împiedicați-mă să pot spune că am câștigat cazul și să atrag atenția națională pentru asta, pentru că au reușit să mă pună la știrile naționale când mi-au luat permisul;

Nr. 2, ei vor să bage la cheltuieli mari asociati “Children’s Health Defense,” cu procurorii generali adjuncți care lucrează deja pentru statul care gestionează cazul.
Cineva acolo sus trage sforile și și-a dat seama cum să facă asta cât mai dureros posibil pentru mine și pentru CHD. Ei bine, vreau să-i asigur că nu este deloc dureros pentru că am avut până la 180.000 de oameni care urmăresc fiecare audiere în timp real.

CHD și Epoch Times le-au transmis în flux pe fiecare, așa că toată lumea a putut să vadă ce fel de curte de canguri este aceasta, iar statul Maine are deja un ochi negru. Deci hai să mergem înainte. Să le mai dăm niște ochi negri.”

Majoritatea medicilor sunt între ciocan si nicovala
Din păcate, amenințarea cu autorizația medicală a unui medic este o modalitate excepțional de eficientă de a asigura conformitatea și o constrângere efectivă de a respecta regulile, chiar dacă acestea sunt complet ilegale. Motivul pentru aceasta este o simplă economie. Majoritatea medicilor datorează sute de mii de dolari în împrumuturi pentru studenți și, cu excepția cazului în care sunt bogați independenti, nu își pot permite să aibe propriul lor cabinet privat.

Asta înseamnă că lucrează ca angajat pentru un spital sau o clinică mare, unde regulile sunt stabilite de administratorii spitalului. În plus, educația medicală este captată în întregime de Big Pharma în ultimii 100 de ani. Ca atare, studenților la medicină li se spală creierul din prima zi. În plus, aveți presiunea de la egal la egal.

„Suntem în mijlocul unui război”, spune Nass. „Este un război despre cine deține controlul asupra oamenilor, iar doctorii s-au întâmplat să fie o piesă de șah necesară pentru ei. Făcând asta mie și altora, statul a reușit să-i convingă pe majoritatea medicilor să-și țină gura, să continue și să se conformeze cu ceea ce își doresc.”

Într-adevăr, este nevoie de curaj și angajament enorm față de bunăstarea pacienților pentru a învinge un sistem care are toate aceste presiuni încorporate. După estimarea mea, poate doar 5% din cei 1 milion de medici din America au luat atitudine împotriva tiraniei COVID.

„Peste 75% dintre medici sunt angajați de altcineva și asta înseamnă că nu au un cuvânt de spus”, explică Nass. „Dacă sunt angajați de un spital, contoarele de fasole din spital au spus: „Uite, toți cei care intră primesc remdesivir, asta e, dacă sunt internați cu COVID.” Și nu pot riposta.
Au fost atât de mulți bani implicați încât oamenii care au încercat să riposteze și-au pierdut locul de muncă. Și asta a fost ceea ce spitalele și angajatorilor li s-a spus să facă de către guvern și așa-zișii eticieni precum Art Caplan. Dai afară oameni și apoi toți ceilalți sunt de acord. Deci asta sa întâmplat.

Celălalt lucru este ca nu te poți aștepta ca cineva să creadă ceva dacă salariul lui depinde de faptul că nu crede asta. Presiunea colegilor este uriașă, din mai multe motive. Unul este malpraxis. Dacă nu sunteți de acord cu toți ceilalți, sunteți răspunzător pentru malpraxis dacă pacientul dumneavoastră nu se descurcă bine.

Deci, dacă dau cuiva hidroxiclorochină pentru COVID și ajunge să moară, pot fi dati în judecată pentru malpraxis pentru că nu au respectat standardul de îngrijire. Dar dacă le-am dat remdesivir și ei mor, am respectat standardul de îngrijire și nu pot fi dat în judecată pentru asta.

Acestea sunt lucruri groaznice. Aceasta înseamnă că întreaga profesie a fost împinsă – prin aceste reguli și standarde – să facă lucruri greșite. Și toate acestea au fost probabil gândite, sau chiar planificate, cu mult timp în urmă, astfel încât să fie relativ ușor să controlezi toți medicii.”

PRELUAREA GLOBALĂ ESTE ÎN CURS DE DESFĂȘURARE
După cum a remarcat Nass, cei mai mulți dintre voi care sunteți atenți, veți fi observat că tot felul de lucruri nebunești se întâmplă acum deodată. Am fost mandatați să obținem „vaccinuri” accelerate care s-au dovedit a fi atât ineficiente, cât și extrem de periculoase și, deși proverbiala pisică a ieșit acum din geantă, guvernul încă încearcă să facă presiuni asupra oamenilor să ia rapeluri suplimentare.
U.S. Food and Drug Administration a autorizat producătorii de vaccinuri să realizeze o a treia versiune, bivalentă, a vaccinului ARNm, care urmează să fie lansată în toamnă în combinație cu vaccinurile antigripal.

„De ce ar fi asta, când toată lumea știe că, după câteva săptămâni, [injecțiile] te fac mai susceptibil de a face boala, precum și de a avea atacuri de cord, accident vascular cerebral, cheaguri de sânge etc. și moarte subită?” se întreabă Nass.

De asemenea, ne confruntăm cu lansarea unei monede digitale a băncii centrale (CBDC) și a unui pașaport digital internațional pentru vaccinuri. De asemenea, știm că guvernul SUA finanța Institutul de Virologie Wuhan (WIV) pentru a proiecta coronavirusuri mai letale. De ce au făcut asta? În ce scop?

De asemenea, am văzut schimbări uimitoare în sistemul nostru școlar. Ideologia transgender depășește acum orice altceva. Am observat o creștere rapidă a școlii online și scăderea standardelor educaționale la toate nivelurile, toate în timp ce folosirea pronumelui potrivit a devenit incredibil de importantă.
Am văzut, de asemenea, o schimbare radicală de la adevăratul ecologism în favoarea unei agende „verzi” care îi obligă pe cei săraci și pe clasa de mijloc să-și scadă nivelul de trai, în timp ce cei bogați profită.

Adevărul este că distrugerea mediului nostru și violarea țărilor subdezvoltate pentru resursele lor naturale a fost făcută de aceiași globalişti kosher care acum dau vina pe public pentru toate aceste probleme.
„Ceea ce se întâmplă acum este că „elitele” (cabala globală) au câștigat cumva controlul asupra unor elemente suficiente din cultura și sistemul nostru de educație, și cu siguranță mass-media și guvernul nostru, pentru a difuza aceste concepte culturale și a convinge oamenii de validitatea lor. ”, ne spune Nass.

„Elitele au decis – au capacitatea acum, prin supraveghere, prin controlul mass-mediei și controlul guvernelor – să preia o mare parte din lume. Cel mai simplu și mai legal mod prin care ei pot face asta, fără a fi nevoiți să lupte războaie, este să preia sănătatea publică și să implice restul lumii în sănătatea publică.
Deci sănătatea publică nu este doar între tine și medicul tău. Sănătatea publică implică acum animale sălbatice… Ei vor să controleze interacțiunile oamenilor și animalelor sălbatice.

Ei vor, de asemenea, să controleze ce se întâmplă cu animalele noastre… așa că, animalele au devenit parte din sănătate. Ecosistemele au devenit, de asemenea, parte din sănătate, la fel ca și orice altceva. Numele pentru aceasta este „One Health” – “ O singura sanatate”.
OMS, Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) – organizația mondială pentru sănătatea animală – și Programul de mediu al ONU, fac toate eforturile pentru ca aceste lucruri să facă parte din One Health și sănătatea publică.

Acest lucru nu este întâmplător. Este o schemă finanțată de Fundația Rockefeller în jurul anului 2009. Se presupune că multe agenții federale din SUA folosesc abordarea One Health. Aceasta înseamnă că problemele de sănătate trebuie rezolvate cu un întreg comitet de oameni, nu doar medici, nu doar medici veterinari, dar ai nevoie de ecologiști, fitopatologi, oameni de la animale, etc.

Toată lumea trebuie să lucreze împreună. Dar asta nu este suficient. Trebuie să arunci și poliția. De asemenea, trebuie să implicați guvernele și legislatorii și pe toți ceilalți în acest concept de One Health.”
După cum a menționat Nass, One Health este deja consacrată în legislația SUA în Actul de Autorizare a Apărării Naționale (NDAA), așa că nu există nicio îndoială că agențiile din SUA sunt toate pe aceeași cale ca OMS.

Cine face parte din Cabala Globală?
În interviu, Nass continuă să numească unele dintre organizațiile care fac parte din cabala globală care reface societatea pentru propriile lor scopuri. Jucătorii numiți includ organizația Rhodos, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală și Casa Chatham, care este echivalentul Consiliului pentru Relații Externe din Regatul Unit.

Toate aceste grupuri, și multe altele, sunt legate între ele. Fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger a cofondat Comisia Trilaterală și a fost un savant din clubul Rhodos și membru al Consiliului pentru Relații Externe.
Kissinger l-a ales pe Klaus Schwab pentru a crea Forumul Economic Mondial (WEF) în 1971 și de atunci lucrează împreună.

În 1993, WEF a fondat un program “Young Global Leaders”, Tinerii Conducatori Glaobali”, pentru a pregăti șefii de stat internaționali. Astăzi, Germania, Franța, Canada, Finlanda și alte țări sunt conduse de absolvenți ai acestui program.
„Nu este chiar o societate secretă, dar Klaus Schwab și grupul său au reușit să identifice oameni care ar fi de acord cu programul lor”, spune Nass. „Bănuiesc că aceștia sunt oameni care nu sunt cei mai inteligenți, dar cărora le lipsește imaginația și sunt foarte ascultători.

Prin urmare, ei au fost convinși că schimbările climatice sunt o urgență gravă și că trebuie să ia măsuri extraordinare pentru a face față acesteia – chiar dacă trebuie să reducă populația, chiar dacă trebuie să ne reducă nivelul de trai, chiar dacă ar trebui să impună orașe de 15 minute, să scapi de călătoriile aeriene și… să mănânci insecte.”

Cum este înființată OMS ca autoritate centrală
După cum a explicat Nass, de la începuturile sale în 1948, OMS a fost o organizație care a transferat bani din țările mai bogate în țările mai sărace pentru a le ajuta cu probleme de sănătate precum tuberculoza, SIDA și malaria.
În timpul pandemiei de COVID, OMS și diplomații din țările membre au decis că este necesar un tratat cuprinzător de pandemie.

Justificarea a fost că COVID a fost gestionat prost, prin urmare avem nevoie de un factor de decizie central.
„Desigur, ceea ce nu s-a spus niciodată este că lucrurile au fost gestionate atât de prost, deoarece majoritatea țărilor urmau sfatul OMS, ceea ce a fost absolut îngrozitor”, spune Nass.

Dacă acest tratat de pandemie trece, fie o epidemie regională, fie o pandemie globală ar autoriza OMS să intervină și să dicteze cum ar trebui abordată problema. Membrii OMS lucrează, de asemenea, la modificări ale Regulamentului Internațional de Sănătate (IHR), care ar elimina națiunile membre de suveranitatea lor de a lua decizii legate de sănătate.

Și, amintiți-vă că „sănătatea” este redefinită pentru a include toate aspectele vieții, sub paradigma One Health deja existentă. După cum explică Nass:
„Ceea ce s-a propus este ca fie un director general regional, fie directorul general al OMS să poată declara pur și simplu o urgență de sănătate publică de interes internațional sau potențialul pentru o urgență de sănătate publică de interes internațional.

Odată ce fac această declarație, toate aceste competențe vor reveni directorului general al OMS, dacă este pentru toate țările, sau dacă este regională, directorului general regional respectiv.
Acea persoană ar putea spune apoi: „OK, medicamentele din țara dumneavoastră trebuie să fie expediate în această altă țară”. Proprietatea intelectuală privind modul de fabricare a vaccinurilor trebuie să dispară. Să presupunem că Abbott are un vaccin pentru a combate orice ar fi acesta. Acum trebuie să dea rețeta Rwandei, astfel încât să poată face acel vaccin în propria lor țară și să-l folosească pentru propriii lor oameni.

Ei pot închide granițele. Directorii generali ai OMS ar putea, practic, să preia controlul asupra oricărui lucru. Dacă spun: „O, oamenii primesc asta de la animale”, pot opri contactul cu animalele, pot opri să mănânci pui sau orice altceva, pentru că One Health a preluat jurisdicția asupra ecosistemelor.

Întreaga planetă este constituita din ecosisteme și asta face parte din One Health. Animalele și plantele fac, de asemenea, parte din One Health. Deci, ei vă pot spune ce să mâncați, vă pot spune unde să mergeți și unde să nu mergeți. Ei te pot închide în casa ta. Îți pot pune măști, pot impune vaccinări – dacă aceste amendamente [IHR] și tratatul pandemic sunt adoptate.

Sunt încă în negociere. Versiunile finale nu sunt disponibile. Dar cu siguranță am criticat și analizat versiunile timpurii și vor fi votate în luna mai 2024 și ar putea intra în vigoare cu titlu provizoriu. Tratatul ar putea intra în vigoare aproape imediat”.

Cum aceste instrumente modifică autoritatea existentă a OMS
În multe privințe, se pare că OMS își exercita deja aceste puteri, sau cel puțin încerca, în timpul pandemiei de COVID. Așadar, cum își modifică aceste două instrumente – amendamentele RSI și tratatul privind pandemia – autoritatea existentă?

Nass explică:
„Există reglementări internaționale în domeniul sănătății și acestea există din cel puțin 1969. Deși OMS susține că o parte din RSI care există în acest moment sunt obligatorii, dar ele nu sunt obligatorii. Așadar, țările le-au urmat, dar nu a existat nicio cerință legală pentru a face acest lucru.
Reglementările internaționale în domeniul sănătății afirmau foarte clar că modul în care urmau să fie realizate a fost cu „deplin respect pentru libertatea demnității persoanelor și a drepturilor omului”.

În noua versiune care este în curs de negociere, au eliminat asta. Nu mai este nevoie să se respecte drepturile omului, demnitatea sau libertatea persoanelor.
Și, ei au spus în mod special că aceste noi reglementări vor fi obligatorii pentru țări, iar țările trebuie să aibă un punct focal care este necesar pentru a le îndeplini și a raporta către OMS cum au fost realizate.

Există noi prevederi suplimentare conform cărora țările trebuie să efectueze supravegherea populației lor. Ei vor să crezi că aceasta este supravegherea numai a bacteriilor sau supravegherea doar a rețelelor sociale, dar sunt ambele. Deci, OMS ar putea cere ca oamenii să fie tamponați în țara ta, indiferent dacă trec sau nu granița.

Să spunem că există un focar. Toți trebuie să se alinieze și să fie tamponați pentru a vedea dacă sunt infectați cu X. Și animalele trebuie să fie supravegheate, de asemenea, pentru că caută agenți patogeni care au potențialul de a deveni pandemii. Deci asta ar trebui să se întâmple.

Acum, există o problemă uriașă cu asta, și anume, poți găsi întotdeauna viruși care au potențialul de a deveni pandemii… Deci, dacă începi să îi supraveghezi, îi vei găsi, ceea ce înseamnă că asta ar permite directorul general al OMS să declare o urgență de sănătate publică oricând dorește.
Cealaltă supraveghere este că solicită țărilor să-și supravegheze rețelele sociale și mass-media mainstream și să cenzureze orice contravine mesajelor de sănătate publică ale OMS. Deci asta e mare. Acest lucru este imens.”

Este tirania globală o inevitabilitate?
Deși poate părea că nu există nicio modalitate de a deraia acest tren glonț proverbial, Nass rămâne optimistă. „Acesta este un viitor distopic care de fapt nu este bun pentru nimeni. Chiar și cei care o doresc vor descoperi că nici pentru ei nu este bine”, spune Nass.

Acum, cabala globală care încearcă să preia controlul are acces la capital practic nelimitat. Dar ei folosesc și banii noștri din taxele ce le platim. După cum a menționat Nass, guvernul SUA a cheltuit aproximativ 5 trilioane de dolari pentru răspunsul la pandemie.
„Aceștia sunt banii noștri, nu ai lor”, spune ea, „și o mulțime din acești bani, cel mai probabil, s-au dus la mituirea mediei”.
Spitalele au fost, de asemenea, plătite pentru a merge împreună cu narațiunea, la fel ca celebrități, biserici, grupuri medicale și alte organizații sociale.

„Acești oameni foarte bogați nu vor să-și cheltuiască banii pentru a prelua lumea. Vor să ne cheltuiască banii nostri sau să ne bage in datorii. Dar sunt aceste cheltuieli justificate și legale?
Dacă obținem guverne de oameni care răspund la viața normală, putem investiga unde s-au dus acești bani. Ce fac acești funcționari publici? Îi putem judeca și, probabil, putem chiar să recuperăm o mulțime din acești bani.

Acum, pentru a face asta ar putea fi nevoie de niște legi noi, dar dacă am avea oameni cu adevărat buni în funcție – cum ar fi Bobby Kennedy – am putea crea legile, foarte repede, care ne vor permite să verifican in justitie oficiali guvernamentali și alții, șefi de mass-media, etc., dacă fac lucruri care sunt împotriva legii.”

De ce avem nevoie de noi legi
Motivul pentru care avem nevoie de noi legi este că legile actuale oferă imunitate multor actori răi, inclusiv Rezervei Federală, Bancii Reglementărilor Internaționale, tuturor celor care lucrează pentru OMS și ONU și angajații guvernului federal, precum și multor organizații private.

Vaccinurile și producătorii acestora sunt, de asemenea, despăgubiți. Trebuie să adoptăm noi legi care să elimine toate aceste despăgubiri, astfel încât să le putem duce retroactiv în instanță pentru infracțiunile pe care le-au comis.
„Toată chestia asta contravine principiilor Constituției, principiilor dreptului natural. Acesta este un coșmar distopic care a fost înțeles deja de niște oameni foarte inteligenți din relațiile publice și din grupurile de consultanță.

Știm că guvernul francez a plătit ceva de genul 1 miliard sau 2 miliarde de euro lui McKinsey pentru a ajuta la gestionarea răspunsului la pandemie.
Așa că putem identifica organizațiile care au adus aceste lucruri asupra noastră și să mergem după ele. De asemenea, trebuie să le spunem membrilor noștri ai Congresului, parlamentarilor și legislatorilor noștri că nu vrem această distopie.

Guvernul nu ne dă drepturi. Avem drepturi. Oferim autoritate guvernului. Guvernul nu are autoritate și ne deține in fapt. Desi noi deținem de drept guvernul.
Am fost făcuți să credem că este invers, dar nu este.
Și putem repara toate astea există deja aproximativ 50 de membri ai Congresului care s-au semnat ca co-sponsori la HR79 [Legea de retragere a OMS1]. Trebuie să ieșim din aceste organizații internaționale.

Dar uite, ei sunt câteva mii. Noi suntem 8 miliarde. Acesta este ca un milion la unu. Îi putem învinge. Nu trebuie să fim de acord cu nimic. Dacă toată lumea spune nu, dacă poliția nu se implică, dacă armata nu se implică, nu se va întâmpla. Deci oamenii trebuie doar să realizeze ce se întâmplă.”

Poarta spre Libertate
În acest scop, Nass lucrează cu o nouă organizație numită “Door to Freedom”- “Usa spre Libertate”.
Site-ul lor, care va fi lansat în curând, va conține toate documentele relevante ale OMS și ONU, critici la adresa acelor documente și explicații lungi și scurte despre ceea ce se întâmplă.

Va fi un ghișeu unic unde toată lumea poate afla care este planul și ce putem face pentru a-i opri. Door to Freedom speră, de asemenea, să alinieze organizațiile de libertate din întreaga lume pentru a acționa în comun pentru a răspândi cuvântul pe scară largă.
Personal, sunt sceptic cu privire la probabilitatea de a câștiga această bătălie prin eforturi legislative, deoarece această cabală a lucrat la acest plan de zeci de ani, dacă nu de secole.

Poate că cineva ca Robert F. Kennedy Jr. ar putea face asta, dar va fi nevoie de un mic miracol pentru a-l aduce și pe el în funcție.
Ceea ce sper este că rezistența publică va bloca încercările de implementare. Deci, cheia, cred, este să educi oamenii.

De acum înainte, majoritatea alegerilor pe care le faceți de zi cu zi vor duce lumea fie mai aproape de libertate, fie mai aproape de sclavie, așa că este esențial să înțelegem unde suntem, unde intenționează să ne ducă cabala și cum intenționează să ajungă. noi acolo.
Astfel, puteți lua decizii și intreprinde acțiuni care ne vor muta în direcția opusă. “Door to Freedom” – “Usa spre LIbertate” vă va putea ajuta să înțelegeți toate acestea, așa că vă rugăm să marcați acest website: https://doortofreedom.org și să reveniți în mod regulat.

Traducerea: CD