caroline gunderode
173 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

STIMATE DOMNULE PROFESOR, POATE AFISEATI, CA SA STIE LUMEA CE VINE PESTE NOI DAR NU PESTE PUTIN !

Subject: extrem de important : Rusia a efectuat teste tehnice pentru a se deconecta de la Internet https://lacrunadellago.net/2021/07/27/la-russia-anticipa-la-mossa-di-davos-pronta-una-rete-internet-sovrana/

La Cruna dell’Ago

di Cesare Sacchetti
-traducere mecanica.

https://lacrunadellago.net/2021/07/27/la-russia-anticipa-la-mossa-di-davos-pronta-una-rete-internet-sovrana/
Ochiul acului

de Cesare Sacchetti

ACASĂ

CINE SUNT

SOCIAL

CONTACTE

SUSTINE-MA

ENGLEZĂ

Resetare excelentă
Rusia anticipează mișcarea de la Davos: o rețea de internet suverană este pregătită
27 iulie 2021 Cesare Sacchetti 0 comentarii
76
14
1
1
7
69

de Cesare Sacchetti

Rusia a efectuat teste tehnice pentru a se deconecta de la Internet. Știrea a fost raportată de site-ul rus RBC conform căreia testele în cauză ar fi avut succes.

La acest tip de repetiție generală pentru a separa Rusia de rețea a participat Rostelecom, principala companie de telefonie de stat împreună cu alți patru operatori de telefonie mobilă.

Istoria Rusiei cu Internetul a intrat în criză mai ales după 2014, când statul profund al Washingtonului împreună cu ONG-urile finanțate de speculatorul financiar, George Soros, au dat naștere la infamul „Euromaidan”, lovitura de stat care l-a forțat pe președintele de atunci Ianukovici să părăsească țara.

De atunci, Kremlinul a căutat în permanență modalități de a se separa de web și de a construi un fel de „Internet suveran”.

Cu toate acestea, în acest sens, este interesant de menționat momentul testelor rusești care au fost efectuate în perioada 15 iunie – 15 iulie.

Acest lucru ar putea dezvălui strategia precisă a Rusiei de a se face complet imună de consecințele viitoarelor atacuri cibernetice.

Subiectul a redevenit extrem de actual, din moment ce forumul Davos, unul dintre cluburile de referință ale elitelor globaliste, a început să dea alarma cu privire la presupusul risc de hacking.

De fapt, Davos a lansat Cyber ​​Polygo n pe 9 iulie , un fel de simulare a atacurilor cibernetice efectuate la scară globală.

Exercițiile efectuate la aceste niveluri sunt adesea preludiul scenariilor de criză artificială create de instituțiile globaliste în sine pentru a atinge un obiectiv prestabilit.

În jargonul serviciilor secrete, aceste operațiuni sunt cunoscute și sub denumirea de „steaguri false”, ceea ce înseamnă literalmente „steag fals”.

Ideea de referință este de a destabiliza scenariul actual pentru a atinge un obiectiv specific.

Cel mai cunoscut și mai recent exercițiu în acest sens este infamul „Eveniment 201” finanțat de Bill Gates în octombrie 2019, care „întâmplător” a prezis apariția unei „pandemii” trei luni mai târziu.

Acum trebuie luat în considerare un fapt destul de important despre falsa pandemie pe care colonelul rus Kvachov l-a definit în mod strălucit drept „operațiunea teroristă coronavirus”.

Scopul inițial și principal al acestei operațiuni a fost de a produce o societate globală autoritară care să ducă la îndeplinirea definitivă a guvernului mondial, scopul instituției globaliste internaționale.

Din nou în ceea ce privește „prognozele” privind urgența artificială pandemică, există o publicație oficială care datează din 2010 publicată de Rockefeller , una dintre cele mai puternice familii din elitele internaționale, numită „Operațiunea Lockstep”, care descrie perfect toate acestea. sa întâmplat în ultimul an și jumătate.

Unul dintre momentele cruciale pentru atingerea obiectivului final al guvernului mondial este de a produce o criză economică atât de devastatoare și radicală încât să favorizeze apariția legii marțiale.

Acest scenariu este abordat în documentul Rockefeller și mai multe alunițe prezente în guvernele lumii au dezvăluit spre sfârșitul anului 2020 că prăbușirea economiei globale prin închideri în masă și închideri a fost unul dintre principalele scopuri ale operației coronavirus.

În special, informatorii prezenți în politica canadiană și guvernul francez au dezvăluit că această destabilizare a fost ceea ce doreau să ajungă eșaloanele superioare ale globalismului la Marea Resetare și societatea dezindustrializată și depopulată prevăzută în agenda Națiunilor Unite 2030.

Cu toate acestea, operațiunea teroristă coronavirus nu a produs rezultatele dorite. Marea Resetare așteptată nu s-a întâmplat. Acesta este motivul pentru care puterile financiare internaționale au căutat un alt mare eveniment catalitic pentru a ajunge la Marea Resetare.

Poligonul cibernetic pare să aibă aceste caracteristici, deoarece prezice exact o paralizie a lanțului global de aprovizionare cu alimente prin atacuri cibernetice masive.

Totul este acum conectat la rețea și, dacă rețeaua este destabilizată sau sabotată, sistemul bancar și distribuția alimentelor din supermarketuri sunt în criză.

Practic, ar avea loc un scenariu destul de similar cu cel descris în filmul „Die Hard 4”, în care o hacking la nivel național trimite toate activitățile zilnice obișnuite într-o stare de paralizie completă.

Totul devine imposibil, de la traficul rutier sabotat de semafoare nebune controlate de la distanță de hackeri, până la oprirea de la distanță a rețelei de electricitate.

Cu toate acestea, calendarul Cyber ​​Polygon a fost impresionant. La câteva săptămâni după încheierea acestui tutorial, au început să se producă atacuri cibernetice care au dus la blocarea a mii de site-uri, inclusiv a celor de la Amazon și UPS.

Prin urmare, aceasta pare a fi următoarea mișcare a lui Davos de a realiza o destabilizare globală fără precedent și de a stabili o tiranie mondială bazată pe utilizarea unei represiuni complete împotriva oponenților săi.

Prin urmare, Rusia pare să fi ghicit deja mișcările clubului globalist și se pregătește să se deconecteze de la sistem și să devină complet independentă de următorul steag fals cibernetic.

Davos se grăbește pentru că știe că timpul i se scurge. Rusia nu numai că rămâne în opoziție puternică față de planul Noii Ordini Mondiale, dar și Statele Unite nu se află în acest moment, deoarece așa-numita administrație Biden pare să fie comandată de militari în așteptarea încheierii fraudei electorale din 2020 evaluări.

Toamna se apropie și globalismul este pe cale să lanseze ceea ce pare a fi un asalt final și disperat.

Acest blog este susținut de donații de la cititori. Dacă doriți să ajutați și informații gratuite, faceți clic mai jos.