Actualizare: Scrisoare personală a EJP către președintele Donald Trump despre conspirația iezuitului împotriva Americii (eliminată din Scribe D!)
Acum 2 ani Eric Jon Phelps

Hristos-the-King-sculptată Fildeș Cardinalul-Egan-McCain-Obama-Al-Smith-Cina-2008-2-300×22512 februarie 2018

Stimate președinte Trump,

Salutări în numele Domnului Înviat Iisus Hristos , Fiul lui Dumnezeu, foarte Dumnezeu și foarte Om, Mântuitor al lumii și Regele Ierusalimului încă pentru a veni din nou (Zaharia 14: 16-21; Cefania 3: 14-17; Mică 4: 1-4; Isaia 2: 1-5).

Această scrisoare este atât un avertisment personal, cât și un îndemn în timp ce se află în mijlocul provocărilor dvs. actuale. Eu sunt Eric Jon: Phelps, autorul Asasinilor Vaticanului: „Rănit în casa prietenilor mei ”, (2007). După ce a studiat Societatea lui Isus(Ordinul iezuit) de mai bine de treizeci de ani, cunosc „trecutul” criminal și diabolic al „Companiei”, designul său actual împotriva Statelor Unite ale Americii – ultimul bastion al măreției și glorioasei reforme protestante anglo-saxone albe a Domnului, care a născut civilizația occidentală. Viitorul design al Ordinului include crearea papei finale a Romei pentru a fi monarhul universal al lumii, a fi ucis cu o sabie, ridicarea din morți pentru a fi Anticrist sau Omul / Fiara, apoi pentru a guverna lumea ca prevestit de Hristos însuși. (Matei 24: 15-22; Apocalipsa 13: 3-18; 17: 8-18). Melchoir Cano , un important preot dominican romano-catolic din secolul al XVI-lea, a declarat iezuiții drept „înaintașii Anticristului”.

În ceea ce privește America, următorul este planul generalului iezuit Arturo Sosa, denumit de italieni drept „ Papa negru ”.

Inundați națiunea cu invadatori hispanici romano-catolici extratereștri (numiți înșelător „imigranți”) susținuți de partidul democrat socialist-comunist („secular progresist”) al Ordinului. Aceasta este o parte a complotului pentru a transforma America într-o națiune rasială a culorilor, în același timp „ făcând americanii dominant catolici ”, o frază folosită de înalții înalți de gradul IV de la Columb. Acest design al cavalerilor „făcând America dominantă catolică” este expus pe deplin de Jeremiah Crowley în romanismul său : A Amena to the Nation (1912).

Inundați națiunea cu musulmani arabi din Orientul Mijlociu (Siria, Egipt, etc.), precum și cu musulmani negri din Africa (Niger, Somalia, etc.), schimbând în continuare „demografia” în paganizarea, decristianizarea și africanizarea Americii .
Loyola-si-iezuit-Teologii

Incitați pe negrii și musulmanii anti-albi, „aripa stângă” împotriva tuturor albilor americani în general (indiferent de crezul lor religios) care intenționează să conducă spre disperare și apoi să-i unească pe acești albi prin incitarea unei rase negre pe alb / război civil în cadrul cele mai mari orașe ale națiunii. Populațiile negre au fost construite prin politici social-comuniste în ultimii șaizeci de ani, compoziția lor totală fiind de cel puțin 25-30 la sută din populația națională. Ordinul are destui negri pentru a promova un război de rasă.

Încântați agitația anti-albă pentru a justifica obiectivul ordinului de a impune legea marțială absolutistă, posibilă „în lege”, prin „ Legea ajutorului bancar de urgență ” din 9 martie 1933 și Proclamația 2040 a președintelui Roosevelt promulgată târziu seara chiar în aceeași zi.

Agitați o agitație pro-neagră și pro-musulmană, condusă de anumiți cavaleri din Malta, în special George Soros , un cavaler rasial ebraic / evreu / israelit și papal din Malta (la fel ca Henry Kissinger), care a finanțat presupusa „alegere” a președintelui Obama , „Antifa” anarhic și „Black Lives Matter” contează.

Construirea și finanțarea unei armate „stânga” masive, pro-socialiste-comuniste, supravegheate de Consiliul pentru relații externe supravegheat de Arhiepiscopul orașului New York, în prezent, cardinalul Timotei Dolan . Această armată controlează „presa” (Fake News CNN / MSNBC / ABC / CBS etc.) și „Hollywood”. Acest presupus front „de stânga” trebuie să fie vizibil condus de notorii sioniști masonici evrei muncii (senatorul Charles Schumer, etc.), în mod secret loial papei Romei, trădându-și astfel propriii frați rasiali în mâinile fasciștilor în ascensiune alba care conduc a fost denumit „Noul Drept” legat de Consiliul pentru Politica Națională și scandând „ evreii nu ne vor înlocui.“ Această impunere calculată a fascismului alb „Noua Dreaptă” în Occident a fost prezisă de bărbați precum Martin Lee, autorul romano-catolic al The Beast Reawakens (1997). Nu uitați, atât „stânga”, cât și „dreapta” lucrează împreună sub rezerva manipulării iezuiților prin anumite societăți secrete (francmasoni de nivel înalt, craniu și oase, Opus Dei, etc.)!

Detonarea armelor nucleare „valize” în cel puțin zece orașe americane, prevestite de generalii militari McInerney și Vallely în Endgame (2001).

Declarația legii marțiale și mutarea capitalei națiunii în Denver, Colorado (deservită de aeroportul ocult Denver!), Predată de John Roy Carlson, pagina 360, în „ Cover Cover” (1942). Departamentul de securitate „Romeland” al ordinului iezuitcondus de șeful de personal al Casei Albe, care conduce Biroul Executiv al președintelui fondat de FDR în 1939, își va deschide apoi șapte sute de sute de tabere de concentrare „FEMA”, acum în vigoare în toate Statele Unite. Întrecerile vor include zeci de milioane de negri, musulmani, comuniști, hispanici extratereștri, homosexuali, credincioși ai Bibliei, creștini fundamentali și, în final, evrei / evrei / israeliți. După cum puteți ști, iezuiții intenționează să ucidă fiecare evreu din America de Nord, ca ordinul astfel intenționat în Europa și Rusia de Vest, atunci când a eliminat „ Paleul așezării ” folosind atât coadjutorii iezuiți Adolf Hitler, cât și Joseph Stalin ajutat de Churchill și FDR (1933) -1945). Astfel, „Project Paperclip”, supravegheat de Francis Cardinal Spellman – „ The American Pope” a adus zeci de mii de ex-naziști după cel de -al treilea Reich al Papei Pius al XII-lea pentru a- i omul comunităților de informații ale Imperiului American.

Incitând la un război de două fronturi de nedorit, mai întâi în Orientul Mijlociu (2001) și apoi în Orientul îndepărtat (începând cu Coreea de Nord). Această bătaie de sânge va include sacrificiul celor mai mari soldați și pușcași marini ai Americii, înfrângerea Marinei noastre și invazia ulterioară chino-sovietică-musulmană din America de Nord. În prezent, milioane de ruși, chinezi și musulmani din „a cincea coloană” au intenționat să asigure succesul viitoarei invazii a Coastei de Vest și a frontierei protestatare / baptiste apostate din sud.

10. Distrugerea moscheilor din Muntele Templului și „ Biserica Sfântului Mormânt ” din Ierusalim în timpul celui de-al treilea război mondial. Aceasta va inflama întreaga lume musulmană sunnită (condusă în secret de francmasoni fideli papei Romei) pentru a solicita o jihad împotriva Americii – „ Marele Satana ”. De ce? Pentru că America trebuie învinovățită nu numai pentru decimarea moscheilor din Ierusalim (făcând posibilă construirea celui de-al treilea templu ebraic așa cum a fost trasat de Roma de peste șase secole), ci pentru distrugerea moscheilor din Mecca și Medina. După cum mi-a spus odată un șofer de taxi iordanian: „Dacă armata Statelor Unite va distruge acele moschei, toți musulmanii se vor uni pentru a ucide fiecare american de pe pământ.”

Loyola-si-iezuit-Teologii

Papalitatea iezuită condusă de Satana
Papalitatea iezuită condusă de Satana
Dragă președinte, rezumând, aceasta este Marea Conspirație a Ordinului împotriva noastră.

Totuși, așa cum a fost regina Esther , cred că ați fost crescută „pentru un timp ca acesta”.

Președintele Ronald Reagan cu președintele Casei Romano-Catolice, Cavalerul lui Columb Thomas „Sfat” O’Neill și președintele Colegiului Boston, preotul iezuit J. Donald Monan
Președintele Ronald Reagan cu președintele Casei Romano-Catolice, Cavalerul lui Columb Thomas „Sfatul” O’Neill și președintele Colegiului Boston, preotul iezuit J. Donald Monan
Vă cred că, cu binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl prin Fiul Său, Domnul Înviat Iisus Hristos , puteți frustra planurile iezuiților – dacă doriți! Dacă aș fi fost tu, cu puterea ta de comandant șef al guvernului tău militar temporar în timpul actualei situații de urgență / stat de război bancar național din America începând cu 9 martie 1933, se va face următoarele:

Numirea lui Greg Jarrett (găzduit de mai multe ori la „New Right” Roman Catholic Fox News) în funcția de procuror general. Solicită demisia lui Jeff Sessions și ordonează procurorului general Jarrett să înceapă urmărirea penală a lui Barack („Barry Davis”) Obama, Bill Clinton și Hillary Clinton pentru Înalta Trădare și Conspirație. Odată dovedită, apoi urmărește această trădare către Iezuitul Universității Loyola (Chicago), Boston College (Boston), Universitatea Fordham (Bronx, NY) și Universitatea Georgetown (Washington, DC). Cât despre „Hellcat” Hillary, managerul ei a fost Kristine Marcy, care la rândul său este supravegheată de fostul provincian iezuit din California, Thomas J. Smolich- unul dintre cei mai puternici iezi din țară de la Universitatea Georgetown! (Smolich este fratele iezuit al guvernatorului coadjutor al iezuitului Jerry Brown, căutând să dezarmeze total californienii în pregătirea invaziei chineze de pe coasta de vest!)

Comandați o anchetă a anumitor democrați socialiști și comunisti, clandestini, cunoscuți drept „RINO” („Republicani doar în nume”). Aceasta ar include catolicul roman Paul Ryan, romano-catolicul John McCain, cavalerul romano-catolic din Malta / judecătorul șef John Roberts și alți mincinoși republicani notorii legați de ordinul iezuit.

Expulzați Societatea lui Isus din America în timp ce consolidați frontierele noastre – cu un zid mare – pentru a menține agenții Companiei, invadatorii civili străini și armatele străine! Aceasta va necesita o purjare completă a tuturor agențiilor de informații, inclusiv DHS, FBI, CIA și NSA.

Dar Știți asta!

Loyola-si-iezuit-Teologii

AMDG: Acronim latin al iezuitului; „Pentru Marea Slavă a lui Dumnezeu” – zeul care stă pe scaunul Sf. Petru!
AMDG: Acronim latin al iezuitului; „Pentru Marea Slavă a lui Dumnezeu” – zeul care stă pe scaunul Sf. Petru!
Când acoperiți Societatea lui Isus cu rușine și dizgrație internațională alungând-o din țara noastră sacră, „Părintele General” Sosa va da comanda Asistentului său american din Roma, sub controlul celor zece provinciali ai săi americani, pentru a comanda uciderea / „Extirparea de pe fața pământului.” Acesta este modul operandi al „Ordinului noilor templieri” / „Cavalerilor Maicii Domnului” în conformitate cu „Teologiile morale” iezuite ale lui Francisco Suarez și Luis Molina. Veți fi considerat un „ uzurpator ” pentru că nu ați menținut puterea temporală a papei și, prin urmare, demnă de moarte. Iezuiti ai sângerosului „ Juramant al celui de-al patrulea jurământ”Vor concura pentru a îndeplini comanda stăpânului lor. Liderii trecutului care au căzut pe mâna asasinilor Vaticanului, dirijați de iezuiti, includ:

Minunatul salvator al Reformei Angliei, Oliver Cromwell ;
Regele francez Henric al IV-lea, regele Ludovic al XVI-lea și prim-ministrul Leon Gambetta;
Țarul Rusiei Petru cel Mare; Țarul Alexandru I și Țarul Alexandru al II-lea;
Regele Italiei, Victor Emmanuel II și regele Umberto;
Președintele Mexicului, Benito Juarez;
Paisprezece președinți americani, printre care președintele Zachery Taylor, președintele Abraham Lincoln, președintele James Garfield, președintele William McKinley, președintele Warren G. Harding, președintele Franklin D. Roosevelt și primul nostru director executiv romano-catolic, președintele John F. Kennedy , de memorie recentă.

Cartoon-Iezuiții-Exmatriculat-de-France-1880-253×300În cele din urmă, în amintirea marelui Leon Gambetta care i-a alungat pe iezuiți din Franța în 1881, îți ofer serviciile mele și se va face rugăciune serioasă pentru tine zilnic. Pot fi contactat la adresa și numerele de telefon de mai jos.

Cu sinceritate,

Eric Jon: Phelps

Înainte de 9 martie 1933,

Cetățean național american privat

203 South Fort Zellers Rd.

Newmanstown, Pennsylvania

Cod poștal cu excepția [ 17073 ]

Birou: 610-589-5300

Biserica: 610-340-0734