Bună seara, domnule profesor,

1) Stan Petrescu, al cărui text mi l-ați trimis, a fost cadru didactic în colectivul condus de mine, alături de mulți alți generali din sistemul de Apărare, Siguranță Națională și Ordine Publică, de la Universitatea „Lucian Blaga”, unde am înființat prima specializare de „Relații  Internaționale” din România (2002) și prima specializare civilă de „Studii de Securitate” din România. Aici au predat, printre alții generalii Sergiu Medar, George Cristian Maior, Eugen Bădălan, Ilie Botoș, Anghel Andreescu, Olimpiodor Antonescu, Florin Sandu, Cristian Troncotă, Gheorghe Popa, Nicolae Uscoi, Boris Popescu, Lucian Culda, Adrian Pârlog, Costică Voicu, Neculai Stoina, Nicolae Șuteu. Am numit doar generali, dacă n-oi fi uitat pe cineva, din fugă. Am avut cinci programe restricționate pentru civili. Școlarizam 800 de masteranzi pe an, dintre care 600 ofițeri de toate armele, în cadrul a 10 masterate diferite acreditate. Stan Petrescu este un om foarte bine pregătit în domeniul studiilor de securitate. „Sistemului” nu i-a plăcut faptul că în facultatea condusă de mine nu se spălau creierele, studenții nu aflau nici că bunicii și străbunicii lor au fost niște criminali și au făcut un holocaust mare, mare (!!) și nici că regimul colonial euro-atlantic este întruchiparea superiorității, ci aflau adevăruri spuse cât mai curat, cu bune și cu rele, așa cum este istoria și viața, în general. Din această cauză, cum nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, facultatea mea a fost restrânsă la nivelul unui departament și multe programe masterale au fost desființate. Eu am avut mari probleme, pe care le-am trecut cu bine, dar cu consum nervos. După ce am câștigat confruntarea în fața magistraților cu Muzeul Memorial al Holocaustului și cu Federația Comunităților Evreiești din România, au folosit cele mai josnice murdării împotriva mea, implicându-l și pe fostul primar „penal” Johannis, ca să mă exprim cum îi place lui. Dar cum și eu mă mai pricep la informații, cât decât, am aflat cum a pus la cale acțiuni împotriva mea cu Aurel Vainer și cu vice-ambasadorul Israelului la București (în 2009 și 2010). Ca mulțumire, Johannis a fost decorat de evrei în Sinagoga din Sibiu, în prezența mogulilor sibieni, cei de proastă reputație.

2) Am avut o lansare a cărții la Craiova (cu mult interes), urmează la Sibiu (27 iunie) și la Baia Mare (29 iunie). Vom avea și la București. Cartea se vinde deja la Librăria Mihai Eminescu de pe B-dul Elisabeta. Suntem destul de ocupați și eu și dl. Troncotă, dar vom avea și alte prezentări, antamate deja.

3) Am scris această carte („Prăbușirea mitului Securității. Adevăruri ascunse despre generalul Iulian Vlad și Securitatea regimului comunist din România”), ca și celelalte cărți despre decembrie 1989, cu cele mai sincere și curate gânduri de promovare a adevărului, fără nici un interes de nici un fel. Aceeași afirmație o face și despre colegul meu Cristian Troncotă, cu care am scris cartea. Un alt domn, pe care îl cunoașteți și dumneavoastră spunea că eu îi urăsc pe securiști pentru că am fost ofițer acoperit la UM 0632, unitatea autonomă de CI care a supravegheat fostul DSS. Acuma, nu pot spune că am fost turnător la Securitate, că m-au căutat prin toate ungherele și nu figurez prin nici o arhivă, așa că rămâne să spună că sunt spion rus. Ce spune Rogojan, că aș fi agent al Moscovei, este o prostie. Respect Rusia și politica ei rusească de astăzi, diferită total de cea cominternistă, care era una evreiască (nu rusească!), dar nu sunt agent de acest fel. Securiștii fundamentaliști din aripa trădătoare a fostei Securități au fost deconspirați în acțiunea lor de racordare la agresiunea serviciilor secrete străine care au atacat România în decembrie 1989. Apoi au jefuit-o. 330 de directori de credit, toți ofițeri de securitate, au plimbat prin conturi străine și românești peste 30 de miliarde de euro, ca să nu știe Ceaușescu de ei, să nu-i vină idei să le dea de mâncare și bunuri de larg consum, care lipseau datorită crizei indusă cu scopul de a-i putea răscula pe români. Cedând puterea grupului de agenți străini Iliescu&Co, pe care gen. Vlad i-a ocrotit și pregătit, securiștii nu le-au dat și banii, care au fost furați și li s-au șters urmele. Ca urmare, au apărut marii miliardari, toți ofițeri sau agenți ai fostei Securități, din aripa trădătoare. Desigur, la această aripă nu au fost racordați miile de ofițeri de securitate care au muncit pentru țară, pentru a proteja acumulările și care nu știau că deasupra lor, undeva sus, generalul Vlad și o serie de colaboratori apropiați ai lui își dăduseră mâna cu agresorii externi și cu trădătorii din Armată și Partidul Comunist și livrau România pe tavă unor minoritari jegoși care ne-au dat străinilor pentru a ne transforma în colonie. Cum să nu fie supărați pe mine? Dar nu toți sunt supărați! Sunt mulți ofițeri de bună credință care vin tot mai mult înspre noi și ne deschid alte pârtii de cercetare despre trădarea fostei Securități.

 4) Am donat cărțile dumneavoastră la biblioteci și o voi face în continuare în orașele unde mergem cu cartea noastră și peste tot vom face și donații.

      Vă doresc sănătate și toate cele bune,