CDN
0 aprobate

carpathia_rex@yahoo.com
95.76.1.104
Templul satanic din SUA a anunţat că „avorturile satanice sunt protejate de legile privind libertatea religioasă”. Mai precis, dacă cineva pretinde că face un avort ca parte a unui ritual religios, legea nu-l poate restricționa, susține Templul Satanic.
Este practic o rechemare a neomarxiştilor, neoprogresiştilor, leftiştilor şi „liberalilor” în rândurile bisericii satanismului, care i-a şi creat.
Presa americană a relatat faptul că organizația „Templul satanic” colaborează cu Planned Parenthood, cea mai mare rețea de clinici de avorturi din lume. Pe lângă cei care-l venerează pe satana, în rândul celor care deplâng hotărârea Curții Supreme a SUA se înscriu și bogații planetei, precum George Soros, Bill Gates sau Warren Buffet, adepţi ai „dictaturii ştiinţifice“, al cărei program l-au lansat deja, odată cu „pandemia de Covid“, din 2020.
v. şi https://r3media.ro/cine-se-aseamana-se-aduna-templul-satanic-din-sua-anunta-ca-va-fi-varf-de-lance-in-lupta-pentru-liberalizarea-totala-a-avortului-alaturi-de-bill-gates-soros-si-warren-buffet/