Nu cumva „„vaccinul” Covid este doar cel mai recent și mai ambițios episod al crimei ritualice evreiești”?
27 noiembrie 2021|Doctrină naţionalistă, Textele altora
CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

SACRIFICIUL ÎN MASĂ AL COPIILOR ÎN PLINA VEDERE
de Linh Dinh

Mai mulți comentatori online au subliniat că Covidul scris învers devine דיבוק în ebraică, adică dybbuk, un spirit rău intenționat care posedă, POSEDAT.
Folosind Google Translate, am constatat că a dat: דיבוק, dar acum, Google a schimbat cu דיבוק așa că se traduce doar ca „obsedat.” Foarte drăguț. Exorcizat, dybbuk este doar o pasiune excesivă, vezi tu, ca o dragoste pentru ciocolată. Chiar și coincidențele verbale trebuie igienizate, ca nu cumva oamenii să intre la idei.

Departe de a fi posedat de Covid, cu lockdown-urile sale, pașaportul “drept la viață” și cheagurile, ești obsedat acum de a fi în siguranță, dar asta nu e tot, astfel încât și copiii tăi să fie injectați cu proteine spike și celule fetale, pentru a le distruge sistemul imunitar și a le distruge fertilitatea viitoare, dacă nu chiar să-i omoare.

În acest război Covid, și este cu siguranță un război, împotriva noastră, a tuturor, propaganda este masivă și constantă, cu orice indoiala a ei catalogata imediat ca o „teorie a conspirației”. Nu avem voie să-i provocăm pe cei care conspiră împotriva noastră.
Steve Kirsch întreabă: „Cum vor explica toți nou-născuții cu probleme cardiace?” Mamele au fost injectate cu proteine spike, “dar nu există nici o corelație, suntem siguri”, spune directorul CDC, evreica Rochelle Walensky care insistă că “proteina spike nu este doar sigură pentru femeile însărcinate, ci mai ales utilă.”

Având în vedere că adulții mor deja cu sutele de mii de la „vaccinurile” Covid, chiar și sportivii de varf cad morți pe teren, de ce aceste injectii letale care nu se mai termină odata, se extind si la copii?!
Investigând 13 cazuri de copii care au murit după ce au fost vaccinați, Kirsch subliniază: „Analiza mea a înregistrărilor VAERS a arătat că 5 din cei 13 au murit în urma unui stop cardiac. Asta nu e normal pentru copii. Într-o perioadă recentă de 5 ani (2015-2019), au existat zero decese care au înregistrat stop cardiac în această grupă de vârstă (așa cum v-ați putea aștepta). Zero decese în 5 ani! Deci, cele 5 decese sunt atât în exces, cât și suspecte și de crima. Dar nu în conformitate cu CDC.”

În 2019, în Peru au fost descoperite schelete a 227 de victime sacrificiale, cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani. Cu un an mai devreme, alte 200 de schelete pentru copii fuseseră descoperite în alte două locuri peruane. Toți au fost uciși în urmă cu aproximativ 550 de ani.
Exemple de sacrificiu pentru copii pot fi găsite mult mai aproape de casă.

Cine nu este edificat, dacă nu fermecat, de povestea lui Ieftha și a fiicei sale?
Războinic împotriva amoniților, Iefta l-a chemat pe Domnul pentru ajutor, cu un jurământ că se va jertfi ca jertfă arsă orice îi iese pe ușă la întoarcerea sa victorioasă acasa.
Este cu siguranță un angajament cel putin bizar, dat Yahveh l-a acceptat.
S-a dovedit a fi singurul lui copil, o fiică sa-I iasa in intampinare.
Când tatăl ei i-a spus că trebuie să o ucidă, să-și țină promisiunea față de Yahveh, această fată fără nume a cerut „două luni să cutreier dealurile și să plângă cu prietenii mei, pentru că nu mă voi căsători niciodată”.
Emoționant, acest „nu se va căsători niciodată” se repetă ca un refren doar două propoziții mai târziu.
Îngăduita această scurtă amanare a execuției, ea a cutreierat dealurile și a plâns cu prietenii ei, înainte ca tatăl ei să o ardă la moarte. (Vezi Judecătorii 11:30-40)
În fiecare an, tinerele fiice ale lui Israel petrec patru zile comemorând acest incident îngrozitor.

Mult mai bine cunoscută este povestea lui Avraam și a fiului său, Isaac, desigur. Din senin, Dumnezeu i-a poruncit lui Avraam să-l ardă pe Isaac pe un munte, așa că evreul ascultător a fost de acord fără întrebări sau remuscari.
Ceea ce este cel mai interesant pentru mine sunt cele două cazuri în care Avraam a mințit. Mai întâi, el le-a spus celor doi slujitori ai săi că el și Isaac trebuie să meargă să se închine și că se vor întoarce imediat. Apoi l-a mințit pe fiul său.
În timp ce cei doi mergeau împreună, Isaac a vorbit și i-a spus tatălui său Avraam:
– „Tată?”
– „Da, fiul meu?” a răspuns Avraam.
– „Aici sunt focul și lemnele”, a spus Isaac, „dar unde este mielul pentru arderea de tot?”
Avraam a răspuns: „Dumnezeu însuși va oferi mielul pentru arderea de tot, fiule.” (Geneza 22:6-8)
Pentru a ucide, trebuie adesea să înșeli.

La fața locului, Avraam și-a legat fiul trădat, l-a așezat pe băiat speriat pe lemne și-a scos cuțitul, apoi a intervenit Dumnezeu.
L-a supus pe Avraam unei asemenea încercări, un Yahveh rău l-a stricat, pentru că Avraam era gata să-și ucidă fiul nevinovat.
De asemenea, Yahve a distrus încrederea sfântă a băiatului în tatăl său, a cărui primă datorie era să-și protejeze descendenții, evident.
Yahveh asta nu este Dumnezeul meu.

Unii evrei, deci, puteau să-și ucidă cu evlavie proprii copii, dar mulți, mulți alții nu s-au scutit de la măcelărirea celor neevrei. De fapt, au trebuit să o facă.
Discutând despre ritualurile sângeroase de sacrificiu satanice ale rasei evreiești a lui Ariel Toaff, Ron Unz scrie: „Se pare că un număr considerabil de evrei ashkenazi considerau în mod tradițional sângele creștin ca având proprietăți magice puternice și îl considerau o componentă foarte valoroasă a anumitor observații rituale importante, în special la sărbătorile religioase. Evident, obținerea unui astfel de sânge în cantități mari era plină de riscuri considerabile, ceea ce i-a sporit foarte mult valoarea monetară, iar comerțul cu fiolele acelei mărfuri prețioase pare să fi fost practicat pe scară largă. Toaff observă că, deoarece descrierile detaliate ale practicilor ritualice de crimă evreiești sunt descrise în mod foarte similar în locații larg separate de geografie, limbă, cultură și perioadă de timp, ele sunt aproape sigur observații independente ale aceluiași rit. Mai mult, el observă că, atunci când evreii acuzați au fost prinși și interogați, ei descriu adesea corect ritualuri religioase obscure, care nu ar fi putut fi cunoscute interogatorilor neevrei, care deseori neglijau detalii minore. Astfel, este foarte puțin probabil ca aceste mărturisiri să fi fost inventate de autorități.”

Uciderea în masă a goyim/neevreilor, inclusiv a sugarilor, a fost mult timp aprobată de către Yahve. Iată câteva exemple de varsari de sânge în Biblia ebraică:
Iată ce ziceYahveh: „Voi pedepsi pe amaleciți pentru ceea ce au făcut lui Israel, când i-au bătut pe ei când s-au ridicat din Egipt. Acum du-te, atacă pe amaleciți și distruge total tot ce le aparține. Nu-i cruțați; omorâți bărbați și femei, copii și sugari, vite și oi, cămile și măgari.” (1 Samuel 15:2-3).

Oamenii Samariei trebuie să-și poarte vina, pentru că s-au răzvrătit împotriva Dumnezeului lor. Vor cădea prin sabie; micuții lor vor fi aruncați la pământ, iar femeile însărcinate vor fi rupte.” (Osea 13:16)

Ca o gazelă vânată, ca oile fără păstor, toți se vor întoarce la propriul lor popor, vor fugi în țara natală. Oricine va fi prins va fi împins; toți cei prinși vor cădea de sabie. Copiii lor vor fi zdrobiți în bucăți în fața ochilor lor; casele lor vor fi jefuite și soțiile lor vor fi încălcate. (Isaia 13:14-16)

Ultimul este Yahve care se înfurie împotriva babilonienilor, ale căror femei, conform acestei divinități evreiești, meritau să fie violate în masă.
Atât de multa groaza și sumbră obedienta criminala.

Deși există cu siguranță înțelepciune și poezie în Biblia ebraică, în special în Eclesiastul, Iona și Iov, dar prea mult este pur și simplu patologic.
În plus, acestea nu sunt relatări istorice, ci legende, descoperirile arheologice recente din Israel infirmă Exodul din Egipt și Regatul lui Solomon etc.
Pentru a afla mai multe, citiți ?Invenția poporului evreu” de Shlomo Sand.

Deși neadevărate, legendele prețuite dezvăluie multe despre psihologia unui popor. Pentru a facilita evadarea fictivă a evreilor din Egipt, „La miezul nopții, Domnul a doborât pe toți întâii născuți din Egipt, de la întâiul născut al lui Faraon, care ședea pe tron, până la întâiul născut al prizonierului, care era în temniță și pe de asemenea, primul născut din toate vitele.” (Exod 12:29)

În mod repetat, ni se reamintește, dacă am fi atenți, evreii se închină de fapt unui Yahveh genocid.
„Isus a zis iudeilor: „Dacă Dumnezeu ar fi Tatăl vostru, m-ați iubi, căci am venit aici de la Dumnezeu. Nu am venit de unul singur; Dumnezeu m-a trimis. De ce limba mea nu este clară pentru voi?
Pentru că nu poți auzi ce spun. Îți aparții tatălui tău, diavolului și vrei să îndeplinești dorințele tatălui tău. A fost un criminal de la început, fără să se țină de adevăr, căci nu există adevăr în el. Când minte, vorbește limba maternă, pentru că este mincinos și părintele minciunii”. (Ioan 8:42-48)

Cu atâtea indicii, nu putem să nu ne întrebăm dacă „vaccinul” Covid nu este doar cel mai recent și mai ambițios episod al crimei ritualice evreiești și in ajutorul lor există și o mulțime de goyim/neevrei satanici sau Shabbos/slugi la evrei, care se alătură.
Mainstream-ul controlat de evrei și rețelele de socializare sunt cu siguranță uniforme în a împinge acest genocid. Este modul în care ispășim holocaustul lor cel mai mitic.
Din moment ce Dumnezeul lor este atât de răzbunător, răzbunarea nu este niciodată departe de mintea lor.

Sursa: https://www.unz.com/ldinh/mass-child-sacrifice-in-plain-sight

Traducerea CD