Notă: Textul de mai jos l-am primit de la un general SRI în rezervă. Cu state vechi în Securitate. Securitatea fiind o instituție față de care am mustrări de conștiință, nu pot să ignor invitația de a pune pe site cele de mai jos!
*
*
Este greu de crezut….Am inteles insa, cu inaintarea in varsta, ca orice este posibil… dar ……

Rog destinatarii sa distribuie selectiv acest e-mail. Daca este adevarata demisia Domnului Director G. Maior, imi este RUSINE ca i-am fost subaltern. Despre generalul locotenent Coldea, ce sa ma spun…
Cu mare tristete,
Col(r). prof.univ.dr.ing. M. Rizea


Cind o sa am timp, voi face un inventar asupra activitatii SRI sub cea mai longeviva conducere din istoria Securitatii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, Maior si Gasca, 8 ani dezastruosi pentru Romania: jaf national si international, curvasarie politica, prostitutie nationala, degradare fara limita a societatii romanesti, lichidarea economica a Romaniei, etc.
Cea mai tare proba a acestui neroman vine la finalul carierei sale chiar din minutza lui, prin propria demisie inaintata Presedintelui Tarii!

Incredibil! Incredibil cum poate arata o demisie a PAZNICULUI ROMANIEI! Bre Maioare, si daca erai portar la Groapa de Gunoi, o scriai mai elegant! Sa-ti fie rusine! Asa demisionezi tu din fruntea tarii?!?! Oare chiar atit de mult dispretuiesti TARA care v-a umflat orgoliul si buzunarele, tie si lui tactu’?! Macar de scriai la calculator sa nu vada o lume intreaga ca ai nevoie de psihologi buni! Hai, la tratament baiete! Vai de biata Romanie ce retardati am avut in fruntea Serviciilor.

 Las-ca in ,,limba englezo – americana” scrie mai bine.