La textul Întregările nepoților… s-a făcut și comentariul de mai jos. Trag nădejde să nu fie reale nici cifrele, nici faptele. Nădejde deșartă?…

.

.

Întrebările nepoților pentru bunicii participanți la Holocaust

TOT REFERITOR LA GENOCID….DIN STRATEGIA OCCIDENTULUI….ADICA ACOLO UNDE INSELACIUNEA, MINCIUNA, MANIPULAREA NU PRINDE…SE TRECE LA NIVELUL URMATOR LA FORTA, SABIE, TUN, RACHETA….UNEORI PENTRU A DA CULOAREA IADULUI, A FRICII SI TERORII, SE REVINE LA METODA CU CARE AU INCEPUT : CRUCIFICAREA.

„….În zilele care au urmat batalionul a mai executat un grup de șapte mii de ruși compus din femei, bătrîni și copii. În timp ce femeile și copii erau executați prin tăierea gîtului cu cuțitele, în curtea ”Catedralei Metropolitane Sfântul Andrei” mitropolitul CATOLIC ucrainian ținea un servicu divin de mulțumire rugându-se pentru ”victoria armatei sfinte a lui Adolf Hitler”…

Biserica Catolică Ucrainiană a binecuvântat toate crimele și masacrele diviziei naziste ucrainiene ”Galicina”. Aceasta a comis în septembrie 1941 masacrul și genocidul de la Babi Yar, o râpă din apropierea Kievului. Aici au fost aduși în septembrie 1941 peste 50 000 (cincizeci de mii) de evrei din clasa de mijloc, trei mii de țigani și circa 40 000 (patruzeci de mii) de civili ruși (mare parte femei și fete) pe care SS-iștii ucrainieni i-au dezbrăcat la pielea goală apoi au început să violeze femeile și fetele neținând cont că părinții și rudele lor erau de față.
După violuri s-au dedat la scene de coșmar. Rusoaicelor și evreicilor le tăiau sînii și presărau sare pe răni, iar pe bărbați îi

castrau pe viu. Unora dintre prizonieri li se tăiau brațele care apoi erau fripte pe grătar. Atrocitățile au atins o asemenea culme abominală că soldații germani, revoltați, au refuzat să mai participe la masacru și s-au retras, lăsîndu-i pe călăii ucrainieni să ducă la capăt genocidul.
În cele din urmă totul a sfârșit într-o baie de sânge. Prizonierii au fost omorâți la modul cel mai bestial cu arme de foc descărcate în gât sau stomac (ca să moară în chinuri) sau loviți în cap cu topoarele ori cu sapele. După terminarea masacrului trupurile au fost aruncate în râpă și râpa acoperită cu pământ.

Batalionul de masacru condus de fascistul ucrainian Vojnovski a omorât 350 000 (trei sute cincizeci de mii) de ruși în marea majoritate femei și copii și peste 160 000 (o sută șaizeci de mii) de evrei.
La aceste omoruri au dat o mână de ajutor țăranii ucrainieni fasciști și muncitorii ucrainieni fasciști care aveau o ură atât de mare față de evrei și ruși încât s-au dedat la acte de canibalism. Pentru faptele lor ei au primit medalii și ranguri naziste iar Vojnovski a primit gradul de maior în Armata Germană.

Ucrainianul Șutnevici care ucisese și el circa trei mii de evrei a primit doar gradul de căpitan în Armata Germană.

În satele Lipniki, Certozi, Mikulici, Vladimir, bandele de ucrainieni ucideau copii rușilor și polonezilor luându-i de picioare, învârtindu-i și dându-i cu capetele de pereți. Dacă erau prea mulți copii, aceștia erau aruncați de vii în fântâni și părinții erau aruncați după ei, apoi fântânile acoperite cu pământ. Au fost ucise în acest fel numai într-un singur județ 15 000 (cincisprezece mii) de persoane.

Ura ucrainienilor împotriva rușilor și a evreilor era așa de mare încât dacă o fată ucrainiană se căsătorise cu un evreu sau cu un rus, atunci tatăl sau fratele ei o violau cu forța. Zeci de tinere nesuportând o astfel de umilință au alergat și s-au înecat în Nistru. Cele care nu se sinucideau erau prinse și spintecate de cei care le violaseră (adică de tații și frații lor) în felul următor: li se băga vârful cuțitului în vagin și erau spintecate așa de jos în sus.

Toate aceste lucruri se petreceau în anii 1941-1945 în Ucraina Socialistă. Adică în mijlocul unui popor care deși trăise 20 de ani în ideea prieteniei între popoare promovată de socialism, a uitat într-o noapte toate aceste idei și a devenit la fel de primitiv și sălbatic precum oamenii cavernelor.
Astăzi, după 20 de ani de existență sub deviza valorilor europene și în spiritul european al promovării minorităților naționale, pe care ei singuri le clamează, ucrainenii și-au reluat marșurile naziste pe străzile din Kiev, se mândresc cu genocidul săvârșit asupra evreilor, polonezilor și rușilor, iar Armata Ucrainiană trage cu tunurile în blocurile de locuințe, în școlile și spitalele din orașele rusești din sud-estul Ucrainei….
https://ioncoja.ro/textele-alto…

pentru a ne edifica asupra „civilizatorilor” occidentali, care sustin pe satanistii de la Kiev…
Video (INTERZIS SUB 18 ANI): BATALIONUL AZOV (Ucraina) CRUCIFICA si ARDE DE VIU un REBEL SEPARATIST
https://saccsiv.wordpress.com/…
asadar…rusii sant mici copii…
…sa ne dumirim pe cine sustine occidentul…pe ai lor adica…

si totul porneste in Ucraina de la fatidicul an 1595 cand Sigismund rege al Poloniei prigoneste pe ortodocsii ucrainieni sa se „uneasca” cu Roma. E o actiune mult mai dura decat cea de la noi de la 1700 cand românii ortodocsi au fost inselati cu „drepturi” in Transilvania, ceea ce nu i-a scutit mai tarziu de tunurile lui Bucow.
Ce e important e ca pe noi ne scuteste, ne pazeste Maica Domnului, asa cu au profetit cu mult timp inainte calugarii de la Sfantul Munte Athos ca România e Gradina Maicii Domnului, papa de la Roma a plagiat de fapt acesta profetie pentru a insela, a fura credinciosii, pentru a face prozelitism, adica ceea ce stiu ei mai bine (in fata unor biserici catolice nou construite in cartierele bucurestene, fara temei dealtfel, pentru cativa prozeliti nu poti construi o biserica, si totusi ei au construit cu bani din strainatate foarte multe, iar in fata bisericii pun o troita ortodoxa sau o icoana ortodoxa bizantina, adica exact ca nuca-n perete cum se spune, dar cu motiv bine gandit de a insela pe ortodocsi, de a face prozelitism…urât din partea lor…)
Sa ne rugam la Maica Domnului sa ne pazeasca de tot răul, sa pastram sufletul cinstit si curat, ortodoxia, si neamul intreg si nevatamat de uneltirile viclenilor occidentali !