NR Cine o fi autorul?
Subject: RUSIA AZI !
To:

Presedintele Putin separa cistigatorii de invinsi in Europa Centrala si de Est. Turcia a primit de la liderul de la Kremlin banderola de capitan de echipa in zona. Romania in afara jocului.

A inceput cu Crimeea, cind evreica Victoria Nuland, Asistent Secretar de Stat pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Departanentului de Stat al SUA(fosta Nudelman, pentru a intelege mai bine originea ei si de unde pleaca si unde doreste sa mearga), impartea bomboane in bataie de joc, manifestantilor din Piata din Kiev, practic, ea facidndu-l pe seful de la Kremilin sa inteleaga faptul ca pericolul vestic este atit de aproape incit anexarea Crimeei este o necesitate pentru Rusia si pentru evitarea implicarii Jewmerica in acest context geo politic.

In acest moment, colonia saraca a SUA, care se numeste Ucraina si care a ajuns la nivelul Haiti, intelege ca insasi conducta de gaz South Stream nu mai trece pe la ea si ca a fost inlocuita de un jucator mult mai experimentat si mai diplomat, Turcia, prin  Recep Erdogan, Presedintele Turciei.
Cine a cistigat? Evident ca Jewmerica, care pe termen scurt a distrus Ucraina si a dictat constructia deviata a conductei de gaz, crezind ca lasa Rusia izolata, dar din pacate, relatia dintre Presedintii Erdogan si Putin au adus o solutie magistrala in colaborarea pe aceasta tema. Deci Turcia si Rusia au cistigat pe termen lung si au devenit jucatori de baza in sistemul energetic European.
Cine a pierdut in aceasta situatie generata de Jewmerica? In prima faza, Bulgaria , Serbia, Ungaria si Austria, toate datorita interventiei americane.
Pe 1 Decembrie, Presedintele Putin, a anuntat, in timpul vizitei in Turcia, ca Rusia va abandona constructia South Stream si va elimina de pe traiectoria acestei magistrale, Ucraina, pe care a considerat-o vinovata de furt de gaz si neplata a datoriiloe catre furnizorul rus, in felul acesta fiind taiate de la aprovizionarea cu gaz, o serie de tari occidentale de pe traseul conductei.
In acest fel, Presedintele Putin a delegat un alt capitan de echipa al gazului European, Turcia, unde va ajuta la construirea unui centru urias de distributie a gazului, la granita dintre Grecia si Turcia, oferind locuri de munca si o alimentare cu gaz mult mai ieftina a economie acestor tari.
Dar, intra in scena UE cu Third Energy Package, interzicind Gazprom-ului rusesc sa aiba in proprietate gazul si instalatiile de transport al lui, pina la destinatii, in felul asta dorind sa “bombardeze” contractul South Stream.
Rusia a anuntat UE ca nu poate face acest lucru pentru ca exista un acord interguvernamental semnat de tarile riverane conductei, prin care sint prevazute toate detaliile, semnat in 2008, cu un an inainte ca UE sa semneze Third Energy Package, dar UE a inteles in felul in care a vrut si a inceput presiunile de sistare a lucrarilor la South Stream, in cel mai “democratic” mod pe care il stim de la capitalisti, pe care nu i-a interesat situatia dezastruoasa in care lasa tarile ce nu mai aveau acces la conducta.
UE nu putea sa forteze mina Presedintelul Putin sa sisteze lucrarile, asa ca a inceput presiunile la adresa servitorilor din tarile de la periferia UE, cu lideri supusi si milogi. Economiile Serbiei, Bulgariei, Ungariei si Austriei au fost devastate de decizia mincinosilor si perversilor de la UE.
Pierderile datorate lipsei incasarii taxelor de tranzitare, lipsa returului investitiilor efectuate, lipsa dezvoltarii unor lucrari de constructii si participare, toate s-au tradus intr-o dereglare economica de proportii de perspectiva dictata de Jewmerica si UE. Mai mult, cotidianul de recunoastere internationala The Jew York Times instiga in paginile sale, la sistarea contractului cu Rusia si eliminarea acestui proiect generat de ea (ma scuzati pentru greseala de a scrie The Jew York Times si nu The New York Times, nu a fost una intentionata, chiar daca reflecta o realitate terminatoare prin informatii trunchiate oferite de fosti si actuali cistigatori ai Premiilor Nobel pentru Economie, de altfel, niste oameni ancorati la diferite grupuri de smenari financiari internationali. De fapt se vede clar cit de mult au ajutat acesti Nobelisti americani la iesirea sau ma degraba intrarea Americii in cea mai neagra faza a economiei lor).
Premierul sirb, recunostea cu amaraciune ca sistarea lucrarilor la conducta South Stream, este una dintre cele mai triste vesti pentru sirbi, dar ruina a venit de la Bulgaria care are un presedinte evreu sadea, Rosen Pleneliev  si care a trebuit sa faca ceea ce i se cerea de la Poarta Americana si Poarta UE via Tel Aviv.
Mergind mai departe, Viktor Orban, din Ungaria spunea cu aceasi ocazie ca “suveranitatea noastra este sub atacul fortelor din afara care se doresc a face “unitate”” si era evident la cine se referea.
La numai citeva ore, Presedintele Putin anunta ca prin decizia de sistare a lucrarilor South Stream, Bulgaria a fost privata de suvernaitatea ei ca tara si de oportunitatea de a actiona suveran si in interesul poporului”.
Pe 3 Iunie 2014, UE, sub presiunea sanctiunilor impuse si dictate europenilor de Jewmerica, a chemat la ordin pe servitorii bulgari, stiut fiind cine este presedinele lor si le-a spus sa opreasca defintiv si irevocabil lucrarile la constructia South Stream, lucru care va face “happy” pe jupinii de peste ocean si evident va duce in saracie lucie si dependenta de ei, pe cei din Europa de Est si Centrala.
Aceastea se intimpla in ciuda unui contract semnat intre Rusia si Bulgaria, in timpul ceremoniei oficiale din 2010, dar ca de obicei, vestul nu tine cont de nici un contract si incalca orice reguli internationale, daca interesul Jewmerica este in alta directie.
Socialistii si etnicii turci din Bulgaria s-au opus vehement incetarii lucrarilor al conducta, insa nu au fost suficienti si nici corupti de infractorii de peste ocean.
In aceasi zi, la Bruxelles, santajind tarile sarace din UE, conducerea uniunii a taiat fonduri de milioane de euro din dezvoltarea regionala, pentru a oferii ceva avantaje materiale Bulgariei, pentru decizia luata de sluga de Plevneliev, de a inceta lucrarile la conducta, chiar daca bulgarii vor plati scump aceasta miscare evreiasca de culise.
UE a inceput a doua zi cu amenintarile, in ideea ca vor intrerupe finantari, daca bulgarii se vor razgindii sau daca socialisti si etnicii turci vor face “valuri” prea mari pe acest subiect, ceea ce ar duce la sfirsitul guvernului. Servitorii bulgari au tacut la fel ca si liderii tradatori de tara din Romania.
Intra in scena John McCain, un schizophrenic, senator de Arizona tinut de vietnamezi intr-o groapa pentru mai multe luni, dindu-si si ei seama ce fel de prizonier reprezenta, care il urasete organic pe Presedintele Putin si care are interdictie de a intra in Rusia, a vizitat pe 8 Iunie Bulgaria, venind la Sofia in “vizita de lucru”, pentru a premia pe sluga jewmericana de presedinte al Bulgariei.
Vizita lui McCain a dus si la caderea guvernului bulgar care inca mai avea citiva “vocali”, fortind alegeri parlamentare care sa fie si ele favorabile Jewmericii, in Octombrie 2014, incercind distrugerea unei alte tari de religie crestin ortodoxa..
Bulgaria depinde in proportie de 99% de gazul rusesc, iar aceasta decizie nu a facut decit sa aduca suferinta poporului vecin.
Presedintele evreu al Bulgariei, Plevneliev a pus pe tava tara, celor de la Bruxelles si Washigton, in discursul lui, lasind sa se inteleaga faptul ca decizia a fost a celor de la UE de a sista constructia conductei, ca si cum soarta tarii lui nu conta si trebuia sa o decida altii.
Plevneliev a venit in fata jurnalistilor, si cu un tupeu tip Tel Aviv anunta ca, “gazul nu este o arma energetica, iar noi dorim ca Rusia sa aiba in vedere mai atent contractele pe care le realizeaza”, ca si cum dupa ce a semnat in 2010, si-a dat seama cit de prost este si a revenit, in stil occidental, cind nu le convine.
Despre ce legi internationale si tratate se mai poate discuta in colaborarea cu vestul? Cum poate un mascarici ca acest Plevneliev sa fie atit de obraznic si in sfidare fata de legile si contractile internationale?
Dar ce sa mai spunem de acest evreu bulgar care a dus tara la sapa de lemn, in stil Isarescu in Romania, si gasca lui pusa la comanda acelorasi tartori?
In timp ce Bulgaria nu isi poate permite sa plateasca gazul consumat vindut de rusi, iar cetatenii tarii sint cu mina pe robinet pentru ca factura sa le lase ceva bani de mincare, Plevneliev este foarte ocupat cu promovarea si participarea la intilnirile si consfatuirile dintre evreii din Bulgaria, cei din Jewmerica si evident, cei din Israel.
Ca sa arate cit de sluga este, in stil basescian, dar mai econom pentru ca el este evreu sadea, Plevneliev a sponsorizat festivalul evreiesc “Hanukkah Festival” care s-a desfasurat in Bulgaria, in sfidare fata de cei peste 80% din populatia bulgariei, care sint ortodocsi, dar ce mai conteaza acestia cind este vorba de tara sfinta si de “traditie si respect”, chiar daca el a fost ales de acesti ortodocsi care merg la biserica sa se roage sa mai apuce anul care vine, traind in austeritate maxima. Basescu a cheltuit “numai” 7,5 milioane de dolari pentru monumental inchinat Holocaustului de la Bucuresti, in conditiile in care maternitatile din nordul Moldovei nu au lapte praf pentru bebelusi, iar la Vaslui copii vin cu lemne in ghizdan pentru a incalzii godinul din clasa…
Cu Rusia la comanda Marii Negre si a citorva porturi strategice din insorita Mediterana de Est, Presedintele Putin s-a pozitionat de asa natura geo politic, incit este o amenintare pentru toate deciziile distructive ale evreimii internationale. Nimeni nu intelege mai bine acest lucru decit Presedintele turc Recep Erdogan, de altfel, un “prieten” vesnic al Israelului…
Prin aceste modalitati, Rusia evita razboiul si anihileaza planurile evreimii americane din finante de a declansa o conflagratie militara de proportii cu consecinte devastatoare, Presedintele Putin fiind un factor de echilibru atit zonal cit si international.
Atitudinea liderului de la Kremilin a atras simpatia si colaborarea Chinei, Iranului, Siriei, Turciei, Indiei, Cubei, Venezuelei, Braziliei, Argentinei, Boliviei  si multor altor tari de pe mapamond, chiar daca The Jew York Times doreste izolarea Rusie, dar se pare ca nu toata lumea citeste acest pamflet capitalist desantat.
Pe 12 Decembrie, cu numai citeva zile in urma, tarile riverane ale Marii Negre(BSCE) au semnat un acord de extinderea relatiilor economice si cooperarii intre ele dar si cu parteneri externi…
Moldova va prelua curind presedentia organizatiei, prin rotatie, in organizatie fiind, Albania, Azarbaidjan, Bulgaria, Armenia, Georgia, Grecia, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Turcia si Ucraina.
Cum ar putea Turcia sa aiba interese antagoniste in relatia cu Rusia, fiind evident efectul pozitiv al colaborarii cu Kremlinul in plan economic regional si international?
Ce mai urmeaza Domunle Presedinte Putin, pentru ca vestul sa inteleaga ca politica lor dusa de o pleiada de evrei din finantele mondiale, nu mai are nici o sansa de cistig ?
Lumea s-a saturat de imprumuturi impuse si conditii “strategice” pentru acordarea lor, care au dus planeta in genunchi, marind numarul miliardarilor din rindul unei singure etnii.
Lumea s-a saturat de imprumuturi acordate cu garantii de stat, imprumuturi care sint furate la comanda de cei ce sint pusi pe scaune decizionale de catre cei ce imprumuta si isi primesc rapid banii inapoi, inchizind circuitul si lasind amaritii sa achite datorii la bani nevazuti, pentru sute de ani, ingropindu-le viitorul lor, al copiilor si nepotilor lor. Lumea s-a saturat de bani intrati in banci care nu se vad dar genereaza saracie lucie.
Lumea s-a saturat de a sta la comanda unor nemernici vazindu-si tarile fara industrie, agricultura, infrastructura si comert, dar vazind sumele fulminante din conturile din paradisurile financiare ale acestei pleiade de trisori financiari internationali.
Lumea doreste sa vada un sistem de colaborare ca acela generat de Presedintele Putin, un sistem in care investitiile sa se faca in ceva real, in obiective care sa ofere oamenilor locuri de munca, in care oameni capabili sa se poata remarca, in care tineretul sa poata accede si sa aiba o mobilitate sociala in urma scolilor absolvite, in care tineretul sa isi dezvolte personalitatea.
Lumea are nevoie de investitii reale in economia reala si nu artificiala si stocuri mincinoase.
Lumea are nevoie de energie si nu planuri cu bani care nu exista sau se vor tiparii miine.
Lumea globalizata promovata de liderul de la Kremlin, doreste sa aduca forta de munca globala impreuna in proiecte enregetice si in productie si dupa cum vedem, peste tot unde Presedintele Putin a intilnit lideri politici din diferite tari, a promovat obiective industriale practice si nu imprumuturi smenuite si care in final lasa tarile datoare si fara nici un obiectiv realizat asa cum are Romania, peste 40.000 de proiecte de infrastructura incepute si neterminate. A spus ceva UE despre acestea? Pai, nu are cum sa spuna, pentru ca face parte din politica lor economica pentru tarile de la periferie, care trebuiesc indatorate fara a se realiza nimic si in termen scurt.
Acesta este ceea ce NU doreste Presedintele Putin, este ceea ce el a vazut clar ca nu functioneaza, este ceea ce a adus saracie pentru popoare si grandoare pentru un grup de stapini de sclavi… Nu cred ca este cineva care sa doreasca sa traiasca intr-o economie artificiala, la indemina si decizia unui grup de tilhari internationali……