CD
1.485 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.167

 

Precizare: la saparea fundatiei Policlinicii Mari Iasi s-a gasit un tunel larg ce inainta in adancime cca. 4 nivele, cu o deschidere de 6 metri si o inaltime de 2,5metri. Dupa ieslele, amenajarile specifice si alte scule s-a dedus si ulterior s-a documentat ca acolo a functionat pana dupa razboi(al doilea) un abator, evident de animale.
Insinuarile trebuiesc si ele dovedite si nu raspandite iresponsabil caci se pierde credibilitatea. Este adevarat ca s-au gasit si ceva arme, pistoale si doua carabine dar nu si munitie. Este vorba da vara anului 1964 cand eu personal am vazut evenimentul si relatez doar ceea ce am vazut. Privitor la anii ’50 eu nu eram prin zona si nu am cunostinte de asemenea evenimente.
E bine sa ne limitam a comunica doar ceea ce putem dovedi indubitabil, altfel cadem in pacatul jidanilor care ataca la persoana si nu se rezuma la subiectul discutiei.
Sunt suficiente fapte dovedite deja care ii fac vinovati si damnabili, incat nu este necesar sa umblam la zvonuri si banuieli nedovedite si eventual nedovedibile.