adevar

Ca răspuns la Zahei Orbul Vazatorul.

israelietii sunt un popor vechi, care se face cunoscut lumii si umanitatii prin genocidul in massa pe care l-a practicat din cele mai vechi timpul. E de ajuns sa citesti Vechiul testament si sa vezi psihiatria ,,in numele Domnului,, Uciderea filistenilor in massa, femei si copii in ,,numele Domnului,, ( care Domn ??!)

aceste aberatii si aceste genociduri sunt trase la indigo cu ceea ce se intampla in Gaza. Iar palestinienii se numesc si azi ei pe ei ca ,,filistini,,

Ce pot sa spun despre palestinienii din Fasia Gaza si CIS Jordania? Ca ei nu sunt palestinieni doar din Gaza sau CIS Jordan, ci sunt palestinieni refugiati din intregul teritoriu al israelului, fugiti prin Siria, CIS Jordani si Gaza, deci vorbim de o populatie deja refugiata si suferinda!!

Palestinienii sunt un popor in totalitate VICTIME INOCENTE, fara exceptie. Fara exceptie, iar noi romanii , si intreaga planeta ar trebuie sa le sarutam picioarele , sa ii ajutam si sa le cerem iertare ca nu am facut nimic pentru umanitate, nu am fost umani atatia ani de zile.