Subject: se pare ca amurit si se ascunde acest lucru

Adevărul din spatele leșinului asistentei care s-a vaccinat anti COVID-19. Apropiații susțin că a murit

De: Daria Popa 25/12/2020 | 09:38
Adevărul din spatele leșinului asistentei care s-a vaccinat anti COVID-19. Apropiații susțin că a murit

Leșinul asistentei din SUA după ce a primit vaccinul anti COVID-19 stârnește numeroase controverse. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora asistenta ar fi murit, la numai 10 ore de la vaccinare, asta după ce s-ar fi confruntat cu ceva complicații. Mai mult, la scurt timp de la vaccinare, aceasta a dispărut complet și este de negăsit, lucru ce adâncește tot mai mult ipoteza morții sale.

Au apărut informații șocante în spațiul public, legate de leșinul asistentei care s-a vaccinat anti-COVID. Potrivit unei postări care a apărut pe Facebook, presa și televiziunea din SUA încearcă să mușamalizeze ceea ce s-a întâmplat.

Povestea pleacă din punctul în care, în direct, tânăra asistentă a fost vaccinată anti COVID. La scurt timp, în cadrul unui interviu, aceasta a dus mâna la frunte, după care s-a prăbușit sub privirile tuturor. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora femeia ar fi încercat să explice cauza leșinului: frica ei de ace, însă scenariul dramatic are o rădăcină mult mai puternică și mai adâncă.

”În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a început să aibă semne de amețeală și a leșinat. Din fericire un doctor era acolo și a prins-o”, a relatat WTVC-TV News – Channel 9 News.

Mesajul legat de moartea asistentei din SUA, care s-a vaccinat de COVID

„A LEȘINAT DUPĂ CE A PRIMIT VACCINUL !
Asistenta se prăbușește în timpul unui interviu în direct la WRCB 3 TV , la scurt timp după ce a primit vaccinul covid-19, în spitalul CHI Memorial Hospital – Chattanooga, Tennessee, USA.
Promova vaccinarea și dorea să fie o asistentă medicală „sexi” . ��
”Eu și personalul meu suntem încântați să vă vaccinăm” – spunea sora medicală în timpul interviului.
Starea ei reală nu se cunoaște deși ulterior canalul tv „WRCB 3” a venit cu o declarație că și-a revenit după câteva minute, adăugând că ea de obicei își pierde cunoștința. Adică, ca de obicei, victima e de vină.
Ăștia chiar ne-au luat de proști ! Păi eu sunt sigur că și-au luat toate măsurile de precauție, i-au făcut analize anterior și s-au asigurat că e în cea mai bună stare de sănătate.
Nici un cadru medical, nu știe și nu poate garanta pentru conținutul și siguranța vaccinurilor.
Nimeni nu poate garanta faptul că toate dozele de vaccin din același produs, chiar dacă sunt etichetate identic, au același conținut.
Pe mâna cui ne lăsăm viața ?!
Vedeți aici cum încearcă mass-media aservită să dezmintă acest fapt, dezmint moartea asistentei. Bun, poate nu a murit, de fapt nici nu a fost vorba de asta, dar asta nu înseamnă că dacă nu a murit și doar a leșinat, lucrurile sunt ok.
Să urmărim dacă această asistentă mai apare public, dacă nu cumva chiar a murit, că altfel de unde să vină cu o astfel de dezmințire, vorba aia, ”cine se scuză, se acuză !”.
Dacă tânăra asistentă e ok, cred că nu o să rateze mass-media șansa să o prezinte din nou public, nu ?
Sau poate starea ei de sănătate e atât de evident afectată, încât nu poate să apară public, poate a făcut o erupție cutanată, poate o pareză, nu știm. E posibil, după acest episod și ca ea să nu mai susțină vaccinarea sau chiar să vrea să avertizeze oamenii, iar atunci se explică absența ei publică.
Când vorbim de mize atât de mari, trebuie să fim conștienți că se iau toate măsurile de siguranță. Sunt sigur că au ales-o pe sprânceană, cu cele mai bune analize medicale, tonus, etc.
Persoanele importante, iar ea intră în această categorie pentru reușita acestei campanii de vaccinare, au înregistrări video filmate în avans, care să fie eventual folosite dacă e nevoie, ca și cum ar fi din prezent.
Astfel de înregistrări au toate persoanele foarte importante, șefii de state, de poziții cheie etc. Chiar regina Angliei se pare că a folosit o astfel de înregistrare în avans, după retragerea ei din palat.
A apărut o înregistrare în care asistenta exllică leșinul, deci … e posibil să fie în viață, sau … poate că nu.
Sunt voci care spun că a avut o revenire, dar după 8 ore a făcut complicații, iar alții spun că după 10 ore a murit.
Update :
Pagina ei FB a dispărut azi, 21 decembrie 2020 :
Scurt video navigând pe pagina ei FB, înainte să fie dezactivată : https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10224505832341771  

Leonard Chesca

Video scurt navigând pe pagina asistentei care a leșinat după ce a primit vaccinul minune. Aici am