CD
21 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Si pentru ca suntem la capitolul culinare si vreau sa va propun o nou reteta de Macaroane Taiate …
Se pare ca se poate chia profila o rubrica permanenta, materiale sunt din abundenta, o rubrica culinara care sa aduca la cunostinta gurmanzilor cu gusturi nationalist-rafinate, macaroanele ce se taie hegemonului si cad ca petalele trandafirului ofilit ce miroase insa a hiperimperialism.

RACHETA HIPERSONICĂ S-500
– O alta Macaroana taiata
Agregat de CD

A început producția în serie de rachete sol-aer pentru noul sistem de apărare aeriană cu rază lungă de acțiune S-500 Prometheus a Rusiei, potrivit unui raport al agenției de presă TASS, care citează că studiile de stat ale S-500 „sunt în curs de desfășurare la un nivel ridicat de testare la baza Kapustin Yar din sudul Rusiei”.
S-500 a fost raportat că începuse producția în iunie 2019 după mai multe întârzieri, dar se pare că cerințe mai ambițioase pentru inalte si sofisticate specificații, pentru a contracara amenințările emergente din partea spațiului și a armelor hipersonice, au intarziat programul său de intrare in productie,

Sistemul nu este un succesor direct al niciunei generații anterioare dintre sistemele de armament rusesc, neînlocuind nici sistemul de rachete balistice sau antibalistice A-135 sau sistemul de apărare aeriană S-400 și va fi capabil să angajeze atât aeronave de ultimă generație, cum ar fi bombardiere grele și avioane AEW, cât și rachete balistice și sateliți cu rază intercontinentală.
https://militarywatchmagazine.com/m/articles/2021/08/12/article_611513ee241f34_72919654.jpeg

Lansatorul mobil de transport al lui S-500 va transporta două rachete sol-aer – de unde S-400 și S-300 transportau cate patru – datorită faptului că rachetele noului sistem sunt semnificativ mai mari și au o rază de acțiune de 600 km, în timp ce rachetele cu rază lungă de acțiune de pe S-300 și S-400 au de obicei o rază de acțiune de 200 km sau 250 km.

Sistemul va putea să se integreze în rețelele de radar existente folosind sisteme de apărare aeriană construite de Rusia și China, cum ar fi S-300 și HQ-9B, iar senzorii săi puternici sunt așteptați să îmbunătățească în mod semnificativ conștientizarea situației cu privire la rețelele globale, care vor fi valoroase împotriva țintelor stealth, cum ar fi viitorul bombardier strategic B-21 Raider al Americii – care va efectua primul său zbor în 2022, un atu deosebit de util împotriva rachetelor mici și a țintelor hipersonice, care sunt deosebit de dificil de urmărit.

Ministerul rus al Apărării a declarat cu privire la noul sistem de apărare în urma testului de la Kapustin Yar: „Sistemul de rachete antiaeriene S-500 nu are analogi în lume și este conceput pentru a învinge întregul spectru de arme de atac aerospațiale existente și viitoare ale unui potențial inamic în întreaga gamă de altitudini și viteze”.

Aeronavele hipersonice, cum ar fi cea americana SR-72, care este de așteptat să fie dezvoltata atât în variante de recunoaștere, cât și în variante de bombardier, sunt, de asemenea, o amenințare potențiala gravă pentru care S-500 este considerat a fi arma ideală pentru contracarare.

Rămâne inca incert la ce scară se preconizează că va fi implementat S-500 sau când va fi comercializat pentru export, cu unii clienți potențiali de top, incluzand China, India și Algeria. Sistemul oferă unul dintre cele mai rentabile mijloace de contracarare a rachetelor hipersonice de mare viteză și, în timp ce lumea occidentală rămâne în urma Rusiei în dezvoltarea unor astfel de arme, se așteaptă ca acestea să reprezinte din ce în ce mai mult o atentionare dura pentru fortele ofensive NATO, cat si pentru țările din sfera de influență occidentala.

Se taie macaroanele hegemonului deci cresc sansele noastre de a iesi din aceasta stare comatoasa impusa de parteneri si perfuzata perfid de „prieteni” ipocriti, sus pusi in UE.
Va propun sa veniti si voi cu stiri ce semnaleaza Macaroane Taiate, caci sunt stiri ce ne mai dau sperante …
Dumnezeu sa ne ajute.