Sorin
920 aprobate

george-turle@t-online.de
93.229.17.53

 

O sa vina trolachii si o sa spuna ca armata adevarata rusa si armamentul adevarat rusesc e inca in Rusia, ca is plini de wuderwaffen pastrate pentru marile razboiaie. Le recomand, alaturi de laserul minune pe care l-au trambitat mai acu’ vreo saptamana, niste desene animate care sa-i consoleze…ma rog, aberatii totale la fiecare 10 secunde, dar fix asa gandesc si guvizii lor fantezisti…

https://www.youtube.com/watch?v=hF9UufzGgYQ

https://www.youtube.com/watch?v=KgQAfNP0RNA&t=5s

„Este de așteptat ca state precum India, Indonezia, Pakistan, etc. să renunțe la unele contracte încheiate cu Rusia privind cumpărarea de armament rusesc;”

Unii spun ca India ar fi facut-o deja, va deveni mai incolo mai clar in ce masura au dreptate.

https://www.economist.com/graphic-detail/2022/04/14/india-is-cutting-back-its-reliance-on-russian-arms
https://eurasiantimes.com/how-india-could-be-forming-an-aukus-like-military-pact-with-the-us-uk/
https://www.defensenews.com/global/asia-pacific/2022/05/16/india-halts-ka-31-helicopter-deal-with-russia/

„8. Ca rezultat al războiului din Ucraina, Rusia va fi obligată să se apropie de China. Apropierea ei însă de China va aminti de apropierea unui fluture de un felinar fierbinte.”

Buna comparatie. Chinezii vor lua din Rusia ce pot obtine la discounturi foarte mari si vor exporta…nu mare lucru. Cand ai de o parte un amalgam de tari bogate, cu populatii cu putere de cumparare si pe piata carora vrei sa te infigi cat mai adanc, iar dincoace o tara cu populatie parlita (exceptie Moscova, Skt. Petersburg si inca vreo doua orase mari, unde e un nivel de trai..(.inca…ok (cat va mai fi) nu ridicat) si , tinand cont de progresee uimitoare din ultimele 2 decenii, inca depinzi in proportie de 90% de high-techul din vest, parca nu-i greu de ales. Dar de colonizat sunt buni, pentru asta, sunt la urma urmei buni si africanii pentru chinezi.