Rusia a efectuat o autopsie post-mortem pacientului Covid-19, s-a făcut o mare descoperire.
Rusia a devenit prima țară din lume care a efectuat autopsia (post mortem) a unui cadavru Covid-19 și, după o investigație aprofundată, a descoperit că, Covid-19 NU EXISTĂ CA VIRUS.

ESTE O ÎNŞELĂTORIE GLOBALĂ. Oamenii mor din cauza „radiației electromagnetice 5G amplificate (otravă)”.
Medicii din Rusia au încălcat legea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care nu permite efectuarea autopsiilor pe corpurile persoanelor care au murit de la Covid-19.
După o perioadă de descoperire științifică, nu se poate presupune că acesta este un virus , dar o bacterie care provoacă moartea, ceea ce duce la formarea de cheaguri de sânge în vene și nervi, din cauza căreia pacientul moare din cauza acestei bacterii.

Rusia a învins virusul, susținând că „nu există altceva decât coagulare fellium-intravasculară (tromboză), iar metoda de tratament este vindecarea”.
Comprimate cu antibiotice
Antiinflamator ș luați anticoagulante (aspirină).

Acest lucru indică faptul că este posibilă vindecarea bolii, această veste senzațională pentru lume a fost pregătită de medicii ruși prin autopsie post-mortem (cadavre) a virusului Covid-19. Potrivit altor oameni de știință ruși, ventilatoarele și o unitate de terapie intensivă (UCI) nu au fost niciodată necesare. Protocoalele în acest sens au fost deja publicate în Rusia.

CHINA știa deja acest lucru, dar nu și-a publicat niciodată raportul.
Împărtășiți aceste informații familiei, vecinilor, cunoștințelor, prietenilor, colegilor, astfel încât să poată ieși din frica de Covid-19 și să înțeleagă că nu este un virus, ci pur și simplu o bacterie expusă la radiații 5G.
Cauza este vătămarea persoanelor cu imunitate foarte scăzută. Această radiație provoacă, de asemenea, inflamații și hipoxie. Cei care sunt victime ar trebui să ia Asprin-100mg și Apronik sau Paracetamol 650mg.
Deoarece s-a demonstrat că covid-19 provoacă coagulare a sângelui, care provoacă tromboză la om, și de ce cheagurile de sânge din vene și, prin urmare, creierul, inima și plămânii, nu pot obține oxigen, ceea ce face dificilă respirația unei persoane și a oamenilor mor repede din cauza lipsei de energie respiratorie.
Medicii din Rusia nu au ascultat protocolul OMS și au efectuat autopsii asupra cadavrelor decedate covid-19.
Medicii au deschis brațele, picioarele și alte părți ale corpului și după ce le-au examinat corect, au observat că vasele de sânge s-au dilatat și venele s-au umplut cu cheaguri de sânge, ceea ce, de obicei, împiedica fluxul de sânge și, de asemenea, reduce fluxul de oxigen în corp, care provoacă moartea pacientului.
La aflarea veştii despre această cercetare, Ministerul Sănătății din Rusia a schimbat imediat protocolul de tratament pentru Covid-19 și a dat aspirină pacienților săi pozitivi – 100 mg și a început să administreze Empromak.
Ca urmare, pacienții au început să se refacă și sănătatea lor a început să se îmbunătățească.
Ministerul Sănătății din Rusia a externat peste 14.000 de pacienți într-o singură zi și i-a trimis acasă.

Sursa: Ministerul Sănătății din Rusia..

*

Nota redacției – Este adevărat că OMS a interzis autopsia celor morți de Covid 19?! Dar e absurd? Cum îi poți împiedica pe doctori să facă autopsii?!