România sub stăpînirea celor mai ticăloşi complici ai Bruxelles-ului corupt şi Washington-ului silnic

Maria Diana Popescu 05 Ianuarie 2020
Maria Diana Popescu

Poftiţi în strane! Vom asista la un spectacol „live”, marca „România în şah etern”! Atmosfera de austeritate, secvenţele pe care ecranul guvernului Orb-ban le „propaghează”, (citînd-o pe Turcan, posesoarea unor deficienţe grave de minte, cultură şi exprimare) se înscriu între ironic, grotesc şi batjocură sfidătoare, agresînd fundamental naţiunea română. Poporului îi place să fie chinuit, manipulat şi ostracizat. Dacă un tont vrea să-i ia românului toate uneltele de supravieţuire, i le ia uşor! Acest carnaval orbano-iohannist din care nu lipsesc salturile periculoase, jongleriile şi prostirea la scenă deschisă, trebuie interzis urgent, nu privit cu teamă prin gaura cheii. Ăia, de acolo, din „guvernul meu” nu sînt aleşi de votul nostru! Ca şi Iohannis, au fost negociaţi la masa verde! Ei au oameni special angajaţi să facă zîzanie, să taie în carne vie! Iată că, după sărbătorile sfîrşitului de an ne-am trezit în faţa unor perspective-şoc. Guvernul Orb-ban obligă cetăţenii să dea piept cu primele utopii din 2020. România nu are indicatori de măsurare a sărăciei, sărăcia fiind una dintre problemele acute, însă guvernul va reduce la minim presiunea flăcării de la aragazul existenţei.

Preţul gazelor ar putea creşte cu circa 9-10% de la 1 aprilie 2020, la intrarea în vigoare a calendarului de „liberalizare”, potrivit unor surse din sectorul energetic. Semne rele anul are! Semne rele de scumpiri, de tăieri, nu de măriri! Ratele şi chiriile vor creşte, pentru că euro va sări de 4 lei şi 80 de bani, avertizează analiştii. Cei cu credite în moneda naţională vor plăti zeci de lei în plus pe lună. De la 1 ianuarie, „Hidroelectrica” şi „Nuclearelectrica” vor avea preţuri mai mari la energia livrată populaţiei. Potrivit unor surse din piaţa de energie, preţurile vor creşte cu aproximativ 5 lei/MWh, din 2020. „Hidroelectrica” va vinde cu 117 lei, iar „Nuclearelectrica” cu 193 de lei.

În caruselul primelor ţepe din an se înscriu majorarea accizelor la carburanţi şi achiziţionarea de corvete la preţuri cosmogonice. Avem rachete second hand, care nu pot fi folosite nici pentru gonit grindina, avioane F16 third-hand, inapte să zboare pe vreme rece, avem fregatele date de alţii la casare şi achiziţionate de Băsescu. Ciuca armatei ne înarmează pînă în dinţi cu resturi de armament depăşit moral, pe banii noştri. Aşa a hotărît acest guvern – făcut şi desfăcut la colţul meselor din restaurantele de lux, în faţa unui pahar, care a mai înmuiat negocierile şi-a permis să se mai treacă pe cîte un şerveţel numele vreunui politician-fitilist, „potrivit” lor, pentru înscăunare.

Tot mai multor români, guvernul Orb-ban le aduce mari dificultăţi financiare. În 2020, F.M.I. impune României ca preţurile tuturor produselor să crească cu 3,5%. Asta au votat cetăţenii României, de facturi mari vor avea parte, de tăieri şi îngheţări de salarii şi pensii, şi de mărirea vîrstei de pensionare. Votanţii ăştia naivi şi ameţiţi de serviciile speciale S.T.S.-iste, ne-au adus la guvernare o gaşcă de incompetenţi (unii cu condamnări definitive la activ), cămătari fără scrupule, urmaşii paraziţi ai lui Băsescu şi Boc, „coordonaţi” de marele specialist în adopţii suspecte, meditaţii şi case deţinute ilegal, navete săptămînale şi concedii de refacere după excursii. „Joc şi disperare”, ne-ar spune Kafka. Nişte executanţi periculoşi ai unui escroc imobiliar, îmbogăţit cu acte false!

Sîntem condamnaţi fără judecată şi puşi sub stăpînirea celor mai ticăloşi complici ai Bruxelles-ului corupt şi Washington-ului silnic. Avem la pupitrul de comandă pe cei mai mari trădători ai poporului român. Poate vor ţine minte votanţii-lingăi de serviciu că, tragicomedia tratativelor promise ziua se dărîmă noaptea. Una au zis în campanie, alta fac acum! Perioada cît va sta la putere acest guvern antinaţional va cîntări amarnic în viaţa noastră şi a ţării! Pentru că au venit cu ideologii preformate în laboratoarele iadului mondial-corporatist! Guvernul Orb-ban s-a îmbrăcat cu varianta minciunii şi manipulării, care se vinde mai uşor, care dă bine în ochii şi urechile naivilor. Guvernul Orb-ban a intrat cu buldozerul lui Iohannis la putere, nu cu onestitatea, apoi şi-au luat aproape de ei toţi prietenii din tufe şi s-au pus pe lătrat la microfoane!

Ce-a făcut Orban în trei luni de guvernare? Păi, a aprins lumina în sală, a aerisit după pesede, a dat afară muştele, a şters praful, a aranjat scaunele. Nici nu s-a învăţat bine cu închisul şi deschisul uşilor, că s-a pus pe tăiat şi strîmtat cu aţă albă straiele românilor şi aşa peticite şi intrate la apă! Ar fi de rîs dacă n-ar fi de plîns! Dar, un DAR cu majuscule, să nu uităm, întotdeauna hoţia şi minciuna au avut picioare scurte!

N.A.T.O. i-a băgat cosmosul în cap lui Iohannis, încît acesta, de frica extratereştrilor, ia de la gura sănătăţii, a învăţămîntului, a pensionarului, ca să-şi cumpere puşti, rachete şi militari americani! Sîntem, practic sub ocupaţie străină! România este sufocată de adevărate baze militare străine, pe principiul drobului de sare! Copilandrul acesta uriaş de la Cotroceni, cu statura lui Goliath, Ymir sau Polyphemus, a răsturnat vitrina cu jucării naţionale şi aduce altele din import! Obligă România să aloce mult mai mult decît 2% pentru înarmare. Încă cinci ani de chin pentru români cu acest preşedinte manivelă, un fel de gloabă pămînteană care priveşte destinul României, precum viţelul poarta nouă, mergînd pe o sfoară subţire cu mandolină în spinare!

Spectacolul acesta macabru se întîmplă, ca de obicei, pe banii noştri, nu ai lui! Avem atît de mulţi smintiţi la putere, încît nu mai ştim care-i care! Cine să ne mai apere de teroriştii care ne sfidează, ne batjocoresc, din funcţii de stat? Nu de alta, dar la prezidenţiale a fost ca-n Lăpuşneanu: „proşti, dar mulţi!”. Acum ne ducem crucea! Pînă nu vom avea un patriot pur-sînge la Cotroceni, România va fi urgisită, va umbla speriată, cîrpită, flămîndă şi plînsă, ca o mamă singură şi cu mulţi copii, pe care nu-i poate hrăni, nu-i poate încălţa şi nici trimite la şcoală