.Text primit pe E mail. Nu mi-e clar cine este autorul, dar textul trebuie citit.

.

O analiza lucida a ceea ce se intampla in lume si la noi, pe saitul

–––- Forwarded message –––-
From: Vasile
Date: 2015-11-23 13:15 GMT+02:00
Subject: Re: Fwd: ROMÂNIA este o colonie FĂRĂ INDEPENDENȚĂ ȘI FĂRĂ SUVERANITATE
To:

La nivel global, tineretului i se fură

orice șansă la un viitor mai bun

Cea mai mare catastrofă din istoria EUROPEI s-a întâmplat datorită faptului că trădătorul de GORBACIOV a demolat blocul țărilor socialiste și a cedat Rusia și restul Europei, Invadatorului Anglo Saxon fără luptă! Nu va mai exista niciodată pe planetă o astfel de trădare! Dezmembrarea URSS a fost programată

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de OXI? În 2002 GRECIA trece la moneda EURO. Guvernul elen neavând tiparniță de euro de unde putea să ia euro? De la singuru producător de EURO de pe PLANETĂ care se numește ECB. Care dă EURO numai împrumut și numai cu camătă! Guvernele criminale și trădătoare ale GRECIEI au împrumutat și au furat banii și și-au cumpărat liniștea socială pe niște salarii și pensii mai mari decât ar fi permis productivitatea economiei grecești.

La un moment dat, prin 2008 PAPANDREOU, unul dintre criminalii globaliști vorbitor de limbă greacă a adus în discuție faptul că GRECIA este în criză întrucât datoria a ajuns la un nivel de vreo 3 ori mai mare decât tot ce producea la grămadă fiecare grec.
Și așa a început coșmarul grecilor. AUSTERITATE impusă de cămătari bineînțeles! Grecii, un popor demn și mândru, s-au prins de manevră și au ieșit în stradă să protesteze violent!
Soluția GRECEASCĂ era extrem de simplă: NAȚIONALIZAREA BĂNCII CENTRALE A GRECIEI și revenirea la drahma fără camătă. Stabilirea unui curs FIX EURO DRAHMĂ 1:1 și astfel guvernul elen ar fi avut toată lichiditatea necesară. Orice export s-ar fi făcut la această paritate și orice import s-ar fi analizat temeinic.
Se elimina TVA, acciza și alte taxe pe venit. Economia s-ar fi pus în mișcare și GRECIA și-ar fi revenit la nivelul de dinainte de euro care este regretat de toți grecii. Câștigându-și suveranitatea GRECIA putea deveni un paradis fiscal unde companiile din toată planeta să plătească doar 0.1% pe cifra de afaceri cu condiția să facă rulajele în drahme.
În 2-3 ani GRECIA ar fi ajuns ELVEȚIA ca nivel de trai. Astăzi GRECIA este la fel de lovită de cămătarii internaționali dintr-o singură cauză: poporul elen NU DOREȘTE SUVERANITATEA sau INDEPENDENȚA!
ILIE Șerbănescu de câte ori apare nu scapă ocazia să explice de ce ROMÂNIA este o colonie FĂRĂ INDEPENDENȚĂ ȘI FĂRĂ SUVERANITATE: sectoarele cheie ale oricărei economii: distribuția de energie (și producția), resursele naturale și minerale precum și SISTEMUL BANCAR este în întregime controlat de corporații.
Ce omite nea ILIE să ne spună, probabil de frică, este că însăși BNR este o bancă privată ale căror butoane de control sunt în afara granițelor țării noastre.
De ce mereu constant și vă repet la infinit subiectul BNR și băncile comerciale?
Fiindcă toate informațiile economice care v-au fost furnizate SUNT FALSE!
BNR este o filială în ROMÂNIA a unei bănci private care nu putea s-o denumească ROTHSCHILD întrucât poporul ar fi întrebat guvernanții de ce împrumută banii necesari de la o bancă privată cu camătă?
Numele de BNR a fost intenționat pus pentru ca poporul în ignoranța lui să creadă că BNR aparține românilor și guvernul o controlează.
VA să zică BNR tipărește LEI în urma deciziilor luate de un guvernator ce primește indicații prețioase de la BASEL din ELVEȚIA!
În baza cărei explicații logice și argumentate EURO este egal cu 4.5 RON?
De ce în septembrie 2008 EURO a putut să fie 3.4 RON și brusc a ajuns la 4.5?
GUVERNUL ROMÂNIEI prin MINISTERUL DE FINANȚE se împrumută în fiecare lună o sumă de lei (RON) pentru care se obligă să plătească camătă de la băncile comerciale. În 2014 din sectorul bancar românesc CEC BANK (singura bancă comercială al cărui acționar majoritar este statul român) ocupa 7.7%.
Practic 92.3% din volumul activităților financiar bancare existente pe teritoriul României era GESTIONAT și CONTROLAT de CORPORAȚII STRĂINE.
Haideți să ne uităm la imaginea de ansamblu: avem un borfaș care are doar el dreptul să tipărească leii noștrii și care dă cu camătă LEI la băncile comerciale. Din acestea 92.3% sunt alți borfași străini și doar 7.7% sunt borfași români conduși tot de un borfaș internațional pe nume GHEȚEA.
Acești 92.3% iau LEI cu camătă de la BNR (1.75%) și plasează LEII cu camătă POPORULUI ROMÂN cu 4.21%. Adică acești borfași câștigă stând degeaba 2.5% la oricât se împrumută STATUL ROMÂN.
Pe scurt POPORUL ROMÂN HRĂNEȘTE CU MUNCA SA un sistem bancar PARAZITAR care nu produce ABSOLUT NIMIC în ECONOMIA REALĂ dar care controlează matematic și perfect această economie.
Motivul pentru care există GUVERNARE este să se colecteze permanent CAMĂTA și să se țină poporul în stare de sclavie.
Dacă cămătarii internaționali, cu sprijinul nemijlocit al COZILOR DE TOPOR vorbitoare de limba română, doresc să blocheze economia ROMÂNIEI o pot face ușor: închid bancomatele și suspendă activitatea.Oamenii nu pot primii salariul și nu pot face plăți, companiile nu pot face plăți și nu pot încasa, CICLUL ECONOMIC SE OPREȘTE.
Așadar PUTEREA REALĂ în COLONIA ROMÂNIA nu este nici la Parlament, Nici la GUVERN, nici la SRI/STS/SIE, nici la Presedintele!
În nici un caz la poporul român!
Pentru ca poporul român să își recapete SUVERANITATEA trebuie să recapete în primul rând DREPTUL și MONOPOLUL DE A-ȘI TIPĂRI PROPRIA MONEDĂ FĂRĂ CAMĂTĂ! Iar sistemul de distribuție al acestei monede să fie realizat exclusiv de către STATUL ROMÂN prin intermediul CEC.
Al șaptelea președinte al Statelor Unite ale Americii, Andrew  Jackson a fost un om din popor, care a luptat pentru SUVERANITATEA poporului american și pentru ideea de REPUBLICĂ!
Venind la putere în mod absolut democratic prin voința poporului (inclusiv cei din partidul său l-au susținut pe ascuns pe contracandidatul său) ANDREW JACKSON identifică în mod corect pe guvernatorul Băncii SUA (care era o bancă privată exact cum e denumită și BNR „a României”) ca fiind cel mai mare pericol la adresa SUVERANITĂȚII și INDEPENDENȚEI POPORULUI AMERICAN.
De aceea în cel de-al doilea mandat al său reușește să convingă Congresul să nu mai acorde MONOPOLUL TIPĂRIRII de DOLARI unei bănci private.
PE 4 Ianuarie 1835 SUA devine cu adevărat INDEPENDENTA și SUVERANA achitând CABALEI reprezentate de Nicholas BIDDLE (Un fel de Isărescu american) ultima tranșă din datoria SUA către BANK of USA.
Repet  principiul tehnologiei de ÎNROBIRE al popoarelor: OCULTA FINANCIARĂ prin MIJlOACELE de PROPAGANDĂ pe care acum le-ați identificat induc IDEEA FALSĂ că PENTRU STABILITATEA ECONOMICĂ a unei țări ESTE OBLIGATORIE existența unei BĂNCI INDEPENDENTE de controlul POLITIC.
Binefacerile CAPITALISMULUI ODIOS si al IMPERIALISMULUI GLOBAL!

În realitate poporul condus de un guvern ”ales” este îndatorat la infinit fără posibilitatea rambursării datoriei din simplul motiv că dobânda (camăta) niciodată NU EXISTĂ în PIAȚĂ (nu a fost tipărită OCULTA neavând nici un interes ca DEBITORUL să-și achite integral datoria). Iar POPORUL nu dă MANDAT EXPRES guvernului să se împrumute în numele său așadar orice DATORIE este ILEGITIMĂ, IMORALĂ și ILEGALĂ.PE 30 ianuarie 1832 ANDREW JACKSON a fost împușcat fără succes (ambele pistoale ale asasinului nu au luat foc) și au durat 77 de ani ca OCULTA să preia din nou monopolul tipăririi de dolari de această dată sub numele de FEDERAL RESERVE.Pentru același motiv, NAȚIONALIZAREA MIJLOACELOR DE PLATĂ (dolarul) au fost asasinați 4 președinți în istoria USA : Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley și JFK.Acestea sunt indicii că poporul american este CAPTIV (ca și celelalte popoare de pe planetă) unui SISTEM ODIOS, TOTALITAR, REPRESIV și că sursa de putere a acestui sistem de sclavizare se face prin intermediul datoriei și al monopolului emiterii mijloacelor de plată.Acesta ultimă frază pe care ați citit-o este cel mai important secret din ultimii 400 de ani și faptul că ați aflat această informație este un prim pas în LUPTA DE ELIBERARE NAȚIONALĂ și GLOBALĂ!

Nu mai contează liderii ci SISTEMUL în care un popor există: prin naționalizarea mijloacelor de plată orice POPOR DEVINE INDEPENDENT ȘI SUVERAN! Restul deciziilor ce se vor lua pentru buna guvernare vin de la sine!
Dolarul este o monedă de referință la nivel planetar fiindcă OBLIGATORIU toate mărfurile de la cafea până la petrol sunt tranzacționate în dolari!
Orice țară care vrea să cumpere o marfă din altă țară este obligată întâi să cumpere DOLARI (dând la schimb ori moneda așa zis națională , ori mărfuri sau servicii (care încorporează MUNCĂ)) și să meargă apoi într-una din BURSELE lumii unde la un preț hotărât de PIAȚĂ cumpără acele mărfuri.
Dar ce este PIAȚA? Piața o reprezintă câteva sute de brokeri (termen englezesc pentru borfași) ce lucrează pentru câteva corporații deținute de același GRUP TERORIST FINANCIAR GLOBAL care deține și tiparnițele de bani.

AȘADAR prețul BARILULUI DE PETROL, sau al zahărului NU ESTE DECIS DE CEL CARE MUNCEȘTE ÎMPREUNĂ CU CEL CARE CUMPĂRĂ ci de un SISTEM FINANCIAR TERORIST care impune propriile condiții atât vânzătorului de produse/servicii cât și CUMPĂRĂTORULUI!Acesta nu este PIAȚĂ LIBERĂ ci un sistem totalitar!

Analogia este cu DIMOCRĂSI: 25 de mii de persoane plătite schimbă un guvern stabilita LEGAL de 7 milioane de persoane in 2012.

AȘADAR CAPITALISMUL ESTE DE FAPT FASCISM! Fiindcă este un sistem centralizat REPRESIV și GENOCIDAL care funcționează pe baza unei PROPAGANDE imaginate de GOEBBELS!

Evident cand se inflamează mass-media pe un subiect e bine să stingeți TV-ul! Uitându-mă acum la sutele si miile de materiale cu mortii din COLECTIV, precum și discuțiile de căcat din studiourile TV (Antena STARS, KANAL D, etc) trag concluzia ca dacă cei de la PUTERE asigură condiții de siguranță în cluburi acum, condiții prielnice pentru ca tineretul distrus deja mental să se poată bucura de droguri, sex în toalete, alcool și muzică satanistă, atunci tineretul e liniștit și nu e interesat de GUVERNAREA din ROMÂNIA!
Să dăm țării cât mai multe cluburi!
PS. Cred că singura de compătimit din acest eveniment este acea amărâtă de femeie de serviciu, mamă a 5 copii! Eu nu simt absolut nici o urmă de compasiune pentru niciun decedat sau rănit acolo! Ce au căutat asta au găsit! Mai duceți-vă fraților și pe la muncă nu numai la tras cocaină pe nas în cluburi!
DISTRACȚIE, dacă întrebați pe oricine ce semnifică, peste 99% dintre respondenți vor explica că înseamnă ceva ce produce destindere sufletească, amuzament.
Însă adevăratul sens este PIERDEREA ATENȚIEI!
De dimineață și până seara SUNTEM DISTRAȘI de la adevărata și unica chestiune importantă a fiecărui om: LIBERTATEA!
Faceți o analiză să vedeți cât demult și în ce fel sunteți DISTRAȘI de la ceea ce e cu adevărat important!
De asta SOCIALISMUL nu place tinerilor: ei nu vor decât să se distreze! Adică să stea evadați dintr-o realitate de coșmar în subterfugii ieftine și vicioase!
La nivel global, tineretului i se fură orice șansă la un viitor mai bun: nu pot avea propria casă datorită mecanismului economic care nu permite supraviețuirea darămite economisirea, nu se pot maturiza complet întrucât nu pot să își întemeieze o familie obligați fiind să locuiască cu părinții. De aici frustrare și agresivitate. Pentru ca în totalitatea lor tinerii să nu cumva să se unească și să SCHIMBE MATRICEA de GUVERNARE GLOBALĂ prin BANI și TV, li se dau droguri, alcool, prostituție, promiscuitate, muzică și filme de cea mai proastă calitate! Este exploatată la maxim partea bestială, animalizată!
Noi, cei mai bătrâni care am prins și vremuri în care societatea nu crea tâmpiți este evident să fim exasperați de totala lipsă de REALISM a majorității tineretului de azi. Diferența de generații a fost mereu însă CONFLICTUL între generații a apărut de vreo 200 de ani de când INGINERII SOCIALI aplică fel de fel de experimente!
Acum la două săptămâni de la cel mai mare eveniment românesc din 2015, ROTISERIA COLECTIV pot din nou să-mi exprim nu lipa de empatie ci satisfacția că niște terminați au fost sacrificați de ONGiștii lui SOROS ca să dea o lovitura de stat și să pună ei guvernul lor de TEHNOHOȚI!
Guvern TEHNOCRAȚI este egal cu GUVERN DE TEHNO HOȚI! Tinerii frumoși și liberi, care de 2 saptamani au lumânări și dolii la profil și acum au steagul FRANȚEI!
TEHNOHOȚII ăștia trecuți pe la școlile de cadre ale lui SOROȘ o să vă fure și organele interne!
Să ne fie clar: faptul că se răspândește teroare prin TV arată că GRUPUL INFRACȚIONAL GLOBAL (ce cred în schizofrenia lor că dețin controlul și că se pot substitui lui DUMNEZEU) sunt disperați că PIERD DOMINAȚIA PLANETARĂ.
Pentru a le tulbura mințile folosesc ARMA EGREGORICĂ: prin TV strecoară oroare și groază în mințile oamenilor care la rândul lor emit energie negativă în acel câmp energetic superior (denumit EGREGOR de anumiți inițiați) și care afectează înapoi pe absolut toți pământenii. Chiar dacă nu ești conectat la TV sau INTERNET ești în mod obligatoriu energetic și biopsiho-informațional conectat la HIPERCONȘTIINȚA MONDIALĂ. De aceea OCULTA folosește această armă numită propagandă și aceste arme numite televiziuni pentru a intoxica mințile și sufletele celor 7.3 miliarde de pământeni.
V-am explicat din seara producerii evenimentelor din COLECTIV că tot acest circ trebuie ignorat fiindcă amplifică energiile negative și emoțiile emise de fiecare. Unii dintre prietenii mei dragi s-au lăsat pradă emoției și ulterior au realizat că CIRCUL a avut scopul executării unei LOVITURI DE STAT. Un GUVERN legitimat prin vot în 2012 a fost înlocuit cu un guvern plin de slugi sioniste toți agenți de primă mână ai lui SOROȘ, inamicul numărul doi al NEAMULUI ROMÂNESC!
De aceea refuz să comentez evenimentele de la PARIS sau oricare altă creație a serviciilor de informație Occidentale aservite total INVADATORULUI GLOBALIST.
Dacă FRANȚA nu era colonie a Imperiului Răului din 1789, astăzi nu ar fi existat atentate „teroriste” sau și dacă ar fi existat nu erau DATE ÎN DIRECT.
Este o chestiune de SECURITATE NAȚIONALĂ ca poporul să nu fie bombardat cu imagini de groază și cu teroare la TV. Un comunicat SEC cu evenimentul și apoi știri sportive. Între timp se făceau anchete și se depistau vinovații. Ce mai mult ca sigur ar fi fost executați.
Însă FRANȚA este o colonie care și-a pierdut de sute de ani SUVERANITATEA de aceea i s-a impus MULTICULTURALISMUL, FALSELE LIBERTĂȚI (ca aceea de a te căsători cu o persoană de același sex) și LIPSA DE SUVERANITATE DUCE LA acest tip de efecte.
În timp ce mass-media ține paralizat de frică pe cetățeanul planetar la TV, OCULTA își continuă planurile criminale și genocidale.
Se observă în continuare inducerea ideei că MUSULMAN egal TERORIST care este falsă! Când omori oameni în numele lui ALLAH nu mai ești credincios ci SATANIST și aduci jertfe de sânge Prințului Întunericului!
Iar noi, care din zi în zi suntem mai inteligenți, mai informați și mai educați, știm și acționăm într-o singură direcție LUPTA DE ELIBERARE PLANETARĂ! Iar armele noastre sunt cele mai puternice:
NAȚIONALIZAREA și SOCIALISMUL PUR fără a uita de SFÂNTA CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU!
Capitalismul are nevoie tot timpul de exploatarea popoarelor din teritoriile colonizate.
BNR tipareste bani de plastic pe care ii imprumuta cu 1.75% bancilor comerciale. Acestea imprumuta cu 4.21% Guvernului Romaniei care este cel mai sigur si serios „client”: camata este colectata de un imens aparat de represiune denumit STATUL DE DREPT format din INSTITUTII INDEPENDENTE!
Dar cea mai tare faza este ca bancile comerciale pot imprumuta de 100 ori mai mult bani decat ce au fizic ca rezerve de la deponenti sau investitori. Asadar BANCILE COMERCIALE castiga de 100 ori mai mult (acei 4.21% minus 1.75%) imprumutand bani pe care nu ii au.
Aceasta inselatorie tine paralizata si perfect controlata economia romaneasca si standardul de viata al romanului. Din aceasta cauza salariul minim nu poate sa ajunga la nivelul celui european (700-800 de euro), somajul este mare, companiile locale nu se pot dezvolta.
Schimbarile de guverne si politicile de guvernare sunt hotarate de acesti creditori ajutate de imensul aparat de dezinformat poporul format din mass-media romaneasca. Acum ca ati citit aceasta informatie va urez somn usor in continuare!
JANDARMERIA este un instrument TOTALITARO-REPRESIV specific regimurilor dictatoriale!
Toată țara s-a indignat când 50 de drogați au fost asasinați de serviciile de informații românești și străine.
Aștept ca aceeași țară să se indigneze când oameni bătrâni care au muncit și suferit toată viața sunt evacuați din amărâtele lor de case în baza unor decizii judecătorești realizate prin falsuri și infracțiuni.
Am scris mereu dar poate este evident acum că ROMÂNIA este o colonie penitenciară iar absolut TOATE INSTRUMENTELE reunite sub titlul ”STATUL DE DREPȚI” sunt concepute pentru represiunea poporului la o eventuală reacție.
Este evidenta conspiratia impotriva poporului roman inceputa dupa lovitura de stat din 1990.Urmarind si suferind cu totii efectele nocive si criminale ale accederii la putere al conspiratorilor (vorbim de cei care apasa butoanele din Washington, Londra si Tel-aviv) este evident ca pentru a da RESET-ul care s-a cerut si de care e nevoie trebuie sa ne intoarcem la momentul 15 decembrie 1989: BNR apartinea POPORULUI ROMAN, LEUL era EMIS FARA CAMATA (dobanda de referinta), NU EXISTA ACCIZA, TVA, IMPOZIT PE DIVIDENDE.
Poporul avea 0% somaj (da tineri frumosi si liberi COMUNSIMUL nu e pentru golani numai CAPITALISMUL invata omul ca daca e suficient de abil sa insele pe altii sa munceasca gratis pentru el va reusi), 1.300 de fabrici si uzine, 8 milioane de hectare de teren agricol care produce mincare pentru 85 de tari, 7 milioane de locuri de munca in PRODUCTIE, EDUCATIE COMPETITIVA LA NIVEL PLANETAR, Sistem de SANATATE Performant, 3 milioane de locuinte pentru toti.
Ce nu era?
Nu erau cluburi unde sa se venereze SATANA, nu erau droguri, nu era iarba, nu erau pastile, nu erau ciuperci, nu erau homosexuali, nu era pedofilie, nu erau criminali pe strada, nu erau nebuni criminali pe strada, nu erau casatorii intre lesbiene si homosexuali, nu existau saraci si boschetari si nici LIBER INTREPRINZATORI Cu sute de miliarde de euro in cont.
Nu am auzit de evacuare fortata pentru neplata utilitatilor, nu am auzit de debransare de la curentul electric sau apa, nu am auzit de credite in franci si nici de obligativitatea platii asigurarii de sanatate daca nu aveai venit.
Romania se afla acum in secolul al 17 lea cu iobagi legati de glie (da, jumatate dintre romani nu au bani de o masa decenta dapai sa mai si calatoreasca), cu ciocoi care agata pe taranii la fum de ardei si baliga ca sa-i sileasca sa plateasca ultima picatura din sangele lor dar cu INTERNET si TV.
Daca asta va doriti stimati romani, asta aveti! Cand veti dori LIBERTATE (ce aduce inevitabil si PROPSERITATE) o veti avea!
România nu are în acest moment SUVERANITATE!
Așadar eu sunt de părere să promovăm aceste idei ce dau dureri de pancreas și ulcer SOROIȘTILOR: Recâștigarea Suveranității NAȚIONALE și NAȚIONALIZAREA BNR!
Informații preluate de la Luci Lucescu
Din păcate multi nu înțeleg, nu vad sau nu vor. E foarte greu când de fapt e asa simplu.