Dacă o inimă română mai bate încă în pieptul tău, ia atitudine! Dacă mai simţi un cât de mic fior când auzi rostindu-se România, Dacii, Viteazul, Transilvania, Eroii, Unirea, România… să nu zaci în nesimţire, acţionează împotriva duşmanilor!

NU proiectului ucigaş, păgubitor şi antiromânesc de la Roşia Montană! Informează-te, acţionează, ia atitudine, trimite mai departe!

Ceea ce n-au reuşit ,,asupritorii’’ romani în antichitate, ceea ce n-au reuşit grofii maghiari şi cinicii austrieci care doreau să ne schimbe până şi credinţa, iată că sunt pe cale să reuşească aceşti aventurieri, infractori de mai multe naţii.

Beneficiind de sume colosale, cumpărând suflete de cârpă, mituind politicieni şi demnitari care şi-ar vinde şi Mamă şi Ţară, ei sunt pe cale să-şi pună în aplicare  diabolicul plan. Suntem în anul 2011, într-o ţară apărată, chipurile de instituţii ale statului(!), dar şi de U.E. şi N.A.T.O…. Interesul mondialist, transnaţional şi cea mai rapace şi mai antinaţională clasă politică din istorie nu ne pot birui. Suntem suverani! Suntem pe pământul sfinţit de sângele strămoşilor! Suntem un popor, nu doar o populaţie!

Ia aminte, Române, că urmaşii vor cumpăni faptele tale.

Dacă istoricul Florin Constantiniu vorbea de lipsa unei idei de forţă, a unui proiect major care să-i adune pe români, să-l contrazicem pe marele istoric, să arătăm că noi, cei de azi avem unul. Că mai presus de patimi şi de nevoi, mai presus de griji zilnice şi de interese personale, stă Patria! Să arătăm lumii că suntem cu adevărat nebiruiţi!

Florin Şinca

www.pietriceaua.ro

Bucureşti, 31 august 2011