CDN
18 aprobate

carpathia_rex@yahoo.com
78.96.87.221
Nici una din companiile petroliere ale familiei Rockefeller nu mai aparţine acesteia. Ele – Chevron, Exxon ş.a. – sunt înstrăinate de Rockefelleri cu mult dinainte de a fi Biden preşedinte.
Mai mult, familia Rockefeller, după ce a scăpat de companiile de hidrocarburi, combate poluarea făcută de acestea şi a intrat de aceea în conflict cu propriile foste companii. A se vedea în acest sens un studiu serios, intitulat „De ce Exxon îi urăște pe Rockefeller, familia sa fondatoare“ (Why Exxon hates the Rockefellers, its founding family) pe
E&E News, la: https://www.eenews.net/articles/why-exxon-hates-the-rockefellers-its-founding-family/
De aceea e o mare prostie o afirmaţie ca cea de mai sus (semnată în băşcălie „Mihai“), cum că războiul din Ucraina e un joc al Rockefellerilor de a-i forța pe europeni să cumpere petrol și gaze de la ei și nu de la ruși, cu concursul lui Biden.
Acesta e un amestec ghiveci, în bătaie de joc, de idei conspiraţioniste vechi, unele compromise deja, în timp, cu adevăruri.
E adevărat doar că americanii (mulţi dintre ei evrei, ceea ce Rockefelleri nu sunt), dar şi israelienii (via Egipt) profită din plin, calculat, de război, ca să-şi bage gazele lor lichefiate pe piaţa europeană, iar ministrul Virgil Popescu a şi pus botul la şmecherie, cum se arată documentat în articolele:
https://www.incorectpolitic.com/ministrul-energiei-virgil-popescu-hotul-care-serveste-israelul/

https://www.incorectpolitic.com/implicarea-evreilor-de-la-casa-alba-in-afacerea-gazelor-ocazionata-de-conflictul-ruso-ucrainean-in-care-ucraina-a-fost-impinsa/