Iulian MARES
603 aprobate

mares.iosif@gmail.com
91.206.194.234În răspuns la 1955m.

Din pacate DA!
Dar asta are legatura cu profesorul universitar Mircea Miclea doar daca acceptam ca toti respiram aerul planetei!

„Traian Basescu loveste un Copil in Campanie Electorala de la Ploiesti, Romania din anul 2004.
Candidatul la Presedentia Romaniei,actual presedinte al Romaniei loveste un copil de 10 ani pe numele Bogdan Constantin Istratoiu in plina figura cu pumnul, Acesta are acum 15 ani si se afla la Studii in Italia de unde a confirmat telefonic postului de Televiziune OTV ca ca a fost lovit de Traian Basescu dupa ce la dat jos de pe scena unde se afla cu alti copii invitat de acelasi Basescu pentru campania sa Electorala.
Familia copilului declara ca au fost amenintati telefonic sa nu confirme incidentul din 2004 si ca se tem de viata lor.”

O analiza pe fil, aici:

https://www.youtube.com/watch?v=UzwwnIiycFg

*
Nota redacției – Am primit de la harnicul meu coleg de site comentariul de mai sus. La care am de adăugat următoarea amintire: 
În confruntarea electorală dintre Băsescu și Geoană moderator a fost ziaristul Robert Turcescu. Atitudinea sa servilă față de Băsescu era jenant de evidentă. Dacă nu mă înșel, la încheierea confruntării le-a pus fiecărui candidat o întrebare finală. Pentru Băsescu întrebarea finală a sunat cam așa: Jurați că nu ați dat un pumn acelui copil de la Ploiești? Iar Băsescu a răspuns categoric: Jur că nu i-am dat nici un pumn! Pasămite, Băsescu nu mințea, copilul fusese lovit cu un dos de palmă, cu un svast! Nu cu pumnul!..
Corect era să-l întrebe pe Băsescu dacă l-a lovit pe băiat!
Tertipul a trecut neobservat. Am urmărit, fără voia mea, cariera acestui Robert. Băsescu l-a răsplătit pentru golănia făcută la dezbaterea electorală. Este acum parlamentar și mare deontolog pe la toate televiziunile!