In continuare extragem din brosura „Who Brought the Slaves to America”, scoasa de „Sons of Liberty”, P.O.Box 449, Arabi, LA, 70032, rezolutia „Conferintei Centrale a Rabinilor din America, 1956,” – cu subtitlul: „Instructiuni confidentiale catre toti evreii ortodocsi, reformisti, ne-religiosi si ‘încrestinati’”- din care aflam cât de stapâni se simteau evreii pe lume în 1956:

„Noi suntem aproape sa ne atingem scopul. Al doilea razboi mondial a avansat maret planurile noastre. Ne-a reusit sa aducem crestinii sa se omoare unii pe altii si sa aducem alte multe milioane de crestini în situatia sa nu ne poata face niciun rau. Ne-a mai ramas putin de facut ca sa câstigam controlul total asupra stupizilor de goimi (crestini).

Evrei din America:
acestea sunt ultimele instructiuni pentru voi:

1. Continuati sa largiti controlul asupra radio-difuziunii, televiziunii, ziarelor, cinematografelor si revistelor.
2. Educati copiii vostri si alungati-i pe crestini din avocatura, medicina, farmacie si din întreg comertul de detaliu.
3. Transformati scolile si universitatile lor în centre de instructie pentru revolutia noastra rosie.
4. Ridiculizati credinta crestina, desbinati poporul ei si slabiti-le bisericile.
5. Demoralizati-le femeile si copiii.
6. Corupeti-le tribunalele si faceti-le de rusine.
7. Intoarceti o clasa sociala împotriva alteia, Negrii împotriva Albilor.
8. Cumparati politicienii si continuati sa corupeti administratiile locale, provinciale si nationale.
9. Anihilati fascistii anti-semiti în orice fel.
10. Folositi-va de instrumente binevoitoare ca un Truman, un Eisenhower, un Stevenson si Warren; ei vor face treaba pentru voi.
11. Planuiti emigrarea nelimitata si fara restrictii a persecutatilor nostri (din alte state) în aceasta tara.
12. Continuati sa le controlati banii prin sistemul federal de rezerve.
13. Continuati sa plasati evrei în posturile guvernamentale, în Armata si’n Marina.
14. Noi trebue sa distrugem Republica asta si s’o înlocuim cu odemocratie, care înseamna socialism de stat guvernat de evrei, (Jewish Governed State Socialism).
15. Continuati controlul asupra Departamentului Muncii, faceti agitatii, provocati prin orice mijloace nelinisti, greve, violente în toate modurile si în toate împrejurarile.

Cu o astfel de strategie si cu aceste metode trebue sa reusimn sa prabusim aceasta tara în saracie, în demoralizare, în faliment, si’ntr’un razboi civil prin care sa micsoram numarul inamicilor nostri.

Revolutia bolsevica ne-a facut stapânii Rusiei.

Ultimul razboi ne-a facut conducatorii întregii Europe, mai putin Spania.

Fie ca viitorul razboi sa ne faca stapânii Americii.

Pentru prezervarea rasei noastre sunteti avizati ca daca sunteti întrebati de Goimi despre oricare din punctele de mai sus, trebue sa refuzati sa raspundeti, sa abjurati, sa repudiati si sa negati si asta chiar si sub juramânt, daca e cazul, asa cum ne învata Talmudul.

Credem ca este de prisos sa va atragem atentia asupra consecintelor teribile daca aceste instructiuni ar cadea în mânile Goimilor.

Conferinta Centrala a Rabinilor din America – 1956.

Prin cine controleaza si domina evreii viata politica si economica a natiunilor? Câteva citate date mai jos ne vor lamuri:

„Francmasoneria este o organizatie evreiasca, a carei istorie, grade, simboluri si parole conventionale sunt evreesti de la început pâna la sfârsit.”

„Izraelite of America”, 3 August 1866

„Francmasoneria este nascuta în Izrael”.

„Jewish Tribune”, 29 Oct. 1925

„Anglia se lupta pentru noi, pentru cauza evreiasca si în aceasta lupta ea este sprijinita de francmasonii din întreaga lume.”

„Jewish Chronicle”, Octombrie 1940

„Din 670.000 de francmasoni în Europa, 475.000 sunt în Anglia. Din 4,5 milioane de francmasoni în întreaga lume, 3,5 milioane sunt în America.”

Statistiques maçoniques

*

Text extras din articolul Istoria ultimilor 100 de ani, publicat pe situl nostru la 22 ianuarie 2013

Nota redacției: După cum se poate constata, acei rabini nebuni și atotștiutori mizau în 1956 pe iminența unui nou război mondial. Atotputernicia lor, vestită, se arată a fi îndoielnică, limitată. Cu regret constatăm că rabinii contează pe participarea la acțiunile lor a evreilor „încreștinați”! Păcat!…