Shadow
54 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.184

 

In Romania exista o intreaga retea de falsificatori de istorie si asa ceva dupa ce au fost furate si distruse arhivele Securitatii care ar fi rescris istoria. Pentru a se acoperi furtul arhivelor romanesti au fost inventate campaniile ,,Sfintii inchisorilor” si ,,Memorialul durerii” in santajuri si in amenintari pe fostii ofiteri transformate usor in politie politica pe origine pe copiii fostilor ofiteri.
Tot ce vedeti pe anticomunism e prelucrat in furturi de dosare in care identitatea mortilor din Caransebes dezhumati de Marius Oprea e sub semnul intrebarii pentru ca aveau catarame cu inscriptia ,,Republica Populara Romania” – erau militarii in termen omorati de securistii iugoslavi pe granita in cazul granicerilor cu gaturile taiate….. Tot ce inseamna deportari e prelucrat si pentru asa ceva ,,rusaliile negre” au fost complect falsificate in intelegeri secrete intre initiatorii campaniei si fostii sefi din Securitate – ,,rusaliile negre” vin dupa oferta lui tito catre Stalin in care armata sovietica ajungea la Marea Adriatica in schimbul Banatului romanesc pt care se planifica un exod in masa al romanilor din Banat pe motiv de a nu se reedita masacrele din Iugoslavia anului 1944.
Am avut revolte antisovietice in Securitate si sunt cenzurate cu secretizarea identitatii celor implicati. Tot ce inseamna arhiva secretizata de fapt nu mai exista pentru ca au fost curatate sau furate. inca din 1990 se falsificau acte ca sa nu se mai stie ce a fost si mai ales in CDR se falsificau acte la greu atat pentru denigrari cat si pentru a se fabrica biografii de victime – o sa gasiti acte falsificate pana si pe Radu Florian care il transforma in victima a comunismului…..
Corneliu Coposu , Ion Ratiu si Radu Campeanu au avut intelegeri secrete cu Ion Iliescu si cu GRU pentru falsificarea istoriei in schimbul victimizarii si crearii legendelor pentru victimizare in care au cenzurat toate incercarile de deintegrare, un genocid pe romanii din Iugoslavia in gropi comune cu romani , dosarele pe furturile sovieticilor si revoltele antisovietice din Securitate inabuniste de generalul Alexandru Roman unchiul lui Petre Roman care nici astazi nu exista oficial la CNSAS. Coposu, Ratiu si Campeanu i-au vandut pe romani pentru imagine si pentru victimizare …..
Ca sa vedeti cata ipocrizie si cati farsori sunt in Romania , cand Corneliu Coposu spunea ,,sa nu ne razbunati” tatal meu trecea prin amenintarile sefilor de servicii secrete la ordinul direct al presedintelui Ion Iliescu ca sa pastreze tacearea pentru cum s-a intors impotriva Moscovei , cum a fost aranjat si ce inseamna o revolta antisovietica in Securitate cu dosarul aranjat ca se simteau ei deranjati si nu puteau sa se mai victimizeze si se prabuseau toate vanatorile de vrajitoare …… erau in legaturi directe cu DIA si Ion Iliescu …
Cand Traian Basescu si Vladimir Tismaneanu condamnau comunismul eu ma trezeam pe cap cu un secretar de stat cu sacosa plina si cu carti cu dedicatii pe ,Memorialul durerii” de la un secretar de stat din CDR trecut cu arme si cu bagaje in tabara PDL care i-a publicat toata maculatura…. pe memorialul dureriii . Acest sceretar de stat era in anii 90 in legaturi directe cu Coposu, Ratiu si Campeanu …. ca scriitor …si lider taranist.

*

Nota redacției – repet: Dacă nu dați nume…