caroline gunderode 20 august 2023 la 12:46 pm – Raspunde

Google
Let the Finals begin! #GoogleDoodle

Revizionism bizantin și surprizele sale – Ion Coja
Ion Coja

CD 1.312 aprobate denitsoc@gmail.com 149.102.242.167 „Revizionismul bizantin deblochează istoria lumii. Vă oferă…

Catre trolul Surena, imbatranit in minciuna:
A propos de revizionismul bizantin :

Revizionismul a existat dintotdeauna in istorie si in cultura mare deoarece au aparut – SI APAR !!! – mereu noi detalii si dovezi istorice, arheologice si forensice , care au schimbat continuu perspectivele penetrante si perspicace ale cautatorilor de adevar, dincolo de ce au permis oficialitatile politice la puterea timpurilor caci noutatile au trebuit MEREU integrate si procesate de catre istorici, si da, si de catre profesionisti din alte domenii, deveniti istorici de nevoie !!! precum este distinsul nostru lingvist, profesorul Ion Coja, care a adus nonstop dovezi indigeste, respinse de catre teoriile lucrative, politic corecte, ale activistilor de peste tot care storc „despagubiri ” de razboi tot timpul de pe unde pot, fenomen care insa nu include doar contemporaneitatea noastra ! Treaba e foarte veche caci parazitismul asupra istoriei este si el vechi – vechi precum politica – de cand a fost creata omenirea.

Uite aici gogosile celebrului, pe acest blog, ale autoinfatuatului Surena(pseudonim luat dupa un personaj istoric -persan parca- care macelarea romani in draci si care a crapat si el in final, ucis chiar de ai lui, sau asa ceva, citisem in Wikipedia )
Pentru ca obiectul muncii lui d’alde Surena este sa induca lumea in eroare, personajul ne da si lectii gresite de latina : nu cum zice impostorul dadator de lectii intr-o limba pe care n-o stie si nici nu se misca ca s-o studieze , inainte sa postuleze verdicte asupra pronuntiei acestei limbi , cand impostorul decreteaza:
„Cesar se pronunța în latină Kaisăr și Keizaras in greacă iar Germania se pronunța Ghermania.”
Trebuie sa-l corectam:
In latina culta pronuntia este:
Kaisar nuuuu „Kaisăr” cum decreteaza prostalaul-escroc de serviciu, cu patent de parazit asupra istoriei , care-si da cu presupusul in tot si toate , ca aici despre „revizionism”, care nu are voie sa fie, conform ignoramusului, sau, conform parazitilor lucrativi, decat recent , altfel te baga la inchisoare , daca le pute ce descoperi autentificat caci bine documentat, prin dovezi stiintifice (vezi „Gogorita secolului” pentru care revizionistul Colonel Vasile Zarnescu este haituit prin tribunale de catre teroristii haitelor ce poarta numele megaescrocului international dovedit , Elie Wiesel, desi revizionistul roman este demonstrat a fi splendid documentat, cu surse internationale, dovedite !!! dar pentru ca este incorect politic, autorul – cercetator riguros al istoriei universale, este tarat prin tribunale de catre acesti activisti etnocentrici) .
Ce Heinrich Schliemann, descoperitorul Troiei, era istoric ?Era un businessman devenit arheolog amator !!! Tinea la un moment dat, si un hotel, unde lucra si la tejghea, printre bucatele !
Heinrich Schliemann a facut multe „odd jobs” la viata lui !, bai vanzator de minciuni si stigmate, cu patent – inginerul Guyennot, poti fi sigur, ca stie tot atata istorie , cel putin cata stia Heinrich Schliemann arheologie !