CD
86 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Grausor, sau cam asa s-ar traduce numele tau Bar din ebraica sau ivrit, da baiatule tu cu cele 10 clase ale tale nu esti in stare sa faci distinctie intre Reformatii protestanti a lui Martin Luther sau ai lui Calvin, care merg dupa o biblie prescurtata si esentialmente modificata si ceilalti, Reformatii anglicani, episcopalieni sau evanghelicii anglo-catolici, care au aceiasi slujba de rit Catolic, doar ca nu recunosc suprematia papala, iar conducatorul Bisericii Anglicane este Arhibishopul de Cantebury si nu Papa. Tot odata regele Angliei nu mai este uns -instaurat de Papa ci este doar binecuvantat de Arhiepiscopul de Cantebury.
Reformismul Anglican nu a fost temporar ci, cu exceptia perioadei mentionate de tine, a devenit perpetuu si peren, asigurand monarhiei engleze o suveranitate deplina, iar Bisericii Anglicane o independeta in a practica ritul catolic in
afara regulii papale: „primus inter pares”. Papalitatea nu mai are incepand de atunci nici un rol in formarea aliantelor monarhice in Europa si din pacate a lasat loc evreilor sa manevreze asemenea aliante si chiar sa le compromita la mezalinte, deci iarasi evreii si nu Papa.
Degeaba citesi la cele 11 volume prafuite ale lui William si Ariel(nevasta) Durant, caci nu-ti ajuta la nimic, deoarece tu nu ai cunostintele de baza necesare a-ti asigura intelegerea unor fenomene mai complexe si le amesteci intr-un terci penibil.
Diplomele din Romania, pe care tu le denigrezi, au fost intotdeauna valoroase si recunoscute in Europa, unde intelectualii din Principatele Romane mergeau sa-si faca doctoratele inca din secolul al XVIII-lea.
Consideri limba romana o limba vulgara si limitata?
Pai daca ebraica era asa de complexa si valoroasa de ce s-a trecut la ivrit, modernizandu-se si simplificandu-se ebraica?
Nu te mai lauda cu experienta ta masonica, lumea stie mai multe decat pretinzi tu ca stii, nu impresionezi pe nimeni,
las-o balta si iati medicatia ca vad ca o iei pe campuri.

Ramai acelasi individ penibil. schizoid-tribalnic, lipsit da maniere si politete, care ataca la persoana in loc sa vina cu argumente si dovezi plauzibile si logice intr-o disputa sau conversatie inteligenta, repeta ca un disc stricat aceiasi absurditate.
Faptul ca te adresezi la per-tu si jignesti fara urma de umor pe cei care ii ai in cale, dovedeste originea ta de „ales al domnului” cu „posibilitati nemasurate” dar cu realizari ridicole, asa cum le poti vedea reflectate in toate comentariile ce le primesti pe acest website.
Toate comentariile la postarile tale iti cer dovezi in sprijinul elucubratiilor emise de tine, dar tu, mereu mergi mai departe fara a completa dialogul, dialectica care are putea duce la adevar si nu raspunzi la intrebarile care ti se adreseaza.
Ramai ca o goarna ruginita emitand zgomote dezacordate dupa partituri invechite, propagandist inascut si latrator la stele.
A jigni o intreaga natiune este o mare crima ce nu se poate ierta.
CRETIN esti tu si cu neamul tau spurcat si blestemat in vecii vecilor.
Este ultima oara cand iti mai raspund si as sugera ca si ceilati cititori ai website-ului sa te ignore, sa nu te mai bage in sema cu comentarii, pentru ca ai jignit Natia Romana, chiar din pozitia ta de calificat chirias de la Marcuta, lipsit de tratament si ratacit prin viata, asta nu-i o scuza.
Privitor la un pahar de vin, am sa-mi retrag invitatia, pentru ca acum sunt convins ca vinul si cu medicatia de care ai nevoie s-ar putea sa nu fie o buna combinatie, iar daca nu esti sub medicatie, esti periculos si nu vreau sa risc.
Acelasi CD.