Dumitru Buta
66 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

TOATE POPOARELE LUMII CARE AU AVUT CONTACTE CU JIDANII, S-AU SPERIAT DE MODUL LOR DE A CONVEȚUI ȘI DE COMPORTAMENTUL SOCIAL AL ACESTORA.
pE UNDE AU RĂTĂCIT AU FOST ALUNGAȚI. DE CE ?
DUPĂ CĂDEREA COMUNISMULUI, JIDANII DIN U.E, SUNT CUPRINȘI DE FEBRA REÎNVIERII ANTISEMITISMULUI ? OARE CARE SUNT CAUZELE ? E PROPAGANDĂ ? SAU JIDANII MAI URMĂRESC CEVA ORIBIL PENTRU POPOARE ?
DIN ELITELE SIONISTE FAC PARTE ȘI CEI DIN FORUL ECONOMIC MONDIA :(KLAUS ȘWAB ȘI MULȚI ALȚII) CARE PENTRU MONDIALIZARE AU ELABORAT MĂSURI DIABOLICE GENOGITARE. ATUNCI CUM MAI POT SPUNE ÎN FAȚA LUMII CĂ NE VOR BINELE ? cUM CRED EI CĂ-I VOR MAI URMA GLOATELE ? CUM MAI DAU ORDINE TUTUROR CAHALELOR SĂ ACȚIONEZE PRIN MIJLOACE PROPAGANDISTICE DE EDUCARE SĂ NU SE MAI REPETE VIOLENȚELE TRECUTULUI ȘI SĂ APLICE LEGEA ANTISEMITĂ LA TOATE DIALOGURILE CARE NU CONVIN EVREILOR ? EXISTĂ ACUM O CONTRADICȚIE ÎN IDEOLOGIA SIONISMULUI ÎNTRE PROPAGANDA DE PACE ȘI RESETARE GENOCIDARĂ A POPULAȚIEI GLOBULUI ? DE CE NICIODATĂ JIDANII NU RECUNOSC INFRACȚIUNILE DE DREPT COMUN CÂT ȘI PROVOCĂRILE LOR LA ASAINATELE ORGANIZATE DE EI ? OARE TOATE ACESTE ACȚIUNI ALE EVREILOR DUC LA A ACCEPTA ADEVĂRUL SPUS DE David IAKE CĂ ACEȘTIA NU SUNT OAMENI: SUNt HIBRIZI DE REPTILIENI REÎNCARNAȚI.

POATE CĂ acesta este un adevăr încă pus sub umbrela Ocultei. De 4000 de ani jidanii produc răul omenirii. Istoria prin documentele sale nu uită.

*

NR – Nu prea cred în existența reptilienilor, dar recunosc că David Ike este mai bine informat. Cine ne poate oferi mai multe detalii despre acești misterioși reptilieni?