Marian A
109 aprobate

marian123@gmail.com
82.76.89.16
Mersul pe jos este excelent, dar nici rîsul nu strică

Am primit azi pe email acest text de la un amic din State.
Marturisesc ca nu prea mai urmaresc CNN-ul ca a inceput sa cam repete minciunile si e plictisitor. Nu mai are inspiratie.
Dar prin asta a crescut putin in ochii mei.

Subiect: CNN – Mai bun ca orice banc – I love America !

”Zeci de mii de ţigani au protestat ieri într-una din cele mai sărace regiuni din România”, a titrat azi CNN, cu referire la marşul organizat de secui în Harghita şi Covasna. Se pare că redactorii CNN au fost induşi în eroare de mustăţile tipic secuieşti, care nu sunt cu nimic diferite de cele tradiţionale ale ţiganilor. În articol se precizează că „ţiganii” au mărşăluit pentru a cerşi în grup.
„Individual, cerşesc bani sau mâncare. Odată adunaţi câteva zeci de mii, pretenţiile lor cresc: cerşesc bani direct de la Guvern, dar şi teritorii întregi, pe care să le conducă după bunul lor plac. O mentalitate care nu-şi are locul în Europa secolului XXI”, apreciază jurnaliştii americani.
Americanii militează pentru integrarea lor în societate, în primul rând prin alfabetizare. Asta după ce au constatat că peste 90% dintre cei care au mărşăluit nu numai că nu cunosc limba engleză, dar nu sunt în stare să se exprime nici măcar în română. Mai mult, marea lor majoritate nu deţin noţiuni elementare de istorie sau geografie. „Trăiesc în secolul greşit!”, au spus jurnaliştii CNN despre ei.
I love America !!!

https://www.infobrasov.net/cnn-despre-secui-desi-e-adevarat-e-mai-bun-ca-orice-banc-%EF%BB%BF/

Vad ca tiganii se considera jigniti si au dat o replica:

Imbecilii de la CNN traiesc cu impresia ca toata lumea trebuie sa vorbeasca engleza. NU! Noi TIGANII nu avem nevoie de NATO si Homosexualii americani ca sa ne aparam copiii si neamul. Romanii si celelalte natii din Europa nu au coloana verterbrala si cer ajutorul americanilor care vor crea un nou razboi mondial in Europa fiindca nu le plac „Aliatii” care nu cumpara fierul vechi al pentagonului.
CNN si americanii sa nu uite ca noi TIGANII santem DESCENDENTII tribului israelit SIMEON si ca JIDANII au nevoie de noi ca sa fure sclavii americani si europeni mult mai eficient decat au facut-o pana acum si ca va venii timpul cand BiBi al Israelului va fi imparatul lumii.
Raspunde