CD
34 aprobate

cdimulescu
Ca Julian Reichelt” este o iuda profesionista platita sa aduca acuzatii fara acoperire, de tip kosher, asta pot sa o inteleg, e ceva curent, dar nu pot sa inteleg entuziasmul si efuziunea cu care Virgil Apostol exulta si trimite acest articol propagandistic, apreciindu-l ca superb. Nu poate fi vorba de gust ci de spalare la creier cu care se manifesta iresponsabil acesti sinofobi.
Daca macar un singur lucru din lista de pacate ar fi fost adevarat, SUA si vasalii occidentali ar fi pedepsit China cu sanctiuni economice drastice care sa le aduca lor profit.
Faptul ca sistemul de monitorizare este atat de raspandit si eficient in China este un impediment pentru agentii straini si cumparatii lor sa desfasoare activitati impotriva statului Chinez. CIA, MI6, MOSAD, BND, si altii sunt nemultumitii.
Ceea ce se intampla in Hong Kong este o buna dovada. Guvernul Chinez are toate probele ca ambasadele occidentale si in special SUA, s-au implicat direct si profund in miscarile de revolta, finantandu-le.
Sistemul extrem de eficient de monitorizare ii incomodeaza pe occidentali si nu prea mult pe cetatenii cinstiti din china. Toti propagandistii care acuza monitorizarea au acasa ei insisi sisteme de siguranta cu camere si alarme, atunci de ce si statul sa nu aiba? Statul nu are nevoie si el de siguranta? Monitorizarea nu insemna nici pe departe ciparea pe care o doresc occidentalii, ciparea este mult mai invaziva,restrictiva si mai dezumanizanta. Dar Propaganda Anglo-zionista si occidentala nu vrea sa vorbeasca despre asta si nici bietul Virgil nu s-a gandit cum va fi cu vaccinarea si ciparea lui. Ura o ia inaintea ratiunii, iar daca este judecata putina este si multa suferinta. Bietii Virgili.